Yeni Çekiliş ve Yeşil Saçlarım

Hepimizin canının sıkıldığı içimizin dışına çıktığı günlerin geride kalması dileğiyle. Hiçbirimizin içinden iş güç yapmak gelmedi. İşimin başına döndüm ve umarım yüzünüzde minicik bir tebessüme yol açarım. Beni mutlu eden böyle bir uğraşım olduğu ve beni desteklediğiniz için hepinize yeniden teşekkür ederim. Beni sabırla bekleyip biryerlere kaybolmadığınız için de öyle...

Bu ise tam bir iş videosu, bana günlerce mesaj atan çok tatlı bir Çin'li kız. www.besthairbuy.com bana saç göndermek istedi. (TÜM LİNKLER AŞAĞIDA) Ben de zaten sarı saçı aldığım için ihtiyaç duymadım ne de olsa videolarda kullanıyorum yalnızca. Sonra ısrarı üzerine baktım aradım taradım, çok güzel saçlar gördüm ama ihtiyacım yok. Birden renkli saçları gördüm, maviler yeşiller pembeler Aman Allah'ım ! Hemen kabul ettim. Kendime yeşil saçı aldım. Sonra Ombre olanı gördüm. Dayanamadım size de aldım.

Ombre olanın rengi sitedeki fotoğraftan daha koyu geldi. Gerçek rengi benim çektiğim fotoğraftan ve videodan anlaşılıyor.

Ben alırken bu saçların (bir sürü çıtçıt kaynak saçlar var zaten) balya işi olduğunu çıtçıtsız olduğunu farketmedim. O yüzden aldıktan sonra çıtçıt aldım aliexpress'ten. Sitede de Hair Accessories bölümünde satılmakta. Saçı istediğiniz genişlikte kesip kendi çıtçıt saçınızı yapabiliyorsunuz. Veya boncuk, keratin kaynak yaptırabilirsiniz. Bu açıdan esneksiniz.

Saçlar uzunluk ölçüsü olarak "inch" ile satılıyor. Siz santimetreye çevirmek için 2.54 ile çarpın. Benim aldıklarım 20 inch yani 50 cm.


ANA SAYFA>>>>http://goo.gl/2kmdhg
CLİPS SAÇLAR>>>>>http://goo.gl/U83aQ1
BRAZILIAN SAÇLAR>>>http://goo.gl/vJPwJA



Yeşil saç TIK
Ombre olan TIK


Böyle balya alacaksanız çıtçıt veya keratini bizim ülkeden de perukçulardan da internetten de alabilirsiniz ama sitedeki Haşr Accessories bölümünden de alabilirsiniz.

%100 insan saçı deniyor. Maşa yaptım. Önceki saçlarımı yıkadım fönledim boyadım. Sapasağlam. Deniyor diyorum çünkü analizci değilim her sektörün türlü numaraları var :D

Gelelim size hediye edeceğim saça. Çok abartılı gelse de ben aşık oldum. Mükemmel. Belki de dalgalarından öyle geliyor bilmiyorum. Çıtçıtları geldiğinde çıtçıtlarla göndereceğim 10 gün içinde elimde olur. Bu saçı kazanmak için 18 Mart 2014 saat 23:59'a kadar YOUTUBE ÜZERİNDEN! BURADAN DEĞİL! videonun altına istediğiniz herhangi birşeyi yazmanız, ve kanalıma abone değilseniz Abone olmanız gerekmekte.

Sonuçlar 19.'u muhtemelen yine akşam yayınlanacak.

Hepinize bol şans!

Lensler: Geo Twins YH3003. www.pinkparadise.com'dan. Yakında videosu var: Kod kısmına "sebibebimakeup" yazarsanız indirim değil ama süpriz hediye yolluyolarmış artık neyse o bilemedim. Ayıcıklı lens kutusu zaten hediye.
BURAYA TIKLAYIN

Ruj: Missha Signature Glam Art  TIK TIK TIK
















Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com 

Sebi Bebi

17 yorum:

  1. Hoşgeldin sebicim, gözüm yollarda kalmıştı vallahiii.. :/ Harika olmuşsun bu arada :))) Videonu çok merak ettim, hemen youtube kanalına ışınlanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler geç gördüm kusura bakma

      Sil
  2. benimde saçlarım seninki gibi ince telli sebicim o bu hediyen çok hoşuma gitti . :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. koyu saç sana çok yakışıyor:) yüz hatlarının güzelliği çıkmış ortaya valla bayıldım:)

    YanıtlaSil
  5. ombreler sana çookk yakışmış :)

    YanıtlaSil
  6. merhaba ben 11yasindayim ve izin en kucuk hayraninizim ben georgiada yasiyorum ve ombre saclar istiyorum lutfen bana yolarmisin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah yeni gördüm ancak malesef bir adet olduğundan çekiliş yapıyorum

      Sil
  7. Sebi merhaba,
    Lens siparişin için ne kadar nakliye ödedin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi satın aldıklarım için 9 USD sanırım

      Sil
  8. Başka ne zaman çekiliş olacak yakın zamanda ?

    YanıtlaSil
  9. ayy yine süpersiniz çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  10. Abhair.com has been one of the largest hair extension traders online for a couple of years now. The company buys human hair from customers spread worldwide and strives to manufacture an offer superior quality hair extension products for its customers based out of the UK and beyond. The online retailer also offers Virgin Peruvian Hair Weave, pre-bonded extensions, tape-in extensions, hair wefts and difference wigs. The owners now hope to expand the existing customer base with the addition of Hair Extensions to their product range.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram