1 Dakika'da Çok Şık Topuz

Kim demiş herşeyi kuaförde yaptırmak zorundasınız diye. Bana göre  kalıp gibi saçlar yerine daha doğal ama özenli saçlar her zaman daha şık ve güzel olmuştur. Kendi düğünümde kuaförün yaptığı saçı bozup tam da bunun gibi birşey yaptım ama süngersiz olarak. O zaman bunu akıl etmiştim yani süngeri toka ile birleştirmek fikri vardı aklımda, ama öyle acil bir süprizle karşılaşacağımı düşünmemiştim. B planım yoktu yani.

Accessories'ten bir topuz aparatı almıştım, L'oreal Elseve Mucizevi Yağ videosunun sonunda bu aparatın yapımını göstermiştim ve de birkaç model daha göstereceğimi söylemiştim. İşte şimdi zamanı geldi. Bu videoda tek model ama 2 ayrı aparat kullanımı var. İlkinde daha az kabarık topuzlar için klasik aparatı kullandım. İkincisinde ise daha büyük süngerle yaptığım aparatla çok daha kabarık ve iddialı topuz yaptım.

Bu modeller özellikle benim gibi saçları az ve ince telli olanlar için ideal. Topuzum her zaman kedi kılı gibi incecik oluyor ;P

Gelin Saçı gibi oldu, düğün, nişan, kokteyl, parti, iş, okul saçı olarak her yerde kullanabileceğiniz sadelikte ama bir o kadar da göz alıcı.

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Eğer Gmail veya Twitter hesabınız varsa bu blog'u izlemeye alabilir veya facebook sayfamı beğenebilirsiniz.
http://www.facebook.com/nelervarneler
twitter: sebile_yilmaz
pinterest: pinterest/sebile
instagram: sebibebi
Youtube: http://www.youtube.com/user/sbylos

youtube user name: Sebi Bebi
Daily Motion Offical Page: Sebi Bebi
Business Contact: sebibebimakeup@gmail.com

İşte aşağıdaki ilk resimler küçük aparatla yapılanlar, en alttakiler ise büyük aparatla yapılanlar;







Bunlar da büyük süngerle yapılanlar;










Sebi Bebi

2 yorum:

  1. Siz ne kadar seker bi insansiniz! Turk bloggerlari hic kusura bakmasinlar ama anca aldiklarini gosteriyorlar, "parama gecer sozum". Hele youtube vloggerlari 10 dakikalik videnun 8 dakikasini bos konusmayla geciriyor hoppp oldu bitti gercekten izlerken ben utaniyorum. (Hatta sektor dedikodusu yapayim size, bir markanin Turk makyaj bloggerlarina yaptigi pek de maliyetli organizasyon, gelenlerin uygulamalar hakkindaki (b)ilgisizligi ve bedava ne aliriz hevesi sonucu fiyasko oldu! PAylasacak resim bile cekemediler dogru duzgun.) Blogunuza bayildim, el becerinize, pratikliginize hayran kaldim. Ustelik cok da zevklisiniz, kendinize has bir tarziniz var, kendime uygulayabilecegim onlarca yeni fikir buldum bes dakikada. Siz hep yazin! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim (^^) Bu güzel yorumları almak benim için oldukça sevindirici. Beni izlediğiniz için çok çok teşekkürler.

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram