DIY Elbiseden Etek ve Bluz Yapımı Dikişsiz

Ah o kadar istiyorum ki şöyle giymediklerimi bi kesiyim biçiyim boyayayım, ama Allah'ım tüm zamanımı bunlara harcayıp kafayı yiyebilirim. İstiyorum da yemeyi ama yaşam malesef bana izin vermiyor :) Yazlıkları kaldırırken elime gelen bahtsız elbise bu oldu malesef :) hediye geldi bana ama biraz dar oldu, 2 yıldır duruyor. Bir iki kez giydim, çok da beğeniyorum. Severim ben öyle askeri şeyleri, eskiden kamuflajları çeker postallarımı giyer, üstüne siyah atlet çıkardım. Sanırsın Lara Croft. Ama hala da aynı ya, sadece gerçek kamujlaj yerine artık tekstil firmalarının yaptığı şeyleri giyiyorum.  :D Önceden yoktu öyle herşey, ben de terziye verip daraltıyodum malum, en küçük erkek bedeni de olmuyor tabi.

Arada sırada kadın olduğumu farkedip cicili bicili şeyler de giyiyorum tabi ama benim cici bicilerim genelde böyle ;) Gerektiğinde cici bici olmasını da bilirim amma malesef ruhum salaş..

Evet off nerden nereye ben bu elbiseyi ne hale getirdiğimi anlatacaktım değil mi? Gene Blue Screen verdi beyin. Buyrun burdan yakın





Sebi Bebi

3 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram