Amiga Gökkuşağı Makyajı

Sevgili arkadaşlar nassınız :D

Ben şu an bi yanıyorum klimayı açıyorum, bi üşüyorum kapıyorum ama tam olarak ne modundayım?....Tatiiiiil...Şu an denizde olmaktan başka bişey düşünemiyorum. Bayram sonrası için plan yapmaya çalışmaktan bir türlü yeni şeyler deneyemiyordum.

Bilgisayarımda masa üstümü bi temizleyeyim derken bu resmi gördüm. Yani yaptığım bu renkli eyelinerın fotoğrafını. Çok beğendiğim için masaüstüme koymuştum bir ara yapmalıyım diye. Kendim üretmeyi çok sevsem de bazen bir başkasının yaptığı orjinal şeyleri de yapmayı özellikle de bu harika fikirleri sizlerle paylaşmayı seviyorum.

Gelelim isme; Emre bu makyajı Amiga'nın logosuna benzettiği için bana ismini Amiga koy dedi. Ben de onu kırmamak için başına Amiga yazdım. Gerçekten de Amiga renklerinin sırasında yapılmış. Ancak bu sanırım renk kartelasında bir şablon. Aşağıda Emre2ciğim için Amiga logosunu da ekliyorum.

Renkleri daha yoğun yapmak için kalem kullanabilirsiniz. Ya da fırçanızı biraz fix+ veya su ile ıslatabilirsiniz.








Sebi Bebi

7 yorum:

  1. Makyaj harika kullandiginiz far paleti nereden temin ettiniz acaba ve ne kadara bir de firca olatak mac sigma real technical mi daha kaliteli sizce

    YanıtlaSil
  2. Birinci M.a.c İkinci Real Tecnique Üçüncü Sigma bence ama bence sigma ile real yakın birbirine. Paleti gittigidiyordan aldım

    YanıtlaSil
  3. yahu ben daha düz çizgi çekemiyorum senin yaptığına bak :))

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram