L'oreal Superliner Blackbuster, Gel Matic ve Volume Million Lashes Noir Excess

Super Liner Blackbuster

Kalın marker şeklinde bir kalem. Keçeli kalem gibi yani. Ucu süper kalın. İnce uygulamaya olanak tanımıyor. Fotoğrafta gördüğünüz benim en ince yapabildiğim eyeliner. Zaten reklamlarında da kolay cat eyeliner yapabildiğinizi gösterdiğinden kalın eyeliner sevenlere pratik bir eyeliner olmuş.

Olumlu tarafı, gerçekten tek seferde kalın eyeliner çekmek için ideal.

Olumsuz tarafı ince eyeliner çekmek (ki benim normalde sürdüğüm kalın eyelinerdır bu) zor, kuyruğu yapmak daha zor.

Gözlerinin üzeri benimki gibi çizgi çizgi olanlar için bazen çizgilerin arasında pütürlü bir görünüm yapabilir. Onu düzeltmeye çalıştığınızda epey bir kalınlaştırabilirsiniz. Pürüzsüz göz kapakları için ideal.




Super Liner Gelmatic
Jel eyeliner kıvamında göz kalemi. Oldukça yumuşak. Eyeliner kadar siyah. Hatta M.A.C Blacktrack eyelinerdan bile siyah. Oldukça güzel, bulaşma yapmıyor. ÖZellikle eyeliner sürmeyi beceremeyen ama kalem sürebilenler için ideal çünkü gerçekten eyelinera benziyor.



 Volume Million Lashes Noir Excess Mascara
Uzun zaman sonra aldığım ilk L'oreal rimelin yeni versiyonu. Ekstra siyah. Tek katı yine çok başarılı değil. İki katta dolgun ve uzun kirpikler sunuyor. Bence ikinci katı epey bir üstüste sürdüğünüzde gerçekten dolgunluk veriyor ancak ozaman da biraz yapışabiliyor fotoğraftaki gibi. Fazla uğraşmazsanız ve tel tel ayrılıp uzatan kirpik arıyorsanız size göre. En sevdiğim özelliği ise tüm gün boyunca kıvırdığım kirpikler aynı şekilde akşama kadar dayandı.

Tek kat:

İki kat:


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com 






Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram