Elseve Mucizevi Yağ ve Harika Bir Topuz Aparatı Yapımı

Videoda uzun uzun bahsettim. Burada özet geçiyorum.
Kanalımı izleyen herkes bilir ki saçlarım açma işleminde yandı. Ve her gün koptu koptu ve koptu... Kısacık kaldı ve dengesiz. Bir tarafı uzun, bir tarafı kısa. Saçlarımı toplayınca sağdan soldan arkadan her yerden dökülüyor kısalar. Çok ciddi bir sorun yaşadım ve inanılmaz çok ürün denedim.

İçlerinden en umutlu olduğum Argan yağı, ne yalan söyliyeyim fazla şişirilmiş diyeceğim ama, saç cinsine ve beklentiye göre sonuçlar çok farklı olabiliyor.

Neticede bende hiçbir işe yaramadı. Ne parlattı ne de yumuşattı. İnanılmaz bol sürdüm. En az 4 ay kullandım. Hem maskesini hem yağını.

Sonra Elseve Mucizevi yağı keşfettim. Bunu kullanınca dedim ki, saçlarımı yumuşatmak çok da zor değilmiş. Ayrıca inanılmaz parlıyor. Bendeki saç parlatıcıların hepsinden daha iyi parlatıyor. Sebebi ise sanırım yağ olması.Çok ilginçtir ki yağ olmasına rağmen yağsız hissi veriyor. Argan gibi değil. Elinize aldığınızda elleriniz yağlı gibi oluyor, suyun altında da tam yağlı hissi veriyor. Sonra ellerinizi yıkayıp bitince yağdan eser yok. Kupkuru oluyor. Bu özelliği benim için ilgi çekici. Yani yağ etkisi veriyor ama kuruyor :D Çok ilginç...Bununla ilgili detayları videoda bolca anlattım.

Kısacası benim saçlarımda çok ciddi bir yumuşaklık ve canlılık yarattı. Videoyu izleyenler bile bende bir değişiklik olduğunu söylüyorlar. Aslında değişiklik saçlarımın düz fönlü olması. Çünkü normalde saç uçlarım düz fön tutmadığı için asla böyle fotoğraftaki gibi durmuyordu.

L'oreal Paris Elseve Mucizevi Yağ...

Tam 30 ayrı kullanım şekli var. Aşağıdaki linkten hepsini okuyabilirsiniz. Ben yalnızca aşağıdaki şekillerde kullandım.

https://apps.facebook.com/mucizevitakvim/

*Banyodan 10 dk önce saçıma sürüp beklettim. Sonra banyomu yaptım

*Banyodan sonra yeniden sürdüm ve saçımı kuruttum. Aynı zamanda ısıdan da koruyor.

*Dışarı çıkacaksam parlaklık versin diye kuruttuktan sonra da üzerine sürdüm.

*Havuz ve denizden çıkıp duş aldıktan hemen sonra bolca sürdüm.

Videoyu izlerserseniz tüm detaylarını anlattım. Ve video sonunda da belki bugüne kadar yaptığım en şahane topuz var ve topuz aparatı yapımı da gösterdim. Mutlaka izleyin ve yorumlarınızı bırakın :)






Sebi Bebi

25 yorum:

  1. Topuza bayıldııım sen ne becerikli bir hatunsun yaa ayrıca çok da güzelsin hani laf aramızda ;) Sen hep video çek ben sıkılmadan izlerim :)

    YanıtlaSil
  2. harika oldu bazen düğünlere giderken deli oluyorum şu saçlarımı napsam diye bunu ilk fırsatta denicem

    YanıtlaSil
  3. harika..bence parmakların mucizevi ;);)

    YanıtlaSil
  4. normalde tanıtım videolarını izlemekten nefret eden ben,resmen ekran başına kilitlenip zevkle hiç sıkılmadan yüzümdeki gülümsemeyle seni izliyorum:)harika şeyler çıkıyor ama saçların kısa olduğu için sanki daha kolay olur gibime geliyor:(benim belime kadar ve orjinal hali kıvır kıvır ve bonus şeklinde olduğu için yapımında zorlanırmıyım acaba??
    saç lastiğiyle yaptığın romantik topuzu izledikten ve 3 kişiye izlettikden sonra koşarak alıp oracıkda üstten denedim oldu gibi,şimdide süngerleri feda edip bunu denemeliyim:))yani hayatıma girmen iyimi oldu kötümü bilemedim hahahaha
    rica etsem bloğumdaki bir resmime bakıp benim saç yapım içinde iki kelam edermisin güzellik abidem:)neyse hadi ben gideyim diğer videolarını izlemeye:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle çok teşekkürler ^^ ve kusura bakma eski tepmlate'imde sorun vardı, yanıtla yapamıyordum kimseye. Saçların kabarık olduğu için bunu yapman gerekmez. Benim en son ense topuzu videom var süngersiz olan. Bunun enseden süngersizi yani. Sen yandan aynısını yapabilirsin.

      Sil
  5. normalde tanıtım videolarını izlemekten nefret eden ben,resmen ekran başına kilitlenip zevkle hiç sıkılmadan yüzümdeki gülümsemeyle seni izliyorum:)harika şeyler çıkıyor ama saçların kısa olduğu için sanki daha kolay olur gibime geliyor:(benim belime kadar ve orjinal hali kıvır kıvır ve bonus şeklinde olduğu için yapımında zorlanırmıyım acaba??
    saç lastiğiyle yaptığın romantik topuzu izledikten ve 3 kişiye izlettikden sonra koşarak alıp oracıkda üstten denedim oldu gibi,şimdide süngerleri feda edip bunu denemeliyim:))yani hayatıma girmen iyimi oldu kötümü bilemedim hahahaha
    rica etsem bloğumdaki bir resmime bakıp benim saç yapım içinde iki kelam edermisin güzellik abidem:)neyse hadi ben gideyim diğer videolarını izlemeye:)

    YanıtlaSil
  6. Çok hoş ve yararlı bir video oldu benim için. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. Argan yağını şampuanınıza karıştırıp kullanırsanız daha iyi sonuç elde edebilirsiniz ama kırıklardan kurtulmanın en iyi yolu saçın uçlarından 2 3 ayda bir kestirmektir.. (kuaföre kırıkları alın derseniz saçınızın yarısını keser bu yüzden miktar belirtmenizde yarar var)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :D saçlarım kırık değil yanık :D yolu da kestirmek evet :D ama kesitremiyorum yasak :D

      Sil
  8. Cok güzel anlatmissin bende ürünü bugün aldim watsons dan tezgahtar ark tavsiye etti yorumlara bakmak istedim google dan sizi gördüm yag jcin söyledikleriniz icimi aydinlatti benimde acma islemi ile yanmis saclarim var umarim etkili olacak bir ikincisi topuz aparatini aldim saci kabartma krepe atmis etkisi yaratacini düsünüp almistim hic beceremedim öyle cekmecemde bekliyordu ama topuz fikri süpermis tesekkürler ....

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa çokhoşşşş :) ama plastik aparatı nereden bulcaz kiii :(

      Sil
    2. Taraklı toka diye geçiyor. Tüm tokacılarda bulabilirsin. Hiç bulamazsan taşlısını süslüsünü bulursan al sökersin üzerini

      Sil
  10. Merhaba Sebiiii :) neredeyse bütün videolarını izledim hepsine bayıldım harikasın :) ama saçların için çok üzüldüm bu yüzden sana bir tavsiyede bulunacağım bu ürünü mutlaka ama mutlaka kullan derim.Çünkü benim saçlarım emin ol seninkinden daha da kötü bir durumdaydı bu ürün sayesinde düzelttim.Ben ürünü haftada 2 kez kullandım yaklaşık 6 ay kadar devam ettim saçlarım inanılmaz iyileşti.Ama 6 aya kalmıyor tabi ki 2 ay sonra harika saçlara sahip olmaya başlıyorsun.Arkadaşlarım bile inanamadı çünkü daha önce saç ve saç derim hastalıklı bir durumdaydı denemediğim şey kalmamıştı. Ayrıca 2 ay içerisinde yaklaşık 10 cm kadar uzamıştı.Uzun saçları sevdiğin içinde şiddetle tavsiye ediyorum.ürünü incelemen içinde sana linkini atıyorum. http://www.sacbakim.com/sac_uzamasi_ve_hc.html bu tamamen doğal yağlardan ve vitaminlerden yapılmış bir kür.Kullanma kılavuzunda kirli saça da uygulayabilirsiniz diyor ama ben saç diplerimde ki gözeneklerin açık olmasını istediğim için saçımı öncesinde sonrasında da yıkıyorum bu yüzden bana biraz zahmetli oluyor ama sonucu güzel olunca katlanıyorum.:)

    YanıtlaSil
  11. yaklaşık 1 ay önce kuaforümün tavsiyesi üzerine uniq one ile tanıştım kesinlikle denemenizi tavsiye ederim mükemmel bir bakım kremi kuaförum bana 70 tl ye sattı ama ben eminönü zaza handan 35 tl ye aldım hemde coconut lısını :) mutlaka denenmeli..

    YanıtlaSil
  12. Herkesin saç tipi farklı olabiliyor, beğenmeyeni çok ama ben de bayıldım bu yağa. Duştan sonra tarak kullanmıyorum artık, parmaklarımla bile pürüzsüz oluyor saçlarım, uçları da eskisi gibi kuru kuru değil. Ve en ama en önemlisi: Saçlarımın dökülmesi gözle görülür şekilde azaldı. Zaten sanırım saç en çok nemsizlikten dökülüyor. Bu zamana kadar o kadar çok ürün kullandım ama hiçbiri bu yağ kadar nem veremedi ve yumuşatamadı saçlarımı. Bunu icat edenin gözlerinden öperim bulsam, o kadar çok sevdim. :D :) Siz de güle güle kullanın ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok güzel ama israil mali tek üzücü yani o :(

      Sil
  13. daha yeni aldım ama ilk kullanımdan itibaren yumusaklıgı ve hafif yapısı beni etkiledi deva edicegim faydasını görücez artık :) video icin tesekkurler artık daha cok cesitle kullanabilecegim videolarını izliyorum ve umarım yeni daha bi cok videonu da izleyecegim :) :)

    YanıtlaSil
  14. çok güzel bir video ve anlatım çok teşekkürler sebile abla ayrıca çook güzelsin :) <3

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram