Angelina Jolie Oscar 2014 Makyajı Nasıl Yapılır

Sevgili arkadaşlar, wallahi billahi transform yapmak istemedim, makyaja başlarken bir baktım, başladım kontüre dedim devam edeyim.



Benim yüz hatlarım yani elmacık kemiklerim ve çene yapım birazcık Angelinaya yakın. Onun elmacık kemikleri ve yan çene kemikleri daha köşeli.

Videoda yüzü benim gibi olmayanlar için bu elmacık kemikleri ve çeneye nasıl sahip olabileceğinize yardımcı olmaya çalıştım.

Ben çok koyu ve çok açık renkler kullandım ki iyice belli olsun ışık yemesin makyajı. Siz cildinizden 2 ton koyu renk ile ve 1 ton açık renk ile yapın lütfen.

Angelina henüz maymunken esprimi daha önce burun konturu videosunda "shaolin soccer" filmindeki kontur yaparken maymuna dönen kız resmine ithafen söyledim.

Peruk bi tuhaf tam bir orangutan gibi dursa da peruksuz daha çok angelina oscar 2014 desem de sarışın olan çok eski halini akla getiriyor diye yine de taktım.

Haydi keyifli seyirler.











Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com 

Sebi Bebi

11 yorum:

  1. merhaba lensinizin rengi ve markasını öğrenebilir miyim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. malesef bilmiyorum ecazeneden almış kutusunu anında atmıştım. geçici lenslerden

      Sil
  2. Cok guzell olmuuusss sebiile ablcm <33

    YanıtlaSil
  3. Ya benim göz altlarım çok mor kapatici kullandigimda cok kapatmiyor tam kapatan bi kapatici var mi sebile abla yardimci olursan cok mutlu olurum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. somon rengi veya pembemsi birkapatıcı denemelisin. Bobbi brownın ikili corrector ve concealer ları, m.a.c studio finish concealer ve ben nye NB serisi

      Sil
  4. Son fotoğraf da dahil olunca kanım bu makyajı kesinlikle ilk saç rengi kaldırıyor :)

    YanıtlaSil
  5. Buğday tene en çok hangi ton yakışır? Arkadaşlar ve sebile hanım yorumlarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  6. Super olmus ya. Elmacik kemiklerimi bu kadar belirgin gostermek icin bronzeri acili uygulamak sart ama degil mi? Benim yuzum nispeten uzun oldugu icin dumduz konturlemeye calisiyorum ama belurginlik saglamiyor. Nasil yapmali ki?

    YanıtlaSil
  7. Sebile abla, make up tutorial serisinde Jennifer lopez'in yeni çıkan klibi I luh ya papi'nin ilk başındaki makyajı yapar mısın lütfen lütfen:)

    YanıtlaSil
  8. peki sebile abla senin concealer paletini nerden aldın yardımcı olurmusun

    YanıtlaSil
  9. Merhaba cildim çok yağlı değil ancak çok kuru da sayılmaz sadece alnım da parlama oluyor ağız çevresinde kuruluklar her daim mevcut. Mineral fondöten kullanmak istiyorum bir videonuzda jane iredale i önermiştiniz. Toz mineral fondöten mİ, likid fondötenmi yoksa sıklaştırılmı pudra mı almalıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram