Darphin StimulskinPlus Etkinliği ve Ürünler



15 gün kadar önce Darphin'in bir etkinliği oldu. Elca kozmetik benim için çok özel bir yere sahip. M.A.C dışında oldukça iddialı markalara sahip. Darphin bunlardan biri.

Etkinlik Darhin StimulskinPlus içindi.
Darphin benim ilk kullandığım göz kremiydi ve hatta Emre bunu araştırıp almıştı. Gözlerim çok kurumaya başlamıştı ve cidden şaka değil çok uzun bir zaman oldu bu olay olalı. Emre yapısından dolayı herşeyi inanılmaz araştırır. Ben ona "Hepsi aynı hangisini alayım" diye sitem ettiğimde oturup araştırıp Darphin'in göz kremini bulmuştu. Bunu hiç unutmama sebebim hayatımda ilk göz maskesi terimini Sevil Parfümeri'ye bu göz kremini almaya gittiğimizde duymuştum ve asıl komik olan kremin içerisindeki at kuyruğu otu'nu hayatımda ilk kez duymuştum ve kadın "ay kuyruğu var içinde" dediğinde gerçekten at kuyruğundan bişeyler var zannetmiştik çok gülmüştük.

O yıllardan beri sevdiğim bir markanın ilk kez katıldığım etkinliğinde bu antiaging ürünler tanıtıldı.

Darphin'in bir Buluş olarak adlandırdığı ürünlerden hediye verilen ürün inanılmaz ama istesem benim cildim için bu kadar ayarlanabilirdi. Cildim kuruya dönük ve yaşlanmaya karşı koruma altına alınması gereken bir yaştayım. Ahahahah sormayın boşuna söylemem :D

StimulskinPlus Reshaping Divine Serum'u aldığım günden beri kullanıyorum. Kokusuna bayıldım. Jel kıvamı da diyemeyeceğim ama tam bir serum kıvamı daha uygun bir tanım olur sanırım. Ben nedense cildimde makyaj yokken bu ürünleri kulanmayı seviyorum. 

Sürdüğümde cildim tarafından anında emiliyor. Üzerine veya içine karıştırarak mutlaka bakım kremi uygulamak şart tek başına nem iddiası yok zaten. Tamamen cildi sıkılaştırma ve yenileme iddiası var. Aşağıda ürün özelliklerini direk firma açıklaması olarak koyuyorum. 

Etkilerine gelince:

Darphin benim son derece gözümü kapatarak kullanabileceğim kadar güvendiğim bir marka. Henüz 15 gün oldu ve etkilerini görmek pek mümkün değil. Ancak şişe bitene kadar kullanmaya devam edeceğim. Yalnızca aynı anda Dermalogica'nın bir gece bakım yağını da kullanıyorum ve her ikisini de boynuma da uyguladım. Hayatımda ilk kez boynumda sivilce çıktı. Hangisinden bilmiyorum ama şu an yağı kestim, bakalım sivilce devam edecek mi. Yüzümde herhangi bir olumsuzluk yok.

Bu ürünün olumsuz yanı ise fiyatı.
Darphin ürünleri biraz özel ürünler dolayısı ile fiyatları da herkese göre değil. Ama antiaging bütün ürünler zaten epey yüksek fiyatlarda satılıyorlar.

Fiyatını duyunca şişeyi daha sağlam bir rafa aldım :D

Göz kremim bitti sanırım bu serinin göz kremini alacağım. Şu an hala araştırma aşamasındayım. 

İşte ürünlerin özellikleri


StimulskinPlus Reshaping Divine Serum, %93 doğal içeriği ve «Push Up» teknolojisiyle cildi sıkılaştırır ve yeniler.
«Push Up» teknolojisi
Komifora Mukul ve Sea Emerald™ gibi kırışıklık karşıtı yüksek etkili iki içeriğin birleşimiyle «Push Up» teknolojisi
«PUSH» ETKİSİ
Hint literatüründe de pek çok yerde bahsedildiği üzere Komifora Mukul  Queen of Sheba’nın Solomon Kralı’na hediye ettiği değerli bir sakız üretir. Komifore Mukul Ayurveda tıbbında 3500 seneden fazladır kullanılmaktadır. Bu öz cildin dolgunlaşmasını sağlayarak sıkılaştırır. Daha genç ve sıkı bir cilt görünüm sağlar.

 «UP» ETKİSİ
Eski Yunan ismi parlaklık  anlamına gelen «smaragdos»  Sea Emerald™, epidermis ve dermisin bağını destekleyen temel protein üretimini aktive eder. Aynı zamanda doğal kolajen üretimini destekler. Cilt üzerindeki ikili etkisiyle daha sıkı ve dolgun bir cilt görünümüne kavuşmanızı sağlar.
Duyumsal deneyim
#StimulskinPlus serisi için özel olarak yaratılan Beyaz çiçeklerin üçlü birleşiminden meydana gelen Yaseminin hafifliği ve Ylang Ylang’ın lüksüyle harmanlanan Ölmezotu kokusuyla muhteşem bir duyumsal deneyim yaşatır.
Fiyat: 667 TL




STIMULSKINPLUS Divine Eye Cream
Darphin #StimulskinPlus Divine Eye Cream ile kadınların göz bölgesi sorunlarının başında gelen kırışıklık problemine odaklanıyor. Darphin’in 50 yılı aşkın profesyonel tecrübesiyle formüle edilen bu krem göz çevresindeki kırışıklıklarla savaşıyor.
%86 doğal içeriğiyle güçlü olduğu kadar nazik bir formül.
Kişiye Özel Cilt Bakım Sanatı
Botanik tutkunu Pierre Darphin’in yüksek performanslı bakımlarından ilham alan #StimulskinPlus Divine Eye Cream göz çevresindeki kırışıklıkları hedef alır, etkili içeriklerle anti-aging bakım sağlar.
Hassas göz bölgesini çevreleyen 20 kas sürekli hareket halindedir. (Gülümseme, kaş çatma ve her gün ortalama 10000 kez göz kırpma gibi) Bu süregelen aktivite kolajen ve elastinin azalmasıyla birlikte kırışıklık ve sarkmalarla sonuçlanır. Cildin en hassas bölgelerinden olan göz çevresi ince kan damarlarıyla dolu olmasının yanında gün içerisinde uzun süreli ekrana bakma, güneş ışınları, hava kirliliği ve stres gibi dış etkenlere de maruz kalır. Bu yorgunluk belirtileri koyu halkalanma, derin kırışıklıklar ve torbalanmalarla sonuçlanır. #StimulskinPlus Divine Eye Cream bu istenmeyen sorunları muhteşem bir performans ve etkili sonuçlarla hedef alıyor.

  
3’lü Etki
1ANTI-AGING
Huş Ağacı özü ve onarıcı Peptitler epidermisin elastikiyeti için temel olan fiber düzeyini korumaya yardımcı olarak cildi yeniler. Cildin daha dolgun görünmesine yardımcı olan en önemli içeriklerden biridir. Cilde elastikiyet kazandırırken daha dolgun bir cilt görünümü yaratır.
Siegesbeckia Orientalis kolajen üretimini arttırırken Kırmızı/Kahverengi Su Yosunu cildi sıkılaştırır. Göz göz çevresi elastikiyetini geri kazanırken çizgi ve kırışıklık görünümünü azalır. 
2SAĞLIKLA IŞILDAYAN GÖZ ÇEVRESİ
2 güçlü alkaloid olan Kantaron ve Kafein, Hiyalüronik Asit ile birleşerek göz çevresindeki doğal hücre yenilenmesini aktive eder. Yararlı etkilerinden dolayı yüzyıllardır kullanılan bu bitkiler tonik özelliği ve yumuşatma özelliği taşır. Mikro-dolaşım özelliği ile koyu halkaların görünümünün azaltırken, yatıştırıcı özelliği göz çevresindeki  şişkinlik görünümünün azalmasına yardımcı olur.
3NEMLENDİRME
Mango, Sheabutter ve Murmuru yağından oluşan 3’lü etki göz çevresini nemlendirir ve pürüzsüzlük kazandırır. Mango yağı hidrolipidik filmi korur, Shea butter kanıtlanmış etkisiyle cildi nemlendirir ve Amazon’da yetişen palmiyelerden elde edilen Murmuru  yağı ise cildi neme doyurur.
Duyumsal deneyim
#StimulskinPlus Divine Eye Cream 100% doğal çiçek kokusuyla Darphin imzası taşıyor.
Fiyat: 275 TL

STIMULSKINPLUS Multi-Corrective Divine Cream
Son teknolojik gelişmeler takip edilerek formüle edilen #StimulskinPlus Multi-Corrective Divine Cream eşsiz aktif içerenleriyle kırışıklık karşıtı 4’lü çözüm sunar: sıkılaştırma, kırışıklık karşıtı etki, esneklik ve nemlendirme.
2 Eşsiz Formül
Normalden kuruya ve kurudan çok kuruya dönük ciltler
LIFTING- SIKILAŞTIRMA
Yüksek etkili peptitler aktif içeriklerle uyumlu hareket eder.
İçeriğindeki Sea Emerald™ (Deniz Zümrütü) proteinlerin birbirine tutunmasını sağlar. Bunun sonucunda cilt günden güne sıkılaşır.
KIRIŞIKLIK KARŞITI VE DOLGUNLAŞTIRICI ETKİ
Hexapeptit ve Oligopeptit Sea Emeraldile çalışarak kolajen sentezini harekete geçirir.
Madagascan bitkisinin yapraklarından elde edilen Siegesbeckia Orientalis cildin doğal kolajen üretimini destekler.
Sığla Ağacı özü, Hindistanda yetişen Akgünlük ağacından elde edilen bir tür reçine olan Boswellia (Serreta), cildin elastin üretimini destekler.
Fransada yetişen Samphire (Deniz Börülcesi) özleri cilt dokusunu destekler.
Bunun sonucunda kırışıklıklar azalarak daha sıkı ve dolgun bir  görünüm elde edilir.
PARLAKLIK
Dut özü ve Palmaria Palmata (Kırmızı Yosun) yaşlanmaya bağlı oluşan lekelerin azalmasına yardımcı olur.
Maya özü koyu lekelerin görünümünü azaltır.
N-Asetilglukosamin cilt yüzeyindeki melaninin eksfoliasyonunu sağlar. Eşit olmayan cilt tonu görünümü gözle görülür şekilde azalırken cilt sağlıklı bir ışıltı ve canlılık kazanır.
YENİLEME
Nemlendirici ve dolgunlaştırıcı Hiyalüronik Asit, nemlendirici Shea Butter ile birlikte cildin su tutmasını sağlarken epidermal lipid bariyerini güçlendirerek neme doymuş bir cilt sağlar.  
Kuru ve çok kuru ciltler için #StimulskinPlus Multi-Corrective Divine Cream yenilenen formülü ve içeriğindeki Shea Butter ile cildinizi nemlendirir.
Eşsiz duyumsal deneyim
#StimulskinPlus serisi için özel olarak yaratılan Beyaz çiçeklerin üçlü birleşiminden meydana gelen bu koku muhteşem bir duyumsal deneyim yaşatır. Yaseminin hafifliği, Ylang Ylang’ın lüksüyle harmanlanan Ölmezotu’nun kokusunu ve cilt tarafından kolayca emilerek koruyucu tabaka oluşturan ipeksi dokusunu deneyimlemeye hazır mısınız?
Kuru ve çok kuru ciltler için #StimulskinPlus Multi-Corrective Divine Cream zengin dokusu ile profesyonel cilt bakımı deneyiminin zevki ve performansını yaşatır.
Fiyat: 625 TL
http://www.darphin.com.tr/?q=website_admin/node/292&menu=945&clid=999     


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com 




Sebi Bebi

2 yorum:

  1. Ülkemizde bir ailenin geçindiği paraya krem vay bee :) Bence kremi kasaya sakla canım :D

    YanıtlaSil
  2. urunle ile ilgili etkileri uzerinde daha fazla yorum bekliyorum :)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram