Kozmetik Firmalarından Gelen Hediyelerim

Hepinize merhaba,
Blogger olduğumdan beri pek ürün geldiğini söyleyemem. Ancak son haftalarda yavaş yavaş paketlerim gelmeye başladı. Ürünlerin kimini denedim kimini ise hiç açmadım. Açmadığım ürünleri pek yakında bir hediye çekilişi yaparak sizlere vereceğim. İşte bana gelen ürünler. Daha detaylı bilgi için videoyu izleyebilirsini.




Darphin ile başlayalım.
Darphin'den Stimulskin Plus serum'u kendi tanıtım gecesinde vermişlerdi. Yazısı için BURAYI tıklayabilirsiniz.


Stimulskin Plus'ın ana maddesi Komifora Mukul,Ayurveda tıbbında 3500 senedir kullanılıyormuş. Bu cildin sıkılaşmasını sağlarken aynı zamanda dolgunlaştırıyormuş. Aldığım günden beri kullanıyorum. Kokusunu çok sevdim. Etkisi için bir şey söylemem şu an imkansı çünkü devamlılık gerektirir. Ancak Darphin markası sevdiğim ve güvendiğim markalardan biri. İçerisinde ayrıca Yasemin Ylang Ylang ve Ölmez otu var. Bir nevi aromaterapi etkisi yaratıyor. Fiyatı ise 667 TL. Şaşırmayın iyi markaların anti aging kremleri epey yüksek. Eeee gençleşmenin bedeli para ile ölçülemez ondan sanırım :D


Estée Lauder Revitializing Supreme 


Estée Lauder'in web sitesi www.esteelauder.com.tr 'sinin açılışına özel gelen hediyem Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Yaşlanma Karşıtı Krem. Estée bu kremlerle aşağıdakilerin görünümünün kesinlikle azaldığını iddia ediyor. 




  • Çizgi
  • Kırışıklık
  • Elastikiyet Kaybı


  • Matlık


  • Nemsizlik

  • Siyah bambu yaprağı ekstresinden hazırlanan krem IntuiGen Technolojisi diye adlandırılıyor ve "Muhtelif yaşlanma karşıtı fonksiyonları üzerinde işlev gören bir "temel anahtar" olan NFR2'nin doğal aktivitesini desteklemesine yardımcı oluyor, 
    Revitalizing Supreme sahip olduğu ileri teknoloji, besleyici içerikler ve derinlemesine nemi sayesinde cildin doğuştan sahip olduğu genç görünme yeteneğini aktive ediyormuş.

  • Marka çok ünlü cilt bakım markalarından biri olduğu için ben de tüm inancımla aldığım günden beri kullanıyorum. Kremin dokusu ise oldukça yabancı olduğum bir doku. Nasıl desem sanki ellerinizle yüzünüz arasında silikonumsu bir tabaka varmış ve eliniz cildinizden çok uzakmış gibi hisettiren çok değişik bir dokusu var. Oldukça ilginç geldi bana. Cildi yumuşatma, nemlendirme etkisi ise muhteşem. 


    Fiyatı ise Angi Aging kremlere nazaran gayet makul seviyelerde. 30 ml: 129 TL 
    50 ml: 260 TL 
    İşte tam bu noktada bir tuhaflık olduğunu belirtip 2 adet 30ml aldığınızda 60ml. 258 TL'ye getiriyorsunuz.

    Buraya tıklayarak ürünü inceleyebilirsiniz.

    Akne oluşumu yapmadığı da belirtilmiş.




    Dermalogica Overnight Repair Serum ve Precleanse Temizleme Yağı

    Dermalogica yıllardır çok severek kullandığım bir marka. Daha önce dermokozmetik için araştırma yaptığımda dünyada en iyi markalardan bir tanesi olduğunu okuduktan sonra kullanmaya başladığım ve herkese önerdiğim bir marka. Göz kremi olan "Total Eye Care"'i çok kez kullandım. Şu an ise kuru ve zamansız yaşlanmış ciltler için olan ve ince çizilere yönelik olan "İntensive eye repair" kullanıyorum. Sürekli yeni ürünler deniyorum. Bu blogger olduğum için değil, eskiden beri meraklı olduğum için sahip olduğum bir özellik. 

    Dermomarketteki bu yazıma istinaden firma bana denemek istediğim ürünü göndermiş. Bir de üzerine zaten bayılarak kullandığım ve herkese önerdiğim "Precleanse" temizleme yağını göndermiş. Çok mutlu oldum çünkü azalmıştı ve yenisini alacaktım. Precleanse'ten çok fazla bahsetmeyeceğim çünkü önümüzdeki hafta çekimini yapacağım cilt bakım ürünlerim videosunda ve yazısında bolca bahsedeceğim. Şİmdilik söylemem gereken en önemli şey tüm makyajı söküp alması ve tonik'e hiçbirşey bırakmaması.

    Gelelim Overnight Repair Serum'a. Cildim kıştan dolayı epey kuruduğu ve de artık gece bakım kremi de kullanmam gerektiğini düşünürken farkettiğim bir serum. Aslında doku olarak bildiğiniz yağ. Yine yaşlanma belirtilerinin azalmasına yardımcı oluyor. İçerisinde Argan Yağı, Gül Ağacı Tohumu Yağı, Kuşburnu ve Kahverengi Deniz Yosunu var. Argan yağı ve deniz yosunu UV ışıışığına maruz kalındığında cildi tahriş eden serbest radikaller ile savaşarak,enzimleri kontrol altına alıyor, koruyucu lipit bariyerini güçlendiriyor, Gül Ağacı Tohumu Yağı ise zengin C vitamini ile yaşlanan cilt görünümünün azalmasına yardımcı oluyormuş. 

    Ben bunun da kokusunu sevdim. Keskin bir kokusu var rahatsız edici değil. Bildiğiniz yağ dokusu var. Yüzünüze yedirerek sürüp yatıyorsunuz. Siz mışıl mışıl uyurken o harıl harıl çalışıyor. Yalnız uyumadan 30 dk kadar önce sürün çünkü yağ bazlı olduğundan aynı anda hüüp diye emilmiyor. Yastığınıza değdiğinde ürünler yüzünden yok olup ziyan olmasın. 4 damla yetiyor.

    Ben bunu Darphin serumun üzerine sürüyorum.
    Hangi eczanelerde olduğunu bulmak için burayı tıklayabilirsiniz.

    Fiyatları ise:
    Overnight Repair Serum 15 ml. 310 TL
    Precleanse Temizleme Yağı 150 ml. 152,00 TL

    Skin79
    Skin79 ve Missha'nın yeni distribütörü ARS kozmetik bana oldukça cömert hediyeler gönderdi. Ben bu videonun montajını yaptığım sırada ise yeni bir paket daha geldi. Çok ama çok teşekkür ediyorum bu kıymetli hediyeler için. Yeni gelenleri ayrıca çekeceğim inşallah. En kötü vidolarda kullandığımda göreceksiniz çünkü kendileri bana ürünleri seçme şansı tanıdığından ben de abartmadan çok merak edip videolarda kullanabileceğim ürünler seçtim. Ancak kendileri bunlara da ilaveten bir sürü ürün göndermiş. Hepsi birbirinden kaliteli hepsi çok şık. Hatta bugün instagramda rengi çok belli olmasa da sizinle bayıldığım allığı paylaşmıştım. Neyse bunun sırası sonra. Önce daha önce gönderdiği ürünlere ve markaya gelelim.
    Skin79 bir Kore markası ve ünlü bir Kore markası. Felsefesi Doğayı Bilimle buluşturmak. Doğal klinik bakımı ile doğal bitki ekstrelerini bir araya getirerek özellikle sorunlu ciltleri düzeltmeye ve yenilemeye odaklı ürünler üretiyor. 79 ise bir formülün adı. Cildin dengesini kazanmasına yardımcı olan ve hücre yenilemesini destekleyen bu formül bütün Skin79 ürünlerinde bulunuyor. Kozmetik dahil.
    En meshur ürünleri tabiki BB kremler. BB kremlerin tam 20 çeşidi bulunuyor. Her birinin özelliği ayrı. Ürünlerin en güzel özelliği ise klasik Super Plus serisinin 9-10 TL'lik 5 gr. lık, 40-49 TL'lik 15gr.lık  ve 73-90 TL arası 45 gr.lık seçenekleri olması. Yani denemek için 5gr.lık ürün alıp daha sonra karar verebilirsiniz. 
    Hepsine göz atmak için www.skin79.com.tr  ye girebilirsiniz.
    Ürünlerin çoğunu hediye vermek istediğimden testerlardan ikisini yeşil ve kahverengi olanı denedim. 
    Missha'da kendilerine ait. Ancak ürünler Missha'dan doku olarak çok daha farklı. Yüksek koruma faktörleri olmasına rağmen çok ince ve anında emiliyor. Kapatıcılıkları orta seviyede. Cildinizde ürün yokmuş gibi görünüyor ve Missha'nın aksine parlama yapmıyor. Missha kapatıcılık konusunda daha iddialıyken 79 bakım konusunda iddialı.
    Tüm bunların dışında meğerse Missha ve Skin79'un ne çok makyaj malzemesi varmış. Birçok markada bulamadığım color corrector'lar, eyeliner sealer'lar, gözenek kapatıcı balm'ler, kirpik çeşitleri ve daha birçoğu www.missha.com.tr ve wwww.skin79.com.tr'de gerçekten de makyaj ve cilt bakımı çeşitliliğine bayılacaksınız. Özellikle Missha da inanılmaz makyaj ürünü var. Eski distribütöründe bu kadar ürün yoktu. 
    Ürünlerden videoda bahsetsem de daha sonra yaşadığım bir deneyim olduğu için küçük bir ek:

    Eyeliner çok güzel çok ama çok beğendim ve epey kalıcı. Fırçası aşırı ince uygulama sağlıyor muhteşem. Ve göz kalemi waterproof ancak water'ı geçtim ben el sabunu ile yıkadığımda buyrun eyeliner ve kalem bu haldeydi.Üstteki kalem alttaki eyeliner. Eyelinerın inceliğini de görmüş oldunuz. Kaligrafi fırçası gibi inceden kalına gelen bir fırça ama kalem kıvamında bir değişik. Eyeliner'ın fiyatı 38 TL TIK TIK . Kalemi ise sitede bulamadım ve anlayamadım sanırım henüz stoklarına girmediler. 




    Jane Iredale


    Jane Iredale satan birçok eczane var ve marka yalnızca eczanelerde satılıyor. Firma distribütörü eczane dışında satılan ürünlerin kendilerinden değil, anlaşmalı eczanelerden temin edildiğini belirtiliyor. Yani yasal olmadığını. 

    Jane Iredale aşağıdaki fotoğrafı kendi yüzüne lazer tedavisi yaptırdıktan sonra çekmiş. Birleştirilmiş bir fotoğraf değilmiş ve tek fotoğrafta yüzünün yarısına Jane Iredale ürünleri kullandığında full kapatma özelliğine dikkat çekmeye çalışmış. 
    Ürünlerin tamamı mineral ve tamamen tedavi amaçlı ürün sunuyor. Tüm problemli ciltlerin çok rahat kullanabileceği ürünler içeriyor. 


    Jane Iredale Amazing Base SPF20 Mineral pudrası tamamen görünmez. Tüm ciltlere uygun olsa da özellikle roseaca ve egzama gibi problemli ciltler için öneriliyor. Ürün diğer mineral markalarına nazaran tamamen mat. SPF 20 içeriyor Fiyatı ise sanırım 116 TL. Bu ürünü fotoğraflamayı unutmuşum. 


    Tüm ürünler 40-80 dk arası suya dayanıklı. Yani denize havuza girip çıkıp yenilemenize gerek kalmıyormuş. Bunu test etmedim.


    Jane Iredale Likit Fondöten ise içerisinde fondöten toplarının ve serumun ayrı bulunduğu bir ürün. Tamamen bakım serumu olarak tanımlanıyor. Anti-aging etkili, içerisindeki oenzim Q10, Vitamin C ve K,Söğüt kabuğu özü,Aloe Vera jeli ve Lavanta çiçeği suyu lipozom formülüne sahip. Epidermisin hücre katmanlarına inip,gözenekleri daraltıyor ve ince çizgileri azaltıyormuş. 
    Ürünün kapatıcılığı az. Tamamen renkli nemlendirici gibi ama görünmez bir ürün. Renk verirken gerçek bir nemlendirici gibi emiliyor. Bunu eczanede denemiştim. Daha fazla kapatıcılık ve SPF koruması için Mineral Pudra ile kullanılması önerilmiş. Fiyatı ise 131 TL.




    Jane Iredale Lip Fixation kalıcı ruj ise çift taraflı. Pembe ve gül kurusu gibi. Avokado yağı ve ve vanilya tozu var. Tadı güzelmiş. Denemedim hediye vereceğim sizlere. Gloss olmasına rağmen uzun süre dayanıklılık dışında suya da dayanıklıymış. Fiyatı 76 TL





    Bu ürün ise My Steppes Cool rengi. İçerisinde allık, bronzlaştırıcı ve ikili ruj var. Fiyatı 150 TL.






     Bu ise el yapımı bir pudra fırçası. Hayvanlara zarar vermeden üretildiği söyleniyor.





    DDF Advanced Micro-Exfoliation Cleanser 177ml

    DDF yine Jane Iredale gibi Rosepharma distribütörlüğünde. Eczanelerde satılıyor ve dermo kozmetic marka. DDF'in açılımı Doctor's Dermalogic Formula. New York’lu dermatolog Dr. Howard Sobel tarafından geliştirilip 2008 yılında Procter&Gamble firması tarafından satın alınarak üretime devam etmişt. Diğer tüm dermokozmerik markalarında olduğu gibi uzman dermatologlar eşliğinde geliştirilmiş ve epey popüler bir marka olmuş. 

    Bu temizleme ürünü bir peeling. Cildi temizleyip ölü hücreler ve toksinlerden arındırırken nemlendiriyor. Balm kıvamında bir ürün. Kesinlikle duruladığınızda yüzünüzdeki nemi hissediyorsunuz. Günlük kullanıma uygun. Fiyatı ise 177 TL.


    Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
    Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
    Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
    Blog: www.sebibebi.com
    instagram: sebibebi
    Twitter: sebibebicom
    Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com 





    Sebi Bebi

    4 yorum:

    1. bunlari görünce ben neler kullanıyorum aman yarebbi dedim emme maasim eder bunlar ayol :D

      YanıtlaSil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil

    Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

    Instagram