6 Adımda Kusursuz Nude Ruj Uygulama

Nude ruj, o kadar çok duyuyoruz ki. Herkese göre değil söylemeliyim. Ben tam nude değil, biraz kanlı canlı nude renkleri seviyorum. Ancak tam Nude, hatta dudak renginden bile soluk renkler moda.

Peki nasıl doğru uygulayacağız?

Özellikle çok koyu, nude ve mat rujlarda hepsinde ortak yapılması gereken şey (özellikle benim gibi sürekli kuruyan dudaklara sahipseniz)

Güzel bir peeling. Çünkü Nude tonlar kusurları aşırı belli eder. Peeling hem kan dolaşımınızı hızlandırır. Hem de dudaklarınızı ölü deriden arındırıp ruj için mükemmel bir zemin hazırlar.

İşte size bir kaç peeling yöntemi:

Direkt diş fırçası ile hafif nemli dudaklarınızı ovalayabilirsiniz. Ancak ben biraz bepanthene merhem (artık Bepanthol oldu), biraz Türk Kahvesi veya filtre kahve ya da şeker (şeker biraz iri kalıyor) ve diş fırçası 3'lüsünü kullanıyorum. Eveet yine bu da ilk kez benden duyduğunuz bir tarif.

Diğeri ise bal, zeytinyağı ve şeker üçlüsü. Bunu heryerde görüyoruz. Ancak copy paste'e çok meraklıyız. Şeker bir peeling için bence çok kalın. O yüzden kahve kesinlikle daha iyi. Kahve aynı zamanda Kan dolaşımını hızlandırır. Eğer bepanthol yoksa zeytinyağı her zaman mucizevi.

Lip Balm: Ruju sürmeden yumuşak ve düzgün dudaklar için ikinci adım mutlaka çok yağlı olmayan lip balm veya dudak nemlendiricisi uygulamalı.

Kapatıcı mutlaka kullanılmalı. Concealer veya fondöten, hem dudaklarınızın pembeliğini kapatıp rujun gerçek rengini verecek, hem de rujunuzun uzun süre kalmasını sağlayacak.

Aynı renk dudak kalemi ile dudaklarınızı doldurun. Rujunuza harika bir zemin hazırlayacaksınız.

Bazı rujlar çok kusur belli edebilir. Bunun için fırça ya da parmaklarınızla uygulamayı deneyin.

Renkli Nude'lar mat güzel olabilir, Gloss uygulanmasını tavsiye ediyorum. Aksi halde hastalıklı bir görüntü elde edebilirsiniz.
ancak bej tonlarındaysa kesinlikle üzerine

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Eğer Gmail veya Twitter hesabınız varsa bu blog'u izlemeye alabilir veya facebook sayfamı beğenebilirsiniz.
http://www.facebook.com/nelervarneler
twitter: sebile_yilmaz
pinterest: pinterest/sebile
instagram: sebibebi
Youtube: http://www.youtube.com/user/sbylos

youtube user name: Sebi Bebi
Daily Motion Offical Page: Sebi Bebi
Business Contact: sebibebimakeup@gmail.com

Sebi Bebi

1 yorum:

  1. http://burcinnyilmaz.wix.com/burcinden-kombinler en güzel kombinler burada

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram