Oscar Makyajları 2014



Oscar'ı izlemedim ama kim ne makyaj yapmış merak edip sizler için araştırdım. Ortak noktalar olarak sadec makyajların çoğunlukta olduğu dikkatimden kaçmadı. Ancak bakırı birçok kişide gördüm. Özellikle göz altlarında ya da belli bölgelerde altın veya bakır yansımalar kullanılmış.

Sizin için birkaçını yorumladım.

Sizin favori makyajınız hangisi?


Kate Hudson: 

Seksi parlak smokey eye makyajını yok gibi bir gloss ile tamamlamış. Allık olmadığını düşünüyorum. Bronzer kullanılmış ve parlaklık verilmiş.



Jennifer Lawrence:

Koyu kahve eyeliner muhteşem durmuş. Dış köşelerde alt göz çizgisi ile birleşmiş. Göz kapaklarında çok doğal renkte bronzer tonlarında kontur var. Göz pınarları concealer ile aydınlatılmış. Alt iç köşede çok az altın ışıltı var. Ve alt kirpik diplerinde açık kahve çok ince eyeliner var. 
Dudaklar yine nude gloss.



Emma Watson:

Her zamanki gibi yukarı taranmış ve kaş maskarası kullanılmış kaşlar. Tamamen doğal tonlarda kontur yapılmış gözler ve bol rimel. Arada sanki tekli eklenmiş kirpikler de gözüme çarpıyor. Gözlerin iç köşelerinde çok çok açık bakıra çalan bir altın ışıltı da gözümden kaçmadı. Çok açık şeftali allık ve kiremite yakın bir ruj. Kız gençliğinin güzelliğini kullanmayı biliyo arkideş!



Angelina Jolie:

Smokey eye yine ve yine ışıltılısından. Göz kapaklarında ışıltılı vanilya ve bej tonlarında far. Üst ve alt kirpik diplerinde kahve rengi far dış köşelere doğru eyeliner gibi kalın sürülmüş. Göz çukurunda yine çok açık doğal kahve iyice dağıtılmış. Alt iç köşelerde ve ortalarda yine ışıltı var. M.A.C 36 numaraya benzer bir kirpikle zaten yanan gözler alev almış. Allık yok. Ten makyajı doğal parlak bitişli.

Dudaklar ilginç: Dış kenarlar koyu renk kalemle çerçevelenmiş. Ve yine dış kenar üzerine ışıltılı bakırımsı gloss sürülmüş.




Sandra Bullock:

Herzamanki gibi aşırı kıvrık kirpikler bu kez yarım kirpikle desteklenmiş. Yine iç köşelerde ve gözün altında parlak bej bakırımsı far kullanılmış. Göz kapağında ışıltılı sütlü kahve tonlarında far, Üst kirpik diplerinde özellikle dış köşelerde kahve far kullanılmış.

Göz içlerinde mavi kalem var. Kaşlar farla doldurulup kaş maskarasıyla yukarı taranmış. Yanaklarda pembe allık ve kinda sexy gibi pembemsi tonlarda nude ruj. Hatta kinda galiba o yaw?



Amy Adams:


Kızıllığına uygun makyaj. Tam bakır tonlarında. Göz çukurunda muntazam dağıtılmış kızıl kahve far, göz kapaklarında ve alt kirpik çizgisinde altın bakır far. İç köşelerde aynı far muhtemelene fix + gibi ıslatılıp kullanılmış veya aynı tonlarda eyeliner kullanılmış çizgi şeklinde birleştirilmiş. Üst Kirpik dipleri koyu kızıl kahve kızıl far ile belirginleştirilmiş. koyu kahve rimel ile gözler noktalanmış.

Dudaklar parlak gloss şeftali tonlarda. Yanaklarda da çok açık şeftali var. Baz makyajı mat yapılmış belli ama yanaklar ve alına highlighter sürülmüş.




Anna Kendrick:

Göz çukurunda füme tonlar güzelce dağıtılmış. Göz kapağında parlak gri far kullanılmış. Aynı far alt kripiklerde yalnızca orta ve dış köşelerde kullanılmış. Üst ve alt iç köşelerde gümüş kullanılmış yani çok açık gri. Kısa kuyruklu bir eyeliner sürülmüş ve m.a.c 36 numara kirpik gibi doğal bir kirpik takılmış.

Yanaklar hafif şeftali, dudaklar nektar rengi ama kalemsiz bilerek naturel sürülmüş.
Doğal bitişli bir fondöten var.




Charlize Theron:

Yapma makyaj gerek yok bebeğim :D
Kuyruksuz kalın eyeliner, ten renginde bir far, muhtemelen kontur bile yok gözlerde. Uzun ama seyrek kıllı kirpik var.  Göz içlerinde bej kalem taşırılarak sürülmüş ve alt kirpiklere yalnızca kirpik uçlarına rimel sürülerek göz büyütülmüş. (üstten kısıp altı büyütmüşler :D)
Yanaklarda çok hafif bronzer var ve dudakalrda renkli gloss




Anne Hathaway:

Sen de yapma zaten diyecektim yapmamış zaten. Bu kız da makyajsız mükemmel. O dana gözler dana dudaklarla şanslı kızlardan. Kaşlar güzelce taranmış. Gözler tamamen nude. Sanki ipek kirpikler dikkatimi çekti gibi. Kirpik diplerine dokundurulmuş eyeliner da onu destekler tarzda. Tam mat bitişli makyaj yapmış. Dudaklarda mat ruj yanaklarda tam dozunda hafif gül reni allık. 



Lady Gaga:

Kız gaga O ne!
o peruk ne? O makyaja ne diyim? Flash kurbanı da olmuş olabilirsin o kadar parlak makyajla. Gerçi sen kurban olmazsın her bir hareket bilinçlice yapılmıştır.

Kaşlar doğal doldurulmuş ve maskarayla yatıştırılmış. Kirpiklerde tekli eklenen kirpikler var. En uzunları aralara serpiştirilmiş. Kadının gözler güzel ama yahu! Göz kapaklarında somona çalan bej glitter ya da pressed pigment var. Kaşlara kadar. Göz iç köşelerden göz kapaklarının ortasına ve yine kaş altına kadar gümüş pressed pigment ya da glitter var. iç ve alt köşelerde göz ortasına kadar altın far var. Dudaklar nude şeftalimsi, yanaklar da öyle. Yüzün geneli pudralanmış ama alın sanırım peruktan parlamaya başlamış. Ay ben 20 dakika zor duruyorum perukla off daraldım




Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com 










Sebi Bebi

33 yorum:

  1. Lady Gaga hariç hepsi başarılıydı. :) Ne güzel birşey ki bizimkiler gibi boya küpü olup gitmiyorlar yine hepsi çok natural ve güzeldi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hakikaten hepsinin allığından anlaşılıyor en çok :D

      Sil
  2. Sandra Bullock ve Jennifer Lawrence'ı beğendim. Lady Gaga korkunç gene:)
    http://belgin-ce.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. charlize theron, kesinlikle makyaja bile gerek duymayan kadın çok beğeniyorum. kate hudson ınkide güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  4. En çok Emma Watson'ı beğendim :)

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim, kendim gibi yazmaya çalıştım :D

      Sil
  6. charlize theron favorim makyajsız bile kadın mükemmel yaa :)

    YanıtlaSil
  7. evet sana daha önce cevap yazmıştım bilmiyorum inan

    YanıtlaSil
  8. Angalie ve Sandra'nın makyajlarını çok beğendim. Sebilecim bizler için yorumlamış. Çok teşekkürler canımm..

    YanıtlaSil
  9. Anne Hathaway daki "dana" gözlerin hastasıyız :)) Keyifle okudum, emeğinize, ellerinize sağlık. Çoğu kişinin yaptığı gibi yalnızca görsellerden ibaret bir post yerine ciddi emek sarfedip ince noktaları farketmemizi sağladınız. Eğitim içeren bir post olmuş aynı zamanda böylece :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sanırım tutamadım yine kendimi :D

      Sil
  10. Bende en cokk angelina jolie makyajini begendim rica etsem bi angelina jolir makyaji video su yaparmisiniz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 oldu istek :) daha gelirse yapabilirim

      Sil
    2. eveeet angelina ve Charlize Theronun bu halını yaparsan cok seviniriz kii :)))

      Sil
  11. Çok teşekkür ederim :) Peki m.a.c in lady danger rengine yakn bi renkmi

    YanıtlaSil
  12. Sebile xanim ben size kusum,lady gaga haric hepsi guzel.annayasa kisa sac yakismamis.,azerbaycanda Aybeniz.

    YanıtlaSil
  13. https://www.google.com.tr/search?q=ashley+olsen+makeup&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=iuQUU7uiLq_b7AbVioGwAw&ved=0CCYQsAQ&biw=1366&bih=643 lütfen bir bak sana zahmet nasıl güzel bir ten makyajı yapıyorlar bu kıza.ashley olsen makeup tutorial çoooook istiyorum lütfeen :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. YAni evet aslında birçok makyaj birbirine benzer ancak yüz şekilleri göz yapıları farklı olduğundan farklı gibi durur. Gönderdiğin linkten anladığım kadarıyla olsen bronz teni ve highlighter ı bol kullanıyor.
      Listede :D

      Sil
  14. Detay bilgiler çok faydalı olmuş. Teşekkürler,

    YanıtlaSil
  15. Olabilir teni daha esmer olduğundan onda kiremite yakın nar çiçeği gibi durmuş hiç bilemedim

    YanıtlaSil
  16. Charlize Theron nasil mukemmel bir goruntude bayildim. Bronzeri allik olarak mi kullanmis? Bronzeri allik olarak kullanirken cok cekiniyorum kirli duracak diye onerib var mi acaba sebi bebi? Bir de alt kirpik diplerini belirginlestirmesem bos duruyor belirginlestirsem elimin ayari mi yok nedir! Hangi malzemeyle nasil yapmali bu isi?
    Ayrica cok hos bir yazi olmus tesekkurler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bronzerın rengi çok önemli. İkincisi mutlaka pudra üzerine sürmelisin. fondöten üzerine yapışıp öamurlaşabilir. Alt kirpiklerine rimel sürdüğünde kendisi doğal bir çizgi yapacaktır. ama sevmiyorsan orta kahve far ve ince bir fırçaile dokundurarak belirginleştirebilirsin.

      Sil
    2. Cok tesekkur ettim. Jane iredale so bronze hakkinda fikrin var mi acaba? 1 ve 3 numaralardan hangisi alliga daha uygun durur? Alt tonum notral ve acik tenliyim. Kararsizlik yasadim da.

      Sil
  17. Charlize Theron ve Emma Watson harika seçimler yapmış bence. İkisi de güzelliğin vücut bulmuş hali zaten :D

    Yalnız ben Jennifer Lawrance'i hiç mi hiç beğenmedim. Gözleri çok kötü durmuyo mu ya sanki kirpikleri dökülmüş gibi :/

    YanıtlaSil
  18. Sitenizi çok beğendim yorumlarınız paylaşımlarınız harika benim bir çalışmam var Galatasaraylı tüm futbolcuların resminin bulunduğu arkada fön müziği olan tıklanınca ekran duvar kağıdına dönüşen bir Galatasaray HD Müzik Ve Galeri oluşturdum
    desteklerinizi bekliyorum ve şimdiden çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram