Missha BB Krem ve Near Skin İncelemesi


Ya ne ezik kaldım ben, tüm bloggerlar kullandı yazdı çizdi. Ben yazamadım. Yazmak bahanesi tabi, hepimiz gibi aç gözlü olduğum için onu da kullanmak istedim. Dünyada BB krem sektörü yarattı resmen Missha. O kadar övdüler o kadar övüler ki "yaw nedir bu ben de istiyorum" dedim aldım ebay'den ama gümrüğe takıldı. Biliyorsunuz artık sevgililer sevgilisi caanım gümrük yasamız var. Bayılıyorum kendisine iyi ki var. :D (IIIIIIIIGGGGG!!!!)

Neyse efendim gelgelelim nimostylo.blogspot.com   fırça almış ve onları anlatan bir yazı yazmış. Siteye girdim bir de ne göreyim.
Tabii ki bir sürü şey var. M Signature Real Complete BB Cream SPF25 PA++" BB krem sihirli bi kutu gibi etkiledi. Çünkü boyutlu çok çık bir şişe yapmışlar ama dokunduğunuzda boyut yok. Aynı zamanda tüp şeklinde olduğu için sizi sanki yumuşakmış gibi kandırıyor ama cam ya da sert plastik çok eğlenceli.

Near Skin Firming Peptide - Yoğun Sıkılaştırıcı Set ise çok kalın ve opak renkte camdan üretilmiş. Bu çok önemli çünkü ışıktan ürünü koruyor. Biliyorsunuz ki tüm kozmetik ürünler ısı, ışık ve nem üçlüsünden korunmalı.

BB krem Missha olarak duyurdu dünyada adını. Başka bir Kore ürünü bu kodar popüler oldu mu bilmiyorum. Biliyorsunuz özellikle Amerikalılar öyle kendilerinden başka hele de uzak doğulu markaların popüler olmasına izin vermezler. Ancak gerçekten iddiası büyük. Lazer ameliyatları sonrası yanmış tahriş olmuş cildi onarmak için tedavi amaçlı bulunmuş bir krem. Tamamen cilt düzeltmeye yönelik. BB kremlerin bir çok kısaltması var. Beauty Balm, Blemish Balm vs. Ancak her biri farklı. Genelde nemlendiricili fondöten olarak piyasada.

Klasik kırmızı kutulu olan (59TL)'a oranla benim aldığım çok hassas ciltler için olan. NEmlendirme etkisi ise daha yüksek.

Missha Perfect Cover BB Cream SPF 42 PA +++ (50 ml) 

Gelgelelim kreme. Hakikaten kapatıcılığı çok iyi. Kendimden 2 ton kadar açık renk aldığım halde cildimle uyum sağladı. Makyaj bazı olarak kullandığımda müthiş pürüzsüz bir uygulama yapmamı sağladı. Zaten psikolojik olarak altta cildimi onarmak için çalıştığını düşündüğüm bişey olduğu için güzel bulmuş da olabilirim. Ürün açıklamalarını en alta fotoğrafların altına koyacağım.

Near Skin Serisi ise kuru ciltler içinyoğun nemlendirici ve sıkılaştırıcı özelliğine sahip bir seri.  Paraben içermeyen, mineral yağ içermeyen, Benzophenon , Triclosan  ve Sülfat içermiyor.

Cildimi gayet güzel nemlendiriyor. İçerisinde tonik, serum, emülsiyon, serum ve krem var. Serum hariç (zaten 7 ml.) diğerlerinin seyahat boyları var. Çünkü şişeler ağır olduğu için taşımak zor. 

En sevdiğim özelliklerinden biri kremin spatulası var. Böylece elinizdeki bakterileri kreme taşımamış oluyorsunuz.

Ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.
http://www.misshashop.net/


Henüz sıkılaştırma ve lifting etkisini görmek için erken. Ama nemlendirmesinden memnunum. Zaten uzun süreli kullanımlar gerekiyor bu tip deneyimler için ama belli başlı şeyler dışında genelde ürünlerimi sürekli değiştiriyorum.


Cildimi temizledikten sonra tonik ile sildim ve kalan tüm kirlerden arındırdım. Sıkılaştırıcı ve canlandırıcı etkisi var. Keskin ama rahatsız etmeyen bir kokusu var aksine sevdim.


 Emülsiyon ise losyon kıvamında bir krem. Zaten tek başına nemlendirici etkisi yoğun. O yüzden nemlendiriciyi sürmeden epey bekliyorum ben.




Ardından nemlendiriciyi uyguladım. Spatulası sayesinde hijyenik ve kolay uygulama yapabilirsiniz. Kokusu çok klasik bir koku tarif edemiyorum. Yoğun bir kıvamı var ancak çok kolay emiliyor. Ve cildin neme doğduğu hissiyatı veriyor. 

Akşam veya gee de serumu uyguladım. Yalnızca çizgilere uyguladım. 


Seyahat boylarının ağızları doldurulmaya müsait. Bittikçe ilave edilebilir.

 Ve meshur şişe, yakından daha da güzel.


Firma açıklamaları:MISSHA Signature Real Complete B.B Cream SPF PA++ 45ml
 M Signature Real Complete BB Cream SPF25 PA++
B.B cream cildi yatıştırır ve cildin yenilenmesine yardımcı olur,lazer ameliyatı geçirmiş olan hastalarda tedavi sonrası krem olarak formüle edilmiştir.bu mükemmel krem akne,yaşlılık lekeleri,güneş lekeleri,koyu halkaları ve yüzünüzde (pigmentasyon)renk değişikliğini onarır cildin daha taze ve parlak olmasını sağlar.içerdiği bitkisel maddeler (Na_complex) ile vücudu ve cildinizi dinlendirir,MISSHA BB cream doğal cilt düzensizliklerini kapsayan,yanı sıra cilt dokusunu geliştirerek,hassas ciltler için doğal bir bakım kremi olarak formüle edilmiştir.iceriğindeki bitkisel maddeler ve besin maddeleri cildi nemli/ipeksi tutar ve cildimizi onarır.Ayrıca MISSHA BB cream makyaj tabanı olarak kullanılabilen çok fonksiyonlu bir üründür.içeriğindeki inci tozunun daha fazla olmasından dolayı daha parlaktır.
1.SPF 25 PA +++ yüksek güneş koruma faktörü
2- Kırışıklık kapatıcı ve giderici onarıcı özelliği
3- Cilt yaşlanması ve geciktirici özelliği
4- Akne /sivilce /leke/onarma ve kapatma özelliği
5- Cildi nemlendirme ve hava alma özelliği
6- Ortalama 12 saat ciltte kalma etkisi
7- Yüzde orta derece kapatma özelligi(bitkisel olduğu)için
8- Ciltte ki terlemede ve sıcakta akmama özelliği
9- Mükemmel bir makyaj altı fondöten krem bazı özelliği
10- Ölü deriyi ve hücreleri yenileme özelliği
11- İçeriğindeki inci tozu sayesinde cildi beyazlatma özelliği
13- Cildi sıkılaştırma/besleme özelliği
 14- Cildin canlı parlak ve sağlıklı ışıl ışıl yapma özelliği

*Paraben,kimyasal madde, mineral yağ,alkol,GMO,triclosan ve Benzophenone İÇERMEZ!

KULLANILIŞI: Temel cilt bakımınızdan sonra,cilt üzerinize uygun bir miktar uygulayın,kapatıcılığının daha fazla olmasını istiyorsanız MISSHA (pudralarını ve fondetenlerini) üzerine uygulayabilirsiniz.


Near Skin Firming Peptide - Yoğun Sıkılaştırıcı Set
Cilt bakımına yardım eder kuru ve yorgun cildi pürüzsüz , parlak ve sıkı olmasını sağlar.
- Cilde nem desteği
- Lipid Su ve 12 peptidler gibi cilt dostu maddeler ile cilt bakımı sonrasında yararlarını artırmak için cildin nem dengesini korur
- Ciltte hafif doku hissi
- Kuru ve sarkmış cilt
- Kırışıklık kontrolü
- Elastikiyetini kaybetmiş cilt

* Dermatolojik olarak test edilmiştir
* 5 hafif formül: Paraben içermeyen, mineral yağ içermeyen, Benzophenon , Triclosan  ve Sülfat içermiyor
* Çoklu-Peptid Kompleks % 2 içeriyor

 İÇERİK
1) Bio-Kalsiyum Fermente
Cildi daha sağlıklı ve sıkı hale getirir, cildin emilimini  güçlendirir.
2) Lipid Bariyer / Lipid Su
Cildi koruyan üstün Lesitin içeren, cildin nemini  hapsetmek  ve cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur.
3) 12 Peptid Kompleks
Cilt bileşen maddeleri olarak bilinen 12 peptitler ile cilt için besin sağlar

 SET İÇERİĞİ
Tonik  130ml+ seyahat boyu 30ml
Emülsyon:  110ml+ seyahat boyu 30ml
Serum: 7ml
Yoğun sıkılaştırıcı krem 50ml + seyahat boyu 10ml



Sebi Bebi

15 yorum:

  1. Merhaba sebile hanim.ee size bir sey danismak istiyorum.yardimci olursaniz cok sevinirim,deneyimlisiniz zannimca :) ee yasim 19 ve cildim hassas ve kuru ve makyaj yapmam sizce missha bb krem signature yi mi (sizin kullandiginiz ) ya da web sayfasinda yazan missha vita bb kremi mi? :) :) tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kullandığımı kullanman daha iyi kuru ve hassas ciltler için

      Sil
  2. Bende makyaj yapmıyorum ama cildimde sivilce filan var onları azdırır mı acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuru ciltler için olanını değil normalini al Sivilcelerine zarar vermez ama tabi ciltler oldukça farklı tepkiler verebilir denemek lazım

      Sil
  3. Merhaba bende missha perfect cover bb krem var gercekten cok iyi fakat surdugumde tam dağılmıyor sungerle fırçayla yapsam bile. İcine nemlendirici katarak kullaninca kolay sürülüyor fakat bu seferde parlıyor. Sizce misshanin hangi bb kremini almalıyım yuzumde dagilmadigi icin cok belli oluyor dogal durmuyor lütfen yardim edin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Missha'nın sitesine sordunuz mu? ben de 2 tane daha BB krem var deneyeceğim size önermek için. SPF den dolayı muhtemelen kalın geliyor

      Sil
    2. Hayır sormadım ama neden oldugunu hala anlamadim kalın bir tabaka gibi duruyor nemlendiriciyle takviye yapsam bile. Cok teşekkürler şimdiden yardiminiz için :)

      Sil
  4. peki cildi beyazlattığı doğrumu ne kadar sürede beyazlatıyor ve nasıl satın alabilirim nerelerde bulunuyor

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba ali express den mi aldiniz yoksa kendi sitesinden mi?

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar benim yüzümde ne sivilce ne akne purussuz bir cildm var lakin babamdan bana kalan benlerim var ah onlarda olmasa vallahi hic birşey surmucm.ben sadece benlerimin ustune far sungeriyle kapatici uygulayip üzerine pudra duruyorum acaba bu kremi kullansam benlerimi kapatirmi benlerim kahve rengi çok büyük değiller ama ben çok beyazim ruh gibi onun için siritiyolar almadan önce sormak istedim çok konuştum teşekkürler:)))

    YanıtlaSil
  8. Merhaba sebi abla 16 yaşındayım Missha Bb kremini kullanmam benim için zararlı mı? ayrıca bunun bir çok çeşiti var hangisinden almalıyım sivilce ve kızarıklarım için çok ihtiyacım var normalde fondoten kullanıyorum ama cildime zarar veriyo sivilce oluşumunu da arttırıyor lütfen cevap verin

    YanıtlaSil
  9. merhaba ben aknetrent tedavisi görüyorum sivilce izlerinden rahatsz olmaya başladm ve bb krem kullanmak istiyorum hangisini almam gerek??

    YanıtlaSil
  10. Merhaba benim bir sorunum var ve çözemiyorum missha signature wrinkle filler bb krem alıcam ama 2 tip rengi var.21 ve 23 numara videolarınızı iZledim soğuk alt tonluyum.süt beyazı değilim ama beyaz tenliyim sizce hangi rengini almalıyım?kafam çok karışık ürünü deneme imkanım da yok lütfen yardımcı olur musunuz

    YanıtlaSil
  11. Merhaba benim bir sorunum var ve çözemiyorum missha signature wrinkle filler bb krem alıcam ama 2 tip rengi var.21 ve 23 numara videolarınızı iZledim soğuk alt tonluyum.süt beyazı değilim ama beyaz tenliyim sizce hangi rengini almalıyım?kafam çok karışık ürünü deneme imkanım da yok lütfen yardımcı olur musunuz

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram