Gratis, Saç ve Cilt Bakım Alışverişi

Merhabalar,
Birkaç ürünü bir araya topladım. Gratis'ten aldığım cilt bakım ürünleri dışında Kuaförümden aldığım saç bakım ürünlerimi ve eczaneden aldığım bakım ürünlerinin kritiğini yaptım. Dermalogica, Fast, Landoll, Argan Yağı gibi ürünler hakkında ufak da olsa bilgi sahibi olabileceğiniz bu video kaçırmamanızı öneririm.




Sebi Bebi

5 yorum:

  1. cnm bende aynı sıkıntıları yaşadım. saçma sapan kuaförlerin aptal saptal işlemlerine maruz kaldım en önemlisi psikolojim alt üst oldu. sonra bir kuaförle tanıştım dediğin gibi saçlarım sorunsuz açıldı istediğim hale geldi. aynaya baktığında saçlarımı beğenmemek bnm moralimi dibe vurdu. cildini makyajla bir şekılde düzeltebiliyorsun fakat kopmuş yanmış saça birseşy yapamıyorsun. hatta yazısını da yazdım. bir bak istersen. bloguma üye de olursan çok sevinirim. sevgiler!

    http://makyajsizasla.blogspot.com/search/label/Kuaf%C3%B6r

    YanıtlaSil
  2. Canım ekledim seni saçlarına da bayıldım kesimi harika

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim. saçınızdan bahsederken resmen yüzünüz düştü o duyguyu çok iyi bildiğim için dayanamadım. sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. gratiste dermalogica mı satılıyor harika!!!!!!

    YanıtlaSil
  5. Benim saçlarım koyu kestane rengiydi arkadaş kurbanı oldum gittim sarıya boyattım saçlarımı sonuç.. Islakken lastik gibi sünen ve sürekli kopan saçlar! Sonra araştırmalara girdim tabi nasıl düzeltirim saçlarımı diye bir sürü ürün denedim yağlar kremler maskeler derken loreal profesionalın absolut repair serisini buldum maskesı ve şampuanını aldım 1 ay kadar sonra saçlarımdaki o lastik gibi uzama olayından kurtuldum maske yi ben her yıkamada saç kremi gibi kullandım diğer maskeler gibi yarım saat saçda bekletmek zorundada kalmadm sadece 3 dk beklemesi yetiyor dediğin gibi ürünlerin çoğu saç kozmetiği ama bu seri saçlarımı resmen tedavi etti diyebilirim maskeyi kullanmayı bıraktıgım halde saçlarım hala iyi durumda

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram