Birkenstock Mickey




Her yaz en sıkıntı duyduğum şeylerden biridir, terletmeyen ve rahat ayakkabı seçimi. Aslında ayaklarıma genelde Crocs'larımı giyip çıkmak en kaçamak yolum. Rahatlığa çok düşkün olduğum için Crocs kadar kaba olmayan yumuşak bir terlik veya ayakkabı arayışım yıllardır sürüyor. Ve her yıl tonlarca model baktıktan sonra tam olarak aradığım şeyi bulduğumu söyleyemeyeceğim. Yalnızca ve yalnızca Crocs bunu yıktı. Hong Kong'a gittiğimde inanılmaz yorucu bir tatil geçirdim çünkü heryeri gezdim. Crocsları kaba bulduğum için o zamana kadar inatla almamıştım. Ancak iş başa düşünce, fiyatlarında epey aşağıda olduğu bir memlekete gitmişken "al gitsin" dedim. Ve hayatımda yaptığım en doğru hareketti. Crocs terlikleri şiddetle herkese tavsiye ediyorum. Biz biraz gösterişe meraklıyız ama inanın yurtdışında rahatlık önplanda ve herkesin ayağında var.

Lafı amma dolandırdım. Gelgelelim geçen seneden beri Birkenstockların tabanları o kadar rahat görünüyor ki gözüme, bu sene bi denemek istediğim için bağdat caddesi Birkenstock'a bir uğradım. Uğramaz olaydım. Klasik parmak arası terliklerin renkleri yıkılıyor. Hangisini seçeceğimi şaşırmışken, bir de ne göreyim. Mickey ve Minnie Mouse koleksiyonu yapmışlar. Hepsi birbirinden güzel olsa da ben buna vuruldum ve aldım. Baya aşık durumundayım. Bu arada Birkenstock terliklerin ciddi bir sıkıntısı var. Parmak arasını ayıran kısım plastik olduğu için alışkın olmayanlarda ciddi bir ağrı ve acı veriyor. Bunun içinden Kifidis'ten silikon parmak arası terlik desteği aldım. İşe yaradı mı? Pek sayılmaz ama alışacak diye umut ediyorum. Aşağıda koleksiyona ait birkaç değişik modeli de koydum ilginizi çekerse. Benim aldıklarım 210 TL. Diğer klasik parmak arası modeller ise 180 TL.


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Eğer Gmail veya Twitter hesabınız varsa bu blog'u izlemeye alabilir veya facebook sayfamı beğenebilirsiniz.
http://www.facebook.com/nelervarneler
twitter: sebile_yilmaz
pinterest: pinterest/sebile
instagram: sebibebi
Youtube: http://www.youtube.com/user/sbylos

youtube user name: Sebi Bebi
Daily Motion Offical Page: Sebi Bebi





NOT:
Dünyanın en ünlü terlik markalarından biri Birkenstock 1774'ten beri terlik üretmekte.En önemli özelliği %100 doğal ve yenilebilir mantardan yapılması. Özel tabanları tam 5 katmandan oluşuyor ve bu katmanların içerisinde Hint Keneviri bile var. Ayrıca en üst kısmındaki doğal deri kesinlikle ayakları kuru tutuyor. 





Sebi Bebi

17 yorum:

  1. bu terliklerden ben de istiyorum fakat mantarında ayak izi olur diye çekiniyorum. çok sinir olduğum bir durum o ayak izi :/ güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. BBAAAAYYYIILLLDIIIIMMMM... ilk fırsatta gidip bende bir tane alacağım

    YanıtlaSil
  3. OJELERE BİTTİM, TERLİK ZATEN ŞAHANE. AMA PARMAK ARASI TERLİK BİRAZ CAN YAKICI HAKLISIN:(

    YanıtlaSil
  4. geçen gün bende bu modeli gördüm ve bayıldım.parmak arası olması bende rahatsızlık yaratıyor.alıpta yara yapmasından korkuyorum.

    YanıtlaSil
  5. evet 10 dakikada parmak izlerim çıktı :) içi güderi olduğu için mecbur oluyor

    YanıtlaSil
  6. benim de öyle. Özellikle birkenstock'un kiler sert plastik olduğundan alışkın olmayanlar tercih etmemeli. Ben de kısa mesafe yürüyüşlerde kullanıcam gibi görünüyor.

    YanıtlaSil
  7. Dünden gelip gelip bakıyorum şu güzelliklere,ama ben Almanyada yaşamama rağmen görmedim bu modelden :(
    İnternetden sipariş ede bilirim belki,ama yaz da gelmiyor ki bir türlü...
    ♥Sevgiler♥♥

    YanıtlaSil
  8. yaa kesin gelir sezon açılmadığı için almanya da yoktur

    YanıtlaSil
  9. Maalesef tabanı beni öldürüyor, içte bir tümseklik var ve o uzun yürümelerde ayağımı mahvediyor, sizde de aynı sıkıntı oldu mu bilmiyorum, plastik kısmı da fena halde yara yapıyor. Oysa ki ilk giydiğim anda dünyanın en rahat terliği olduğuna kanaat getirmiştim, iki gündür tabanlarımın ağrısından duramıyorum :(

    YanıtlaSil
  10. böyle güzel ayaklarım olsa terlik merlik istemem çıblak ayakla gezerim zaten )))

    YanıtlaSil
  11. ucuz birkenstock almayı blogumda paylaştım, sizinde yazınızı görünce almak isteyen varsa değerlendirmesi amacıyla paylaşıyorum :)

    YanıtlaSil
  12. Bir şey sormak istiyorum. Bende aldim. Normal parmak arasi beyaz birkenstock ama yürürken bir ses çıkıyor. Ayak tabaniyla terlik arasindan. Sizde de böyle sikinti oldu mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şlap şlap ses çıkıyor özellikle ayağım terlediğinde kullanamıyorum ben de :/

      Sil
  13. Ederinden fazla pahalı terlik bir özelliği de yok paraya yazık günah hr paran varsa önemli eğil tabi ama değmez. ..

    YanıtlaSil
  14. Ederinden fazla pahalı terlik bir özelliği de yok paraya yazık günah hr paran varsa önemli eğil tabi ama değmez. ..

    YanıtlaSil
  15. Merhaba terliğin tabanı mantar taban ok.. peki üstü gerçek derimi cvp verirsemiz çok memnun olurum..

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram