Yeni Eyeliner Modelleri 3 Şekil 6 Kullanım

Bu yıl eyeliner'lar sınır tanımıyor. Çok renkli çok desenli. Ben de sizde fikir olması açısından birkaç model gösterdim. YApılabilecek çok şey var, ve belki eskiden çok abartılı olduğunu düşündüğümüz herşeyi yapabileceğiniz bir dönem. Hep söylüyorum. Makyajda şu olmaz, bu olmaz denmez. Neyin ne zaman moda olabileceğini hiç bilmiyoruz. Eskiden takma kirpik "ne o 70'lerden mi fırladın" tepkisi getirirken, Şimdi; Woaww! çok güzel olmuş, numarası ne kirpiğin..

O yüzden taşlınlık zamanları oldu mu cesaretinizi yenin ve hep içinizde kalan şeyi dışarı çıkarın. Şimdi eyeliner'da taşkınlık zamanı!

Ne rimel ne başka bişey olduğu için çıplak görünmekte. Boşlukları siz doldurun ! :D

Hee bi de tabi fotoğraf çekmeyi unutunca videodan böyle rezil screen shot almak zorunda kalıyorsunuz. Lütfen kusura bakmayın..

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Eğer Gmail veya Twitter hesabınız varsa bu blog'u izlemeye alabilir veya facebook sayfamı beğenebilirsiniz.
http://www.facebook.com/nelervarneler
twitter: sebile_yilmaz
pinterest: pinterest/sebile
instagram: sebibebi
Youtube: http://www.youtube.com/user/sbylos

youtube user name: Sebi Bebi
Daily Motion Offical Page: Sebi Bebi
Business Contact: sebibebimakeup@gmail.com










Sebi Bebi

5 yorum:

  1. Yine çok güzel bir video ellerine sağlık :) Ben özellikle (kendim için) bu yazıdaki 3. fotoğrafı beğendim. Etrafını düzgün çerçeveleyebileceğimden emin değilim ama bir renkle ben de denemek istiyorum (kısa bir çağrışım: çerçeveleyebileceklerimizden misiniz).
    En alttakini ben de dalgaya benzetmiştim :) Fotoğrafa photoshopla sörf yapan bi' çizgifilm veya anime karakteri konulursa çok çok çok acaip tatlı durabilir! :D

    YanıtlaSil
  2. Burcu'cum güzel fikrin için teşekkürler :D

    YanıtlaSil
  3. Modeller ve kullandığın renkler harika !

    YanıtlaSil
  4. Konuyla pek alakası yok ama size bir şey sormak istiyorum. Ben de sizin gibi MAC'i çok seviyorum ama Benefit diye bir marka duydum. Sizce hangisi daha iyidir ? (Rimel ve eyeliner olarak.) Şimdiden çok teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ikisi de iyi. Ben M.A.C bağımlısıyım ama Benefit'in de ürünleri güzel. benefit ulaşılması daha zor ama M.A.C i online alabiliyorsun.

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram