Chiccy Takı Alışverişim

Geçtiğimiz günlerde Markafoni'de Chiccy kampanyasına rastladım. Ürünler arasında gerçekten güzel şeyler vardı. Altın rengi birkaç yıldır moda ve ben de gerçekten ciddi bir şekilde altın ve deri tutkusu var. Ancak internet üzerinden aldığım ürünlerin çoğunda ciddi biçimde erken beyazlama problemi oluyor. Kaplamaların berbat olanlarına rastladım. Derimle temas ettiği gün bembeyaz olanı bile gördüm, bırakın parfümü suyu, havayla temas ettiği için rafta beyazlayan bile var. O yüzdendir ki artık internet üzerinden bu tip ürünleri almamaya karar verdim. Ancak Markafoni gibi sitelerin çok güzel bir avantajı var. En azından ürünü teslim aldıktan sonra 30 gün içerisinde iade edebilme garantim olduğundan bu alışverişi yapmaya karar verdim.
Nitekim aldığım ürünlerin 5 tanesini iade ettim.
Biri; siyah kalın deri bileklik aldım, şu kepelçe gibi olandan. Onun yerine leopar desenli geldi. Diğeri; Yaka şeklinde kolyelerden aldım, kumaş gibi üzeri taş dolu olanlardan ama taşlar silikonla kumaşa yapıştırıldığı için henüz paketin içerisindeyken düşmüş.
Bir diğeri ise sallanan kurukafaların olduğu siyah deri bilekliğin kahverengisiydi. Çok güzel bir renk olmasına karşın kullanmayacağıma karar verip iade ettim.
Diğer ikisi ise kolyeydi ve metal kalitesini beğenmedim.
İşte onlardan geriye kalanlar:
Bu arada ürünlerin çoğu başka mağazalarda da mevcut. Hatta kendi sitelerindeki ürünlerden birkaç tanesini 4'te bir fiyatına ebayden almıştım.

Chiccy'nin kendi sitesinden alışveriş yapmak için:
http://www.chiccyaccessories.com

Daybuyday'de benzer ürünlerin satıldığı bir kampanya mevcut. İsmi Donna Notte:
http://www.daybuyday.com/kampanyalar/donna-notte_63182/ 


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Eğer Gmail veya Twitter hesabınız varsa bu blog'u izlemeye alabilir veya facebook sayfamı beğenebilirsiniz.
 http://www.facebook.com/nelervarneler
 twitter: sebile_yilmaz
pinterest: pinterest/sebile
instagram: sebibebi
Youtube: sebi bebi  





 Bu kurukafa bileklik Özlem'de gördüğüm bişeydi. Eminönün'de birçok bijuteride farklı renkleri vardı ama siyahını bulamamıştım. Ayrıca bileklik olarak geçiyor ama aslında hem kolye hem bileklik.

 Bu şarkıcı kızı ebay'den almıştım chiccy ile ilgisi yok :)


Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram