Circle Lenslerim Pinkyparadise.com


Ben animeyi çok seviyorum. Onun dışında çok normal görünsem de kendimi bildim bileli gayet kırmızı ya da abuk subuk lenskeri gayette tabkıp dolaşır nitelikteyim :D Geçmişte o kadar araştırdım ki, internet alışverişi diye birşey yoktu. Ancak renkli ve değişik lensleri filmlerde falan görüp hayatım onları nasıl bulurumla geçer ve hayal kırıklığı ile sonlanırdı. Gün bugün, hala dünyada renkli lensler (kastım klasikler değil, kedi gözleri, smiley'ler, alien lensleri neon lensler vs.) malesef bizde rağbet görmediğinden hala bulunması imkansız. Hatta geçmişte 4 markanın birbirine benzeyen lensleri ile sınırlı kalmıştık.

Kore ve Japon'ların özellikle Japonlar'da Cosplay yaygın olduğundan en çok çeşit lens oralarda var.

Hemen Cosplay'i bilmeyenler için kısaca açıklayayım:

Cosplay genelde baştan aşağı bir Anime Manga Film Oyun vs.karakterine bürünmektir. Ve epey pahalı bir hobidir. Japonya'dan çıkmıştır. Ve oralarda bu aşağıdaki gibi tipleri çok yaygın görebilirsiniz.





Orada yaşasaydım %100 Anime sever olarak ben de Cosplay yapardım.
İşte 1-2 örnek (geç kaldım çıkıcam acil bulduklarımı koyuyorum yoksa yıkılan neler var)

Bir de Harajuku kızları var asıl. Harajuku Japonya da bir bölge ve orada yaşan kızların tüm dünyayı saran ve meşhur olan Harajuku giyim tarzları var ki kendi başlarına cosplay'den biraz farklı olarak özgün, şirin kendi yaratıcılıkları ile yaptıkları sevimli mi sevimli bir tarz. Hepsi şeker gibi ♥♥♥




İŞte Circle lensler en çok buralarda kullanılıyor.

Circle lenslerin maksimum boyutu şu an bildiğim 15mm.
Göz bebeği büyüdükçe yaş daha küçük gibi görünüyor, oyuncak bebek gibi göünmenin sebebi bu. Animelerde ve çizgi filmlerde bebeklerin gözlerini inanılmaz büyük çizerler o yüzden aşırı sevimli görünür.

Benim seçtiklerime gelince. Aldığım site www.pinkyparadise.com 
2 lensi kendim satın aldım 2 si onlardan bana hediye.

Sitede yüzlerce çeşit var, hello kitty'liler, pandalar, ayıcıklı olanlar, elmas olanlar, bir sürü

Sitenin en güzel yanı gerçek kullanıcıların gözlerinde lenslerin nasıl durduğunu görebiliyorsunuz. Her ürünün açıklama bölümünde "Real Life Picture" isimleri ile görebilirsiniz. Aynı zamanda facebook sayfalarında da gerçek kullanıcıların üzerinde lensleri paylaşıyorlar. Bence lenslerde en önemli şey bu. Kahve rengi gözde ya da mavi gözde lensin nasıl durduğu.

işte Facebook Sayfaları:
https://www.facebook.com/pinkyparadise

Ürünleri satın alırken aşağıdaki kodu girmeyi unutmayın. 1 süpriz hediye yollayacaklarmış bu kodu girdiğinizde. Artık toka mı ne dandik birşey bilmiyorum. Ya da muhtemelen ne varsa o an onu gönderiyorlar çünkü bu Mystery Gift'in ne olduğunu söylemiyorlar.
Ödeme kısmında Coupon Code bölümüne sebibebimakeup yazmayı unutmayın.

Sitede yalnızca circle değil tüm lens çeşitleri var.

Gözleriniz numaralıysa sağ ve sol gözünüzün numaralarını tek tek seçip numaralı renkli lensinizi alabilirsiniz.

Ödeme Paypal ile yapılıyor. Hala bir Paypal hesabı almadıysanı dünyanın en güvenli ve kolay ödeme şekli olan Paypal'ı almalısınız. www.paypal.com artık Türkçe

Kargo yani Shipping Method seçerken express olanları seçmeyin. Fedex vs. seçmeyin. En yavaş yöntem her zaman gümrükten daha kolay geçer. Ürün gümrüksüz bile olsa Express postalar her zaman daha sık gümrüğe takılır. GÜmrüksüz mallarda bile faturanızı alıp gidip uğraşmanız ya da fedex in uğraşması gerekir. Hiç gerek yok. En sağlam yöntem Global Mail (6 USD) veya Registered Mail (10 USD) seçin.


Lensler ve Fiyatları ve booool fotoğraf:

Bunlar en büyükler. 14.5-15mm. yazsa da şişe üzerinde 15 yazıyor
Hepsi yıllık.
Vassen Rainbow Eyes Grayish Blue 23.90 USD 
Lütfen fotoğrafların üzerine tıklayın 
LENS LİNKİ TIK TIK







Bunlar ise 14.8 mm
EOS ICE VIOLET - 22.90 USD
LENS LİNKİ TIK TIK

Lütfen fotoğrafların üzerine tıklayın 







Bunlar 14.5 mm


G&G Max Pure Brown - 25.90 USD
LENS LİNKİ TIK TIK

Lütfen fotoğrafların üzerine tıklayın 




Bu ise normal lens boyutu 14.0 mm
GEO Twin Series YH303 - 21.90 TL
Bu lensin kıvrımı çok fazla. Göze takarken göz bebeğinize oturmuyor. Zorla taktıktan sonra da elinizle gözünüzün tam ortasına getirmeniz gerekiyor. Normalde lens göz bebeğine kendi oturur ama bu oturmuyor. O yüzden önermiyorum.

LENS LİNKİ TIK TIK

Lütfen fotoğrafların üzerine tıklayın 






Videoda daha net izleyebilirsiniz.





Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com 

Sebi Bebi

50 yorum:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=3kHXEFpNvbk sebile abla bu kızın kullandıgı lenslerdemi circle

    YanıtlaSil
  2. Türkiye de kullan8dığımı normal banka kredi kartlarından alışveriş yapabiliyor muyuz bu siteden sebi :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kartlara bir paypal hesabı açman gerekli. paypal Türkçe. çok kolay almak veçok güvenli

      Sil
  3. Merhaba
    Gumruk sorunu varmi lenslerde acaba? Ve kargo ne kadar odediniz kac gunde elinize ulasti?
    Bende bu siteden siparis vermeyi dusunuyorum cevaplariniza gore.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gümrük sorunu olmaması için 100 USD yi geçmemelisiniz, lens suyu vs almayın. Ve asla Fedex vs gibi expres kargoyu seçmeyin.

      Sil
  4. merhaba bende uzun zamandır bu siteden alışveriş yapmak istiyorum fakat cesaret edemedim gümrük sorunu olur diye elinize kaç günde ulaştı acaba

    YanıtlaSil
  5. merhaba sebi bizde almak istiyoruz ama türkiyeye hangı kargo secenegı olur günrük kargo lens ücretini geciyormu ayrıntılı bılgı verir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kargosunu yazdım ben 6 USD. Gümrük bedeli diye birşey yok gümrüklü değil. 100 USD yi geçerse sağlam gümrük ödersiniz sakın tek seferde 100 USD yi geçmeyin

      Sil
  6. bu arada sizi cok seviyorum videolarınızı sürekli takip ediyorum basarılar dileirmm gercekten cok güzelsiniz..

    YanıtlaSil
  7. Türkiye'de son bir kaç yılda Cosplay furyası aldı başını gidiyor. Özellikle İstanbulda Kontakt organizasyonları oldukça güzl oluyor. E son etkinliğe Steampunk Sailor Moon'la katılmıştım. Ankara ve İzmir'de daha da çok etkinlik yapılıyor. Bundan sonraki Kontakt'a sizin de bir Cosplayer olarak katılmanızı görmek isteriz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahaha eskiden olsa katılırdım belki ama geçti benden :D

      Sil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Çok tatlisinizzz... youtube da sizin sıkı takipcinizdim ama youtube girmek için ne yapsam olmadı ama sitenizi buldum oleyyy :)

    YanıtlaSil
  10. benim lens takmama gerek yok gözlerim böyle zaten yeşil ve mavi karışımı :D

    YanıtlaSil
  11. Thank you for sharing this with us...

    YanıtlaSil
  12. nasıl yıllık kullanımlı olabiliyor bu lensler. bide gözlerim numaralı, sürekli takmam gerekecek sorun olur mu acaba. bu arada, çok tatlısınızzzz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Numarasına göre seçebiliyorsunuz. Öyle yazmışlar bilemiyorum :D hepsi yıllık yazıyor. :Çok teşekkür ederim ayrıca. Gözleriniz alerjik değilse bir sorun yaratmamalı ama büyük çaplı lensler bazılarına dokunabiliyornuş

      Sil
  13. Valla ben 31 yaşında hala Cosplay peşindeyim. ;)

    YanıtlaSil
  14. slm canım.ya senin şu lenslere takmış durumdayım özellikle mavi yeşil karışımlı olana bayıldım.sana çok yakışmış daaaa ama bana yakışırmı korkusu yaşıorum.daha önce freshlook un yeşil ve grisini kullandım hiç yakışmadı inanlımaz yapay durdu patlak patlak balık gözü gibiydi.acaba aynı risk bunda da varmıdır ya.çapı geniş die belki olur diorum ama sen ne dersin? ?

    YanıtlaSil
  15. Meraba.. Ben şey sormak istiyorum.. Bu renkli lensler tl olarak ne kadar

    YanıtlaSil
  16. merhaba videolarınız çok tatlı açıklamalarınız içinde teşekkür ederim.bende birşey sormak istiyorum. iki yl önce iki çift almıştım.standart norml boy lens takmştım ve gözlerimi cok acıtmıştı etrafı bugulu görüyordum. sanrm gözlerim biraz standarttan büyük geldi. büyük boy lens alsam bu sorun gidermi?

    YanıtlaSil
  17. Canım bu lensler global maille siparis verdikten sonra yaklasık ne kadar surede elimize gecer biliyor musun

    YanıtlaSil
  18. Benim sizden bir ricam olacak siparişi tam olarak nasıl verebiliyoruz onu detaylı bir şekilde paylaşırsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ediyorum :)

    YanıtlaSil
  19. meraba kapıda ödeme var mı acaba ?

    YanıtlaSil
  20. paypal hesabı olmadan da bu lensleri satın alabilir miyim? yoksa paypal hesabı mı açmam gerekiyor?

    YanıtlaSil
  21. sebi bebi burada taktığın kedi kulaklı tacı nerden alabiriz :*

    YanıtlaSil
  22. türkiyeye satışı yokdediler busitenin. yardım edermisniz nasıl alabilirm. buarada çokgüzelsiniz. anne ve baba ikiside türkmü?

    YanıtlaSil
  23. Please note: Shipping rates have been updated based on your new "ship to" address. Please review then resubmit your order.
    Please fill in the field Global Mail ONLY - Tracking number will be given AFTER 10 business processing days.. yazıyor sipariş veremiyorum. ne yapmam gerek? yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  24. teşekkürler bilgilendirme için yukarıda yazan fiyatlar tek bir göz için mi numaralarını seçtiğimde 2 adet gösteriyor bende

    YanıtlaSil
  25. 8 nisanda sipariş ettiğim lensler için beni ukim e çağırdılar gümrük muayenesi yapacaklarmış.sanırım kozmetiğe girdiğinden yanımda açıp bakıp geri yollayacaklar:((((( oysa ilk yurtdışı alışverişimdi ve ben kozmetik ürünlerin yasaklandığını bilmeden aldım lensleri ve daha kavuşamadan veda edicem :(((((

    YanıtlaSil
  26. Animeye bayılıyorum ^^ cosplay yapmak en büyük hayallerimden birisi :D ama yaşım küçük

    YanıtlaSil
  27. Onee-chan sen hiç cosplay yaptın mı? ^////^

    YanıtlaSil
  28. Ben daha once goz muayenesi olmama ragmen turkiyeden aldigim normal renkli lensler bile gozumde kayma yapti acaba bu buyuk lenslerin kayma yapip yapmayacagini nasil anlayabilirim yardimci olursaniz cooook sevinirim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normalde çanak derinliği ve çapı zaten doktorun belirlediği. Onu belirledikten sonra o ölçülerde seçip alabilirsiniz ama kaymama garantisi yok. Benim 1 tanesi odaklanmadı çanak derinliği fazla çapı dardı mesela

      Sil
    2. Sebiii lutfen bana yardimci olurmusunnn :(

      Sil
    3. Ben siparis veremiyorumm yapamiyorumm sen biliyosun nasil oluyo bana cvb verirmisin lutfe

      Sil
    4. Ben siparis veremiyorumm yapamiyorumm sen biliyosun nasil oluyo bana cvb verirmisin lutfe

      Sil
    5. Sebiii lutfen bana yardimci olurmusunnn :(

      Sil
  29. 100 USD geçerse ne kadar öderiz?

    YanıtlaSil
  30. Ayrıca türk parası olarak nasıl ödeyeceğiz?

    YanıtlaSil
  31. paypal hesabı olmadan da bu lensleri satın alabilir miyim?? illa paypal hesabı mı açmam gerekiyor?

    YanıtlaSil
  32. Lütfen cevapla sebiiiiiiii

    YanıtlaSil
  33. Meraba rainbow lenslerden hiç kullandınız mı ?

    YanıtlaSil
  34. Mrb ya ben siparis veremiyorum lutfen bana yardimci olurmusunuz :((((

    YanıtlaSil
  35. bu lensleri nasıl alabiliyoruz, türkiyede satılıyormu bilen varsa bura paylaşabilir mi?

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram