Essence Home Sweet Home Koleksiyonu

Ne kadar da güzel, ülkemizde ucuz ama orta kaliteli ürünleri bulabilmek. Essence bunlardan bir tanesi. Fiyatları çok uygun ve nerdeyse her türlü pahalı ürünün alternatifleri mevcut. Tüm bunların dışında sürekli olarak çıkardığı koleksiyon ürünleri ise dillere destan. Bi de bunun üzerine Gratis'in yaptığı indirimler yok mu, tadından yenmez. İşte Gratis'in bana göndermiş olduğu bu güzel koleksiyonundan bana düşen parçalar.



 Bu allık ve farın dokusu yumuşak ve açık pembe renkler sürüldüğünde kendini belli edecek kadar yoğun pigmentli. Daha çok açık tenliler için uygun bulduğum bu allığı 3 farklı şekilde kullanabilirsiniz. İster pembe ister fuşya isterseniz fırçayla ikisini karıştırarak kullanabilirsiniz. Ben en çok karıştırdığımda çıkan rengi sevdim. Far ise çok soft. Sade rimelle inanılmaz bebeksi duruyor.
 Kiraz rengi oje ellerimde çok zarif durdu. Fotoğraflarda renkler açık çıkmış. Swatch'ta da öyle ama normalde daha koyu bir kırmızı. Tam cherry. Kiraz rengi rujun kokusu yemelik. Gloss'un da kokusu muhteşem. Rujun üzerine sürdünüzmü olgun ve dolgun dudaklar sizi bekliyor.

Sebi Bebi

2 yorum:

  1. bir şeyler almamaya karar vermişken,hep böyle aklımı karıştırıyorsunuz.Haksızlık buuu :( :DD

    YanıtlaSil
  2. Essence'in ürünleri git gide kalite kazaniyor ve artik MAC veya diger cult yada High end markalarindan uzaklasmaya basladim. Hem cok uygunlar hemde kalite olarak günlük makyaj icin cok bile diye düsünüyorum:) Catrice markasida var burda (Almanyada) oda Essence'in kardes sirketi, umarim onlarda birgün gelir Türkiyeye. Asil o zaman agziniz acik kalir. MAC'ten kurtulmanin yolu Catrice ile basladi bende:) Tabiki 100% kurtulmadim, istemiyorumda ama en azindan bir Far icin 18 € vermek bana mantikli gelmiyor!

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram