Kedi Desenli Manikür

Merhaba,

Ne kadar uzun zaman oldu manikür videosu yayınlamayalı. Sebebi; makyajla ilgili yapmak istediğim çok şey var ve manikür videoları çok ilgi görmüyor :D

Bu videoyu da çok önce çekmiştim ancak yayınlamaya bir türlü fırsat kalmadı. Bir de utanmadan "hangisini yayınlayayım" diye sormuştum ahahah. Çok özür dilerim, bildiğiniz araya başka şeyler girdi. Gerçekten beklettiğim için özür dilerim.
Flormar 319 baz oje olarak çok kötü bir seçimmiş. Normalde fena durmasa da HD çekimde İĞĞRENÇÇ görünüyor bence. Siz lütfen desenlere Focus olun.

140'a yakın videom var ama hala yayınlamak istediğim hatta blog yazısı olarak yazmam gereken o kadar çok şey var ki. Klonlanmak istiyorum. Amerika benim üzerimde deney yapabilir diyeceğim de insan klonlamak yasaktı ama di mi? Ya yürüsün gitsinler sanki dünyada gizli gizli insan klonlamıyorlar, klonlamayı geçtim karma ırklar üretmeye hala ve hala çalıştıklarına adım kadar eminim. Hö! Adım neydi yaw benim????

Ya bende gene bir geyik potansiyeli Aman Yarabbim KaçıN! diyeceğim de çoğunluğun buraları zaten okumadan videoya geçtiğini bilmenin rahatlığı Paha Biçilemez!

Bu arada Master Kart'ın iğrençler ötesi reklamı. Aslında bu son cümleyi hep kendilerinin söylediğini düşünmüşümdür. Sizin yaptğınız hiçbirşey bizi ilgilendirmiyor ama o harcadığınız dakika bizim için Paha biçilemez.
Nefret etmiştim.

Ne diyodum?!!!! KAÇIIIIIIN!!!





Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com 

Sebi Bebi

5 yorum:

  1. süper olmuş:) yazının tamamını sıkılmadan okudum videoyu önceden izlemiştim zaten:):)):

    YanıtlaSil
  2. yaw sebibebi ciğim yaparken birde senin o gül yüzünü görsek daha güzel olucak :)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram