Eyeliner'ı Göz Şeklinize Göre Nasıl Sürmelisiniz

Yeniden merhaba arkadaşlar,

Gribimin ikinci günü. Emre yat dinlen diye gözlerimin içine bakıyor ben de birazdan bırakıcam diye oyalayıp duruyorum. Şu postu yaptım mı açıcam Dexter'ı uzanıcam söz :)

Bugün eyelinerı göz şekline göre nasıl sürebilirsiniz videodu hazırladım. Küçük gözler ve düşük ya da monolid göz kapağı olanlar isyan etmesin çünkü onlar için komple göz makyajı ile ilgili ayrı videolar hazırlayacağım. Şimdilik göz şekilleri için yaptım.

Bu videoda göz şeklini dengelemek isteyenler için nasıl eyeliner uygulanır göstermek istedim. Bunları uygulamak zorunda değilsiniz elbette. Ben tekniği gösteriyorum uygulayıp uygulamamak size kalmış. Amaç ideal göze yakın bir görüntü yakalamak.

Aşağıdaki çizimlerde de sizin için nasıl uygulama yapabileceğinizi gösterdim. Daha fazla detay için videoyu izlemenizi öneririm.

H...Aaaa....pppppşiiiiiiiiiiiiiiiii!




Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com 

Sebi Bebi

4 yorum:

  1. ya çok tatlısın yaa "hapşii ne şapşiik" demekten kendimi alamadım kusura bakma lütfen :) yaklaşık 1-2 aydır makyaj ve cilt bakımıyla ilgileniyorum, çok yardımın dokundu bana, videolarından yani youtube kanalından pek çok şey öğrendim, teşekkür ederim. Eyeliner videoların içinden benim için en faydalısı bu oldu sanırım, (tabi ucu kesilmiş kağıtla yapılan eyelinerı unutmamak lazımdı) :) benim gözlerim birbirinden uzak, aslında öyle değil ama kaşlarım birbirinden çok uzak oldugu için öyle duruyor, bu eyeliner şekliyle toplayabilirim görüntümü umarım, tekrardan çok teşekkürler :) geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
  2. Birşeyler öğreniyorsam orası doğru yerdir.siten yeni mekanlarımdan bir sebibebi :))ya bide şu alnımızdaki çizgileri dahada belirginleştiren fondoten konusunda yardımm bekliyorum acil !! Yazmazsan ben gidip botox iğneleri altına yaticiğimmm :D iyiki varsın sebibebi hocamm ;)

    YanıtlaSil
  3. Cok guzel bir paylasim olmus :))) tesekurler ^^

    YanıtlaSil
  4. Sacsekillerimodelleri.Org websitesi olarak yeni yıl için bir çekiliş hazırladık . Fakir markasına ait bir saç şekillendirme seti hediye ediyoruz acaba çekilişimize dair duyuruya blogunuzda yer verir misiniz ?

    http://www.sacsekillerimodelleri.org/2013/11/sacsekillerimodelleriorg-yeni-yl.html

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram