Estée Lauder Double Wear Fondöten İncelemesi

İnsan hasta hasta bu kadar video çeker mi. Günler torbaya girmiş gibi mor gözlerle çektiğim 3 videodan biri. Hee sanki normalde mor değil mi? Evet mor ve dolgu ile düzelebiliyor yalnızca ama ona da cesaret edemedim henüz.

Gelelim çok ama çok sevdiğim,Estée Lauder fondötene. Ben çok yoğun kapatıcı özellikli ürünleri günlük kullanım olarak kendim kullanmıyorum. Genelde gece veya özel bir yere giderken kullanıyorum. Double Wear fondöten kapatma özelliği ile kıyaslarsak neredeyse M.A.C Studio Fix kalınlığında. SPF 10 İçeriyor ve yüzünüze resmen yapışıyor. Tüm cilt tiplerine uygun. Mat bitişli ama sağlıklı görünüm veren bir matlık. Yani doğal matlık.

Bu fondöteni ilk veya ikinci kez TV8 Özge Uzun'la yeni hayat programında kullanmıştım. Sabah sürdüğüm fondötenle gece 03:00 e kadar kaldım ve eve gelip aynaya baktığımda o ilk aşkı yaşadık.

Daha sonra canlı yayının tekrarını izlediğimde yüzümdeki kusursuz görüntüyü gördüğümde bir kez daha romantizm yaşadık ve şu an harika bir ikiliyiz.

Düğünlerinizde, eğlenceye giderken vs. yani uzun süre kalıcı olması gereken her yerde kullanabilirsiniz.

O kadar kapatıcı ki göz altı kapatıcısına bile ihtiyacınız kalmıyor. Concealer olarak da kullanılıyor. Bu fotoğrafta ekstra concealer kullanmadım ve bunlar ıslak pamukla yüzümü kazıdıktan sonra olan görüntü.

Bunun bir de Kamuflaj versiyonu var ki artık o ne kadar kapatıcıdır tahmin bile edemiyorum. Çünkü bu fondötene firma orta kapatıcı demiş, orta buysa diğeri nasıldır ama denemedim şimdiden yorum yapmak manasız. Kamuflaj için TIKLAYIN

Pürüzsüz görünüm ve yoğun kapatıcı kalıcı fondöten arayanlar buna bayılacak.

Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar yayınladım. Ve tabiki olmazsa olmaz video.

Bu pamuk ıslatılıp yüzümü kazıdıktan sonra gelen fondoten. İkinci yarısı ise hemen üzerinden tekrar kazımam sonucu olan temiz tarafı. Bu sonucu videonun da sonuna ekledim.

Double Wear'ı incelemk ve satın almak için buraya TIKLAYABİLİRSİNİZ

Satış Fiyatı 119 TL.Buraya tıklayarak cildinize uygun ürünü bulabilir veya çarşamba günleri uzmanlardan canlı destek alabilirsiniz.




Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com 


Sebi Bebi

13 yorum:

  1. Geçmiş olsun lütfen kendinize dikkat edin. Sevgiler. ❤️

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. m.a.c ruby woo rujunu nerden aldınn lütfen sölermsnn

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim <3:))

    YanıtlaSil
  5. Sebile ablacim bana gunluk kullanım icin uygun guzek bi kapatici onerirmisin cilde zarar vermeyen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm mineral ürünler ve clinique even better fondöten, Bobbi Brown Luminous Moisturizing Treatment Fondöten

      Sil
  6. Bu Estee Lauder fondöteni bir tek ben sevemedim sanırım. Yüzümde maske varmış gibi duruyor :( Sadece 2 kere kullanabildim Ama Sebi tavsiye ediyorsa vardır bir hikmeti :)

    YanıtlaSil
  7. Uzun zamandır fondöten arayışındaydım bu video bana çok faydalı oldu.Gerçekten tespitlerinizin doğruluğunu bugün kendimde deneyerek ürünü aldım. Mat bitiş sevenler için mükemmel bir ürün. Fakat malesef yeterince uzman biri olmadığı için satıcı beni renk konusunda yanılttı 1w2 sand rengini aldım. Sizin kullandığınız rengi almak için gitmiştim satıcı bu renkte pembelik var deyip beni yanılttı. Aldığım renk bana açık oldu. Doğru rengi seçmek gerçekten çok zor.

    YanıtlaSil
  8. Uzun zamandır fondöten arayışındaydım bu video bana çok faydalı oldu.Gerçekten tespitlerinizin doğruluğunu bugün kendimde deneyerek ürünü aldım. Mat bitiş sevenler için mükemmel bir ürün. Fakat malesef yeterince uzman biri olmadığı için satıcı beni renk konusunda yanılttı 1w2 sand rengini aldım. Sizin kullandığınız rengi almak için gitmiştim satıcı bu renkte pembelik var deyip beni yanılttı. Aldığım renk bana açık oldu. Doğru rengi seçmek gerçekten çok zor.

    YanıtlaSil
  9. Sebile hanım iyi geceler. Yine Sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Ben hala fondötenin rengine karar veremedim. Ancak baktım ki şuan artık bitmiş olan Chanel fondotönim ile beraber kullandığım Estelauder pudrası 2N1 Desert Beige`dir. Sitedeki cilt testinde ise 2N2 Fresco çıkıyor rengim. Sizce ne yapmalıyım? Pudramın rengi uygun bana. Fondotönü aynı renk mi almalıyım yoksa Fresco mu? Önceden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  10. bu fondöteni neyle yüze sürmek gerekiyor?

    YanıtlaSil
  11. Biraz geç ama umarım cevaplarsin çok önemli uzun zamandır yüzümde sivilce var eskisi kadar çok olmasada artık sivilceden çok siyah nokta var iz falan kalır diye korktuğumdan sikamiyorumda sence ne yapabilirim ?

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram