Ameliyatsız Dudaklar Nasıl Kalın ve Dolgun Görünür

Dolgun Dudak denince aklıma Angelina Jolie'den başkası gelmiyor nedense. Hahahha bi zamnalar takmıştım kafayı. Kadın bir güzel bir güzel ki o kadar güzel yaanii...Ama gözüm yalnızca dudaklarına takıldığında hep bir fazla dolgun bulmuşumdur. Yüzün tamamına bakınca çok güzel olan bu kadının dudaklarını birçok insan çok beğense de ben biraz aşırı bulurum. Allah vergisi canım sanki kadın öyle istemiş. Allah'ım kendimi tutamayıp, özellikle yaradılıştan sahip olan özelliklere yorum yapmama çok kızıyorum hele ki güzelliği dillere destan olmuş insanlar hakkında bunu yapıyorsam bunun tek anlamı var: Kıskançlııııık :D Kıskanıyoruz kardeşim yalan mı Allah Allah ..Yok işte benim öyle dudaklarım kıskanıyorum var mı, hoşumuza gidiyo işte, onu selüliti var, bunun ayakla parmakları uzun :) kendimizi dünyanın en güzel kadınlarının kusurlarını bulunca daha mutlu hissediyoruz ve daha güzel buluyoruz. İşte budur :D

Ahahahha nasıl da verdim veriştirdim iki dakikada.
Gelelim kontur ve highlight (aydınatma) teknikleri ile dudaklarınızı ameliyatsız nasıl dolgunlaştırıp löpçük dudak yapabilirsiniz. Ahahah blog'umu takibe alın bakın daha neler saçmalayabiliyorum. Sınırsız geyik potansiyelim var onu söyliyeyim.

Dolgun dudaklar istiyorsanız her zaman açık tonlara kaçın. Ne kadar açık olursa o kadar dolgun görünür. Ama koyu renkler uyguladığınızda da dudaklarınızın ortasına highlight uygulaması yaparsanız mutlaka ve mutlaka dolgun görünecektir. (uygulama için videoyu izleyiniz)

1. Dudaklarınızın üzerine fondöten veya concealer ile kapatın.
2. Dudak çizginizin bir kalem ucu üzerinden (asla daha fazla değil, çünkü bir Banu Alkan vakası olsun istemeyiz) Nude (ten rengi demek çıplak anlamına gelen yani yokmuş gibi) kalem ile geçin. Veya hangi renk uygulamak istiyorsanız.
3. Dudak köşelerinizi  koyulaştırın.
4. Dudaklarınızın boşta kalan her yerine Nude ruj sürün.
5. Dudaklarınızın en ortasına birbirine değdiği yere concealer sürün.
6. Kalkık dudak için üst dudağınızı orta iç kısmına, alt dudağınızın sarkık durması için alt orta iç kısma koyu renk kalem veya ruj sürün. (ben bile anlamadım videoyu izleyin hihi)
7. Dudaklarınızın tam ortalarına en yüksek yerlere mümkünse ışıltılı, değilse normal Gloss (parlatıcı) sürün.

Blog'umu takibe almayı unutmayıııın! Yuppiii!!







Sebi Bebi

13 yorum:

  1. Woow! sebii süpersin ne diyim :D değişim büyük olmuş usta :-p

    YanıtlaSil
  2. Süper tamam gerçekten etkili olmuş ama iki renk değil de tek ve mat renkte bunu nasıl yapabiliriz :S Dipnot: Hayranım sana tavrına yazına :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nude renkte ve biraz dışa kalem sürmek dışındakilerin hiçbirini uygulayamayacaksın ozaman :( olur ama daha ince dudaklar :D

      Sil
  3. Öncesi ve sonrası..... Fotoğrafta çok iyi anlatmış aslında.. Çok başarılı buldum...

    YanıtlaSil
  4. 49 yaşını bitirip 50 yaşında makyajla arası iyi olmayan ince dudaklı bir hanımken beni bile videolarınızla makyaj müptelası yapıpıp makyajı sevdirdiniz.Bu yaşıma kadar hiç bu kadar kapsamlı makyaj malzemem olmamıştı😂:-) Bugün gidip videolarınız da gördüğüm ne kadar göz,dudak ,fondöten ne varsa aldım. Kızıma da Sebile nin nesi var nesi yok aldım deyip wahts app tan görüntüledim belli dedi herşeyi almışsın.Abone oldum sizinleyim teşekkürler emekleriniz için..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa beni o kadar sevindirdiniz ki..Ama bi taraftan da üzüldüm sizi masrafa soktum diye. Beni takip ettiğiniz ve beğendiğiniz için sonsuz teşekkürler

      Sil
  5. 49 yaşını bitirip 50 yaşında makyajla arası iyi olmayan ince dudaklı bir hanımken beni bile videolarınızla makyaj müptelası yapıpıp makyajı sevdirdiniz.Bugün gidip videolarınız da gördüğüm ne kadar göz,dudak ,fondöten ne varsa aldım. Kızıma da Sebile nin nesi var nesi yok aldım deyip wahts app tan görüntüledim belli dedi herşeyi almışsın.Abone oldum sizinleyim teşekkürler emekleriniz için..

    YanıtlaSil
  6. Hakkaten süpeq

    YanıtlaSil
  7. Merhaba sebibebii :), yazıyla video hakikaten çok çok iyi olmuş, video çekmek zor işmiş ^-^benimde dudakları dolgun göstermek için yapılması gerekenler için yazdığım yazı için bloguma uğrarsanız sevinrim :)) http://sanatinsaklisirlari.blogspot.com.tr/2015/01/dudaklariniz-nasil-daha-dolgun-gozukur.html

    YanıtlaSil
  8. Iyyy sankii ustunee kalpp cizmiss gbii dudaginn seklii dee deistii😕😕.

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram