M.A.C Divine Night Koleksiyon Kızı Yılbaşı Makyajı

Hepinize Merhaba,

Yepyeni bir yılbaşı makyajı ile karşınızdayıım Olleeeeeyyy! Yihhuuuuu!!

Sonunda bitirdim. Bu hafta epey bi hareketliydi. Tek boş günüm çarşambaydı ve ben dün gece tüm dünya benim video yüklememe engel olup sürekli teknik aksaklık yaşatsa da yayınlamayı başardım.

M.A.C Divine Night Koleksiyonu 2. Makyajım. İki set almıştım, iki ayrı makyaj konsepti yaparım diye. Maviyi gördüğümde zaten gözümde yapacağım şey belirmişti. Koleksiyon kızının da makyajı bi hoşuma gitmişti. Kızıl saçlar mor makyaj falan. O yüzden Private Party Ruju ve Mor olan Past Midnight Farı ve Fluidline Macro Violet'(eyeliner) almıştım. Sonuç; göz yapımız farlı olduğu için ve tabi ben makyajı tamamen uydurduğum için bambaşka bir görünürm. Saçlarımı nasıl yaptığımın videosunu çekeceğim. Ancak onu başka bi yere söz verdiğim için yayın zamanı biraz ileriki tarihlerde olabilir. Ama örerek veya tost ile aynı sonuca ulaşabilirsiniz.
Yeniden görüşmek üzere, öpülecek samimiyette olanların hepsini şlap şlap öperim. Diğerlerinin saygıyla elini sıkarım..Ahahahah nasıl bir veda cümlesi bu ahahah alemim yahuuu!

Tüm ürünleri M.A.C online mağazasından alabilirsiniz. Buraya tıklayın..



Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com 


Sebi Bebi

7 yorum:

  1. Merhaba Sebi . Cok guzel makyaj uygulamalarin var gercekten ama benim bu kadar makyaj yapacak goz kapaklarim yok :( eyeliner surdugumde bile siyah bir far surmus gibi duruyoo . Bunun icin hangi teknikleri onerirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun için bir video çektim ancak tam ortasında inşaat başladı. Montaj yapmadım saçma oldu yarısı dublajlı olacak o yüzden yenisini çekeceğim.
      Sevgiler

      Sil
  2. Çok başarılı ..bugün sizi tv de izledim ve takip etmeye başladım.M.A.C kullanyrm ve cok seviyorum.Sayenizde kullanmadıgm urunler hakkinda fikrim oldu....Fakat takma kirpik uygulamasını göstermemişsiniz hiç uygulamadım ve merak ediyorum.ornegin nasıl yapıştırılır? Gunluk kullanim icin hangi numara uygundur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaçırmışsın beniii yakala hemen : http://www.sebibebi.com/2013/04/takma-kirpik-nasl-taklr-tum-detaylaryla.html

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram