M.A.C Tropical Taboo Koleksiyonu

İki ekmek aldııım M.A.C'e gidiyoruuum biri büyük biri küçük iki ekmek aldııım... :))

Pepe oldum, yeğenimden dolayı biliyorum ben de pepe'yi ve ne zaman M.A.C'e gitsem (ki bu hemen hergün oluyor ahahahah) bu türküyü tutturuyorum yolda ahahahah

Hemen her hafta kendime hedef koyuyorum "-Bu hafta M.A.C'e gitmişken kameramı alıp ürün tanıtımı yapacağım" diye. Allah nasıl bir tembellik vermiş ki 8 ay falan oldu sanırım hala gideceğim.

Dün kameramı aldım çantama koydum, tam kapıdan çıkacağım son anda içimden birileri çok fena engelliyor beni..az kalsın yine "-sonra çekerim" diyip bırakacaktım. Ama yeni koleksiyonun orda beni bekliyor olduğu gelince aklıma bir gazla çıktım.

Mağaza boş, erken saatler ve yaz da olduğu için çok sakin. Tam istediğim ortam. Aldım elime kameramı çekim yapmaya başladım ama düşünmediğim birşey vardı, çekerken nasıl swatch yapacağım, tripotumu almam gerekiyormuş. O yüzden Ayşegül'ün eline tutuşturdum kamerayı ama yer yer fluluk var. Neyse asıl sorun orda yüksekliği normal gelen mağaza müziğinin videonun içinde beyin kemiren bir forma dönüşmesi.

Eve geldim, başımı ellerimin arasına koydum...gerginlik hat safhada...Silseeeem yazık o kadar emek harcadık, öyle koysaaam, izleyenler delirecek...En sonunda altyazı fikrini (çözüm olarak yeterli görmesem de) buldum ve yaklaşık 3 saat süren deşifre sonucunda videoya ekledim. O yüzden videoyu izlerken sesi biraz kısıp altyazı desteği almanız şiddetle önerilir :))

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Eğer Gmail veya Twitter hesabınız varsa bu blog'u izlemeye alabilir veya facebook sayfamı beğenebilirsiniz.
http://www.facebook.com/nelervarneler
twitter: sebile_yilmaz
pinterest: pinterest/sebile
instagram: sebibebi
Youtube: http://www.youtube.com/user/sbylos

youtube user name: Sebi Bebi
Daily Motion Offical Page: Sebi Bebi
Business Contact: sebibebimakeup@gmail.com

Gelelim koleksiyona ;

Aşağıda Tropical Taboo koleksiyonunun fotoğraflarını ve mevcut swatchlarını koydum. Ama tek tek incelemem için mutlaka videoyu izleyin.

Sizi çok seviyorum Muah!


















Sebi Bebi

1 yorum:

  1. görmez olaydım :( ne bunlar yarabbiiiim cüzdanda para kalmıcak hepsi çok güzel :)hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram