10.000 takipçi şerefine Çekiliş Var!

Arkadaşlar sonunda youtube takipçi sayım 10.000'e ulaştı ve bunu yeni bir çekilişle kutluyoruz. Birbirinden güzel hediyelere sahip olmak için yapmanız gereken tek şey, aşağıdaki videoyu youtube üzerinde açıp videonun altına yorum bırakmanız, hepsi bu...
Beni takip ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
Sizler için çok daha güzel şey yapmak için canla başla uğraşacağım :D

Son başvuru 5 Eylül
Sonuçlar 6 Eylül'de açıklacak.

Her zaman aynı hata yapıldığı için Önemli not: Başvurular bu blog yazısına değil youtube üzerinde izlediğiniz çekiliş videosunun altına yapılacak :D

Sebi Bebi

22 yorum:

  1. tebrikler sebile abla o kadar oldukmu yahu

    YanıtlaSil
  2. Concealar paleti hangı markanın sebiş almak istiyorum da:)

    YanıtlaSil
  3. youtube üzerinden çekilişe katıldım yurtdışı için şimdiden iyi eğlenceler dilerim :)

    YanıtlaSil
  4. Coastal Scences gittigidiyorda var concelaer paleti yaz

    YanıtlaSil
  5. bloğu da uzun zamandır takip ediyorum ama sanırım burdan ilk kez yazıyorum genelde youtube ve instagram daha kolayıma geliyor sanırım. Önce kendimi tanıtayım instagram'da "hlystnclk" (idi şimdi "modankarablog" oldu) youtube'da ise "modankara clk". Şimdi düşündüm de hakikaten neden buradan hiç yazmadım acaba o kadar okudum ama yazmadım enterasan?? hıı buldum okuduklarımın büyüsüne kapıldım ondaaaan... Sevgiler canım <3 <3 <3 (çekiliş bana çıkarsa not ve foto :))) gerisi önemli değil o kadar :)))

    YanıtlaSil
  6. bu arada buradan çekilişe katılacağım için tanıtmadım kendimi blogtan ilk defa yorum yaptığımı düşündüğüm için di... beni geri zekalı sanmasın yorumu okuyanlar hihihi :))))

    YanıtlaSil
  7. kazanırsam mutlu olurum dogum gunu hedıyen olur ablacımm...yhaaa ama bende şans yoktur pek

    YanıtlaSil
  8. Tanımaz mıyım hayatım daha dun instagramdan yazistik, :) bi suru sayfam var ya ondandır. Olsun ben hepsini okuyorum. Yukarıdaki yazıyı bu sayfanın altına Ben de istiyorum anahtar kelimesini yazanlar çok oluyo onun için yazdım:)

    YanıtlaSil
  9. Tanımaz mıyım hayatım daha dun instagramdan yazistik, :) bi suru sayfam var ya ondandır. Olsun ben hepsini okuyorum. Yukarıdaki yazıyı bu sayfanın altına Ben de istiyorum anahtar kelimesini yazanlar çok oluyo onun için yazdım:)

    YanıtlaSil
  10. merhaba çekilişte vermiş olduğunuz hediyelerin markaları nedir yazarsanız sevinirim başarılarınızın devamını diliyorum :-)

    YanıtlaSil
  11. Gerçekten çok başarılı :) tebrik ediyorum :)

    YanıtlaSil
  12. seni yeni kesif etdim ama bayildim harikowsun canim:))) yaxsisan yaxsi:)))

    YanıtlaSil
  13. Sebile hanım inanın tüm samimiyetimle söylüyorum ki 10.000 takipçi bile size az ama inanıyorum ki kısa zaman sonra bu rakam da inanılmaz artış olucak.ben kuaförlük okuyorum umarım ilerleyen zamanlarda sizin kadar başarılı olurum.

    YanıtlaSil
  14. İNŞALLAH ÇEKİLİŞTE BEN ÇIKARIM ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ÇOK ÇOK AMA ÇOOKK İSTİYORUMM...

    YanıtlaSil
  15. hediyelerin hepsi çok güzel ve on bine yakışır hediyeler nice on bilere hatta milyonlara sebilecim :) her zaman takipteyiz :)

    YanıtlaSil
  16. Merhabalar sebi youtube ne zaman sonuçlar aciklancak acaba sabahtan beri youtube dayim cok merak ediyorum . Umarim bu aksam yuklenir gercekten ama gerçekten çok güzel videolae cekiyorsun cekiliste kazandiklari hediyeleri kargo ile mi gonderiyorsun acaba ??? Surekli seni takip ediyorum ama hala videoyu goremiuorum . Seni çok seviyorum

    YanıtlaSil
  17. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram