Zara İndirim Alışverişi ve Woofs Ayakkabı

Tuttum tuttum kendimi, sonra attım caddeye. Her yer indirime girmiş, hatta gireli günler haftalar olmuş, diren diren nereye kadar :)

Şaka bir yana ben de dönem dönem hiçbirşey beğenememe veya alışveriş yapmak istememe durumları söz konusu oluyor son 3 yıldır. Kadınım halbuki değil mi :) Ne demek alışveriş istememe :)

Bazen kapitalizmin tam istediği kıvamda olsam da bazen antikapitalist ruhum tutuyor. Ya da kendimi böyle ikna ediyorum diyeyim. İhtiyaç dışı alışverişe hem son derece karşı, ama yaradılışımdan mı, yoksa kapitalizmin bana sürekli bunu dayatmasından mı(elbette bundan :) bazen de son derece müsrif olabiliyorum çoğumuz gibi. Tüm bu alışveriş konusunun dışında da malesef cimri de değilim, tutumlu da. Tutumlu olabilmek artık büyük erdem sayılıyor bu sistemin içerisinde. Oruçlu bir insanın gözünün önünde sürekli kuzu çevirmek gibi.

Eğer bu erdeme sahip değilseniz, ama sisteme de karşıysanız yapmanız gereken en güzel şey, magazin dergilerinden uzak durmak, ve alışveriş mekanlarına gitmemek. Özellikle AVM. Örneğin ben AVM'lerden nefret ediyorum. Beni aşırı derecede yoruyorlar.

Eğer birazcık zayıfsanız bu konuda, mutlaka kendinize birşeyler almak için bahaneler bulacaksınız.

-Ayyyy ama 19,90'a düşmüüüüüş baksana, alıyım dursun.

Dediğim gibi bunlardan uzak durmanın en büyük yolu alışveriş merkezlerine gitmemek ve kendiniz birşey almasanız dahi, arkadaşınızın birşeye ihtiyacı varsa da sakın gitmeyin. Bu ay ablamın bana attığı goller yüzünden epey masrafa girdim :)

Ancak ihtiyaçları karşılamak için indirim zamanları da kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor tabiki. Önümüzdeki senenin ihtiyaçlarını indirimlerden veya outlet'lerden temin etmeniz şiddetle önerilir. Asıl şiddetle önerdiğim ise her ne olursa olsun kredi kartlarınızı kullanmayın.

Gelelim Zara'dan neler almışım.
Video'da daha geniş anlattım ve üzerime denedim, ama üşenip izlemeyenler için de burdan fotoğraf paylaşıyorum.
Video fotoğrafların en altında....

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Eğer Gmail veya Twitter hesabınız varsa bu blog'u izlemeye alabilir veya facebook sayfamı beğenebilirsiniz.
http://www.facebook.com/nelervarneler
twitter: sebile_yilmaz
pinterest: pinterest/sebile
instagram: sebibebi
Youtube: http://www.youtube.com/user/sbylos

youtube user name: Sebi Bebi
Daily Motion Offical Page: http://www.dailymotion.com/sebibebi

Öncelikle ablama bayılarak aldırdığım, tarzım olmadığı için kendime almadığım ama eşim çok beğendiği için aldığım pantolon. Tiril tiril viskos kumaş kozalaklı ağaçların (çam) odunlarından elde edilen bir selülozdan yapılır. Serin tutma özelliği var. 89 TL


Bu etekler çok ama çok şık, renkleri çok canlı ve kesimleri harika. Hem gündüz hem de formal yerlerde giyebileceğiniz tek kelime ile müthiş etekler sezon sanırım. :) Sanırım mı? Evet orda bi boşluğuma gelmiş :)) 89 TL

Eteklerin üzerine giydiğim şey triko mu dantel mi tam nasıl telafuz edebilirim bilemediğim bir şey. Yünlü gibi tüylü, ama dantel diyelim. Serin yaz akşamları giyilebilir. Gündüz giyerseniz ölürsünüz :)

Yakası incilerden oluşuyor ve bence çok elite görünümü var. Buna rağmen ise fiyatı çok ucuz. Böyle birşey ancak özel bir butikte satılır izlenimi verdi bana. Fiyatı 49 TL

Genç olanlar ve genç hissedenler için Trafaluc koleksiyonundan aldığım rengarenk eteğe bayıldım. Hatta elimde kabine girerken iki ayrı kız -Ay nerden aldınız onuuuuu.... diye yolumu kesti öyle söyliyim :D Bluz ise onunla kombinlemek için aldığım salaş kesim. Rengi tam yazlık özellikle askılarını çok sevdim :)) Tshirt 39 TL Etek: 39 TL


Ahhh çok düz görünse de sıcaklardan dolayı tiril tiril olması beni vuran şu çizgili bluz. Koltuk Bol kesim olması ve koltuk altlarının geniş olması eminim yazın beni çok mutlu edecek. Yazın kesinlikle kol altına yapışmayan şeyler alıyorum. Bu da onlardan biri ve yine salaş ve sadeliği beni çok etlikedi. Bir sürü şık şey alıp her gün en rahat olan şeyleri giyiyorum. Rahatlık benim vazgeçilmezim.



Son olarak Trendyol'dan aldığım Woofs marka ayakkabılar. Toms'un modelini herkes biliyor ve dantel de bu sene Toms'un çıkardığı bir desen. Toms'un çok fazla alternatifi çıktı, benzerleri heryerde. Ama bu ayakkabının bir ayrıcalığı var. Woofs'tan aldığınız her çift ayakkabı ile barınaklardaki 1 köpeğin 3 günlük kuru mama ihtiyacını karşılamış oluyorsunuz. Bu kadar güzel bir destek sağlıyorken çok güzel, inanılmaz rahat bir ayakkabıya 45 TL para veriyorum. İnanılır gibi değil, bence harika..
Evet lafın bittiği yer derken bir yenisi açalım, aşağıdaki videodan daha fazla vırvırvır dırdırdır izleyebilirsiniz. Muhahahaha gene kendimden sıkıldım ahahahah


Sebi Bebi

6 yorum:

  1. Cok cici seyler almıssın, güle güle kullan. Bloguma da beklerim :)

    http://jadorefashionlove.blogspot.ro/

    YanıtlaSil
  2. İZlemeye aldım ve o şeffaf çantaya da bayıldım :D sevgiler

    YanıtlaSil
  3. pantolon çok hoşmuş güzel günlerde kullan bloguma beklerim Sebi :) lulabibutik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. O dantelli bluzu askıda görmüştüm ama denemedim:( çok pişmanım şuan. yarın gitmeliyim zara'ya. Ayrıca o renkli etekleri ben de sevdim ama sezon die almadım, denenmeli..

    YanıtlaSil
  5. http://burcinnyilmaz.wix.com/burcinden-kombinler en güzel kombinler burada

    YanıtlaSil
  6. Güzel ve rahat bir ayakkabıya benziyor.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram