Estée Lauder Online Alışveriş ve Çekiliş


Geçtiğimiz haftalarda Estée Lauder Online Sitesini açtı. Ve bunu da çok güzel bir eventle tanıttı. (yazısı için TIKLAYINIZ)

Bize de çok güzel bir hediye verdiler. Verdikleri alışveriş çeki ile alışveriş yaptık ve sizlere de kendime de hediyeler aldım.

Önce size aldıklarımıza gelelim.

Burada size diye bahsettiklerimi tek bir kişi kazanacak.

Aşağıdaki Ruj kiti 1 palet ruj 1 normal ruj içeriyordu ve küçük dudak kalemi içeriyordu. Ancak ben palet gibi olanı açarken parmağımı daldırdım yanlışlıkla. Onu veremiyorum. Aşağıdaki ruj ve kalemi veriyorum.



Bu da yine size hediye aldığım rimel seti. İçerisinde Sumptuous Extreme rimel var. lana makyajında kullandım. Müthiş bir rimel kesinlikle bayıldım. 
Rimel hem uzunluk hem dolguluk veriyor. İçerisinde 3 farklı boy ve hacimde fiber parçacıklar var. 


Estée'nin meşhur farları. İnanın içim gitti alırken ama kıydım ve alırken en çok sevilen renkleri göz önünde bulundurarak Film Noir rengini sizin için seçtim. Bu da size son hediye.
Ürün Linki: http://www.esteelauder.com.tr/product/636/9519/rn-Katalou/Makyaj/Gz/Gz-Far/Pure-Color/Five-Color-EyeShadow-Palette/index.tmpl



Double wear fondötene aşık olduğum için concealerını da denemek istedim. Prolongwear havasında bir fondöten. Ancak daha az stick kıvamında. Prolongwear daha kuru. Çok yoğun da olsa benim mor gözlere altına corrector kulanmadan tam kapatmadı. Çok minik bir grilik kalıyor. Likit olup correctorsız kapatan henüz bir kapatıcıyla tanışmadım. 
Ürün Linki: http://www.esteelauder.com.tr/product/642/17443/rn-Katalou/Makyaj/Yz/Gzalt-Kapatclar/Double-Wear/Stay-in-Place-Flawless-Wear-Concealer-SPF-10/index.tmpl 


Bu da kendime aldığım Sumptuous rimel. Settekinin aynısı açıp göstermek istedim




Bunlar da rujlar: Pembe bana kırmızı Cleo'ya
Pembe gloss: Simply Pink henüz denemedim.
http://www.esteelauder.com.tr/products/647/rn-Katalou/Makyaj/Dudak/Dudak-Parlatcs/index.tmpl

Ruj: Twinklink Ruby
http://www.esteelauder.com.tr/product/649/13698/rn-Katalou/Makyaj/Dudak/Ruj/Pure-Color-Crystal/Lipstick/index.tmpl




Revitializing Supreme nemlendiriciye bayıldım. Dokusu verdiği nem muhteşem. O yüzden göz altını çok merak ettim. Henüz denemedim ama çok övgü alan bir krem. Çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltması iddiası var. Onu bilmem ama kremin dokusuna benziyormuş. Bunu da seveceğim gibi.
http://www.esteelauder.com.tr/product/685/24480/rn-Katalou/Cilt-Bakm/Kategorilere-Gre/Gz-evresi-Bakm/Revitalizing-Supreme/Global-Anti-Aging-Eye-Balm/index.tmpl


Day wear Krem'de Cleo'ya. Cildi problemli, her krem kızarıklık yapıyor. Dermokozmetiklerde bile kendine uygun kremi bulmakta zorlanır. Bu kremi bir arkadaşında denemiş ve cildi tepki vermediği için sevmiş. Mat kuru ve yaşlanma başlangıcı sorunları yaşayan ciltler için üretilmiş SPF 25 içeren bir krem. Süper antioksidan dedikleri bir kompleks varmış. Ve bugüne kadar ondan daha güçlü bir antioksidan olmadığını söylüyorlar.

http://www.esteelauder.com.tr/product/4194/20703/Arana-Sonu-Sayfas/DayWear/DayWear/Advanced-Multi-Protection-Anti-Oxidant-Creme-Oil-Free-Broad-Spectrum-SPF-25/index.tmpl 

İşte beni benden alan bronzer. Bu güne kadar kullandığım en güzel bronzer. Koyu görünümünün altında müthiş doğal bir renk yatıyor. Ben bronzer pek kullanmıyorum. Ama bununla karşılaşında nasıl daha önce bunu farketmedim diye kendime kızdım. Şu an tam bir aşk yaşıyoruz. Bronze Goddes Medium rengi




GELELİM ÇEKİLİŞE:
Yukarıdaki Fig rengi ruj ve dudak kalemi, Sumptuous extreme setini ve 5'li far paletini kazanmak için
Video'yu Youtube üzerinden açın, kanalıma abone değilseniz youtube kanalıma abone olun ve youtube videosunun altındaki yorumlar bölümüne dilediğiniz herhangi birşey yazın.

Çekiliş: 13.03.2014 Akşamı youtube dan duyurulacak



Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com 

Sebi Bebi

23 yorum:

  1. estee her ürünüyle çok beğendiğim ve uzun zamandırda kullandığım bir markadır.akşama mutlaka çekilişinize katılacağım.

    YanıtlaSil
  2. random.org, bu sefer beni bulsa keşke :) Estee Lauder'i çok beğenirim zaten ezelden beri :)

    YanıtlaSil
  3. ''Herzamanki gibi hediyeleriniz süper,kendinize aldıklarınızı da güzel günlerde kullanın,sevgiler :) ''

    YanıtlaSil
  4. Yine harika hediyeler hazırlamışsın biz takipçilerin için :) hadi bakalım şans bu sefer yüzüme gülsün benimde bi Estee Lauder setim olsun inşallah :) (sizin oradada inşaat faaliyetleri hiç bitmiyor :D hep videolarını sabote etmeye uğraşıyolar :)) )

    YanıtlaSil
  5. kesinlikle katılmalıyım:)

    YanıtlaSil
  6. bu sefer umutluyum hadi bakalım :)

    YanıtlaSil
  7. süper hediyeler, ama ben katılmak için anti aging ürünleri bekliyorum:))))))
    ama bu saç rengi sana çooook yakışıyor

    YanıtlaSil
  8. kendi saç rengin sana çok daha fazla yakışıyo :))))) hediyeler harika sonuçları heycanla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  9. Şansımı denemek istiyorum....

    YanıtlaSil
  10. hadi bakalım şans kime gülcek :)

    YanıtlaSil
  11. Her seferinde heyecanla bekliyorum. İnşallah bu sefer cikar.

    YanıtlaSil
  12. Şans şans şans çağırayim da bana gelsin inşallah😊😊😊

    YanıtlaSil
  13. Öncelikle paylaşımlarınız çok güzel ve faydalı makyajı sevmeye başladım diyebilirim:)

    YanıtlaSil
  14. öncelikle çok doğalsınız ve şeker olmuşsunuz ,içten gelerek söylüyorum,sizi google+ ,facebook takip ediyorum ,youtube abone oldum.çekilişinizi paylaştım.hediye ürünleriniz Este Lauder çok kaliteli bir marka kazanmayı çok isterim o kadar katılım arasından şans umarım bana güler sevgiler.

    YanıtlaSil
  15. öncelikle çok hoşsun ve çok güzel makyajlar yapıyorsun . düzenli olarak seni izliyorum fakat bi sıkıntı var bu işte :) güzel ürünler öneriyorsun tamam bu çok güzel fakat öğrenciyiz biz abla yaa :D yani bunun yerine daha uygun ve kaliteli ürünler tanıtırsan bak ben bunu kullanıyorum ama bunun bi benzeri şu markadada var dersen daha iyi olcak sanki :) m.a.c kim biz kim yani :D gönül ister ki en güzelini alalım ama cebimiz öyle demiyor işte . bu hediye çekilişinede katıldım bakalım belki bana çıkar da senin gibi güzel bi cilde sahip olurum :) ev hanımlarını çalışan bayanları geç biz öğrencileri düşün üni okuyoruz bize daha çok lazım oluyor :) bu arada adım mine burada yorumum adsız görünebilir :)

    YanıtlaSil
  16. Ins sans benden yana olur :( ablacim harikasin fazla soze gerek yok

    YanıtlaSil
  17. sebibebi heyecanla bekliyorum sonuçları

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  19. Sonuçlar ne oldu? 13 martta açıklanacak yazıyor göremedim

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram