Siyah Smokey Eye Makyajı "Gothic Bride"

Yeniden merhaba :)

Verdiğim sözü tutuyorum ve arka arkaya video paylaşıyorum. Geçen videomda bahsettiğim gibi şimdi de siyah smokey makyajı yayınlıyorum. Konsepti ise Gothic yaptım. Evde ne bulduysam taktım takıştırdım. Saçıma takmış olduğum tülü bekarlığa veda gecem için kendim yapmıştım. Bunlardan bir sürü yapıp kızlara dağıtmıştım. Minik şapka ise zaten Gothic Style'in vazgeçilmezi. Tahtakale'den yine o gece için aldığım bir şapka. İnternette birçok yerde gördüm şimdiye kadar.

Gözler lens, hem berbat hem harika görünüyor. Berbat görünme nedeni lens olduğu için. Lensler insanı balık gözlü yapıyor. Lensler hala çok geri bir teknolojide üretiliyor. Elle boyanmış gibi bir görüntüleri var. Teknoloji hızla ilerliyor. Cam gibi, gözden ayırt edilmeyen lensler yakında çıkar eminim. Ben bu konuda biraz anime karakteri gibiyim. Bu lensle sokağa çıkmak istemem ama biraz daha iyileşince, sarı beyaz kırmızı desenli her türlü lensle dolaşırım eminim. Yurtdışında florasan lensler ve bahsettiğim gibi her renk lens var. Siteleri de biliyorum ama hala çok suni duruyorlar. Ama fosforlu olandan bi de kırmızı olandan istemiyor değilim. Hee bi de simsiyah olandan. Her seferinde elim "Buy it Now" butonuna gidip gidip geliyor. Ama dediğim gibi hala kötü olmaları beni engelliyor (derken her an alabilirim ahahahhahaha)

Bileğimdeki dantel'den iki adet vardı. Birini ne yaptığımı bulamadım ama Penti'den almıştım. Görür görmez bayıldım. Meğerse ayak bileği içinmiş. Hiç umurumda olmadı ve ben bileklik olarak kullandım.

Bilekliklerimin kimi Uzak Işıklar'dan, kimi Chiccy'den. Metal kolyem H&M'den. Kuru kafalı olan ise yine Chiccy. Yüzüklerin yine biri Uzak Işıklardan, diğeri Chiccy'den (dantel olan), bir diğeri H&M'den (ikili olan). Tırnağa takılanı ise yurtdışından internetten almıştım hatırlamıyorum. :D

Küpeler: Biri uzak ışıklar, kuru kafalı olanlar ise Gratis'ten. İki çift almıştım. Bayılarak takıyorum.

Gothic tarzını en çok Japonlarda beğeniyorum. Onların Gothic Lolita tarzı tam bana göre, aşığım hatta. Çok aceleyle styling yaptığım için tam yansıtmasa da elimden geldiğince adına layık olmaya çalıştım.

Video biraz sarı. Işıktan farketmemişim..

Hemen bir spoiler vereyim. Önümüzdeki günlerde şahane bir yaz makyajı geliyor. Beni izlemeye devam edin .....

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Eğer Gmail veya Twitter hesabınız varsa bu blog'u izlemeye alabilir veya facebook sayfamı beğenebilirsiniz.
http://www.facebook.com/nelervarneler
twitter: sebile_yilmaz
pinterest: pinterest/sebile
instagram: sebibebi
Youtube: http://www.youtube.com/user/sbylos

youtube user name: Sebi Bebi
Daily Motion Offical Page: Sebi Bebi
Business Contact: sebibebimakeup@gmail.com








Video:

Sebi Bebi

4 yorum:

  1. ama yine süper olmuş kiii çok yeteneklisin gerçekten:)
    öpücükler cnm

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim senden duymak da çok güzel :D

    YanıtlaSil
  3. harika bir makyaj, tesekkürler paylasim icin :)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram