17 BIN ARKADAŞIMA TESEKKURLER

Yaklaşık 2 yıl oldu blogumu kuralı. Ancak son 7-8 aydır aktif ve düzenli olarak içerik yüklemeye başladım. Ve bununla birlikte abone sayım 5 bin'den tam 17 bin küsürlere geldi ve her ay 2.500 ve 3.500 arası artış oluyor. İnanılmaz bir mutluluk tarifi mümkün değil.

Bu blogu ilk kurduğumda iş arkadaşlarımdan yola çıkarak, birçok kadının benim bildiğim bir sürü şeyi bilmediğini farkettiğim içn onlara yol gösterebilirim ve bildiklerimi paylaşabilirim diye düşünmüştüm.
Şimdi ise hiç tahmin etmediğim bir şekilde yön göstermek bir yana, bazılarını hayatlarını değiştirdiğime dair mesajlar alıyorum.

Kim diyebilir ki bir güzellik bloguyla insanların hayatı değişebilir. Kendim bile inanamadım. "Benim blog'um bir kadının hayatını nasıl değiştirebilir ki?"

Özel hayata saygıdan dolayı detaylarını yazmıyorum ancak asla tahmin etmediğim bu mesaj geldiğinde daha bir tutundum bloguma.

"Yalnızca teşekkür etmek istedim" diye başlayıp biten onlarca güzel mesajı tek tek kaydediyorum. Bunun  dışında bir Güzin Abla misali; sorunları olan ve çözüm arayan birçok takipçimin aklına ilk ben geliyorum ve bana yardım için gelen mesajları cevaplarken mutluluk duyuyorum.

Sizi çok seviyorum, bana yaşattığınız mutluluk gerçekten paha biçilemez. Çok zor ağlarım ama inanın bana gelen her teşekkür mesajı gözlerimi dolduruyor.

Yazı yazmakta pek yetenekli olduğum söylenemez özellikle konudan konuya öyle güzel atlarım ki beni kimsecikler tutamaz. Duygularımı ifade etmekte kendimi hep çok yetersiz görmüşümdür. Yani buraya ben ne yazıyorsam onun 100 katını düşünebilirsiniz heheheh

Bak ne diyecektim neler yazdım...:D

Sonuç itibari ile beni Hürriyet Bumerang Ödülleri En Uzman Blog Dalında ilk 10'a soktuğunuz için herkese çok teşekkür eder, tek tek sevgilerimi ve saygılarımı sunarım. (samimiyet dozu aşılabilir arkadaşları ise tek tek sarıp sarmalar öpücüklere boğarım)

Şimdi finalde Juri, adayları 3'er kişiye düşürecek ve bu konuda oturup beklemekten başka yapacak birşey yok.

Açıkçası jüri üyelerini gördüğümde Uzman Blog tanımı tam bana uyarken, Juri üyelerinden yalnızca 1 kadın olması beni epey bir korkuttu, ancak sizin destekleriniz oldukça finale kalmam ya da kalmamam hiç ama hiç önemli değil. ben yine aşırı empati kurmakta ki üstün başarılarımla sizin ayırdığınız zamana üzülürüm huyumdur.

Umarım emeğinize değer bir sonuç çıkar ve önce sizi sonra da beni sevindirecek haberlere en kısa zamanda kavuşuruz.

Tekrar tekrar teşekkür ederim.

(Bu arada blog template'imde ki teknik bir sorundan dolayı mesajları yanıtlayamıyorum. O yüzden cevap yazmıyorum sanmayın. Yarışma sonrası yeni bir blog yüzüyle karşınızda olacağım)

http://bumhaber.hurriyet.com.tr/2013/11/3-bumerang-odullerinde-ilk-10-heyecani/#comment-9780




Sebi Bebi

4 yorum:

  1. kesinlikle ama kesinlikle sen olmalısın sebicim
    sebebi diye birşey yazıyor ben sebibebi okuyorum o kadar aklıma kazındın becerikli hatun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürleer :) google da hala beni tanımadığı için sebebi içeriklerini çıkarıyor ahahha

      Sil
  2. After party yapicaz di mi?

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram