Türkiye'nin en iyi Makyaj Yapan Kadını Yarışma Sonucu

Gel gelelim bundan 1 ay belki 1.5 ay kadar once bir yarisma duzenleyen luxybox'in facebookta yarisma duzenledigini gordum. Turkiye'nin en iyi makyaj yapan kadinini ariyorlardi. Hizlica daha once yaptigim makyajlardan bir tanesinin fotografini gonderdim. 1 ya da 2 hafta sonra beni arailar ve cok fazla sahte, yani internetten toplanan baskasinin yaptigi makyajlari gonderen insan oldugu icin, fotograftakinin ben oldugumu ispatlamam adina birkac fotograf istediklerini belirttiler. Yoldaydim ve cep telefonumda olan fotograflardan kendilerine ulastirdim. Ve sonuc:

Elle dergisinin guzellik editoru ve luxybox yonetim kurulu tarafindan oylanan yarisma da tam oy alarak birinci secilmişim.
Hepsine burdan tek tek tesekkur ediyorum. Odulum olan 500 TL'lik hediye cekimi hala kullanamadim. Ancak asagida listesini yaptigim urunler arasinda secim yapmayi dusunuyorum. Özellikle parfümler daha önce denediğim ve aşık olduğum kokular.

PARFÜM LİSTESİ:
Cartier Baiser Vole pudramsı ve çiçeksi yapıdaki parfüm zambak içerir. Cartier Baiser Vole uygulandığı cilde yumuşaklık hissi veren formülü ile tüm gün kalıcı özelliğe sahiptir. Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkta uygulanabilir.

  
DIESEL LOVERDOSE, Diesel coşkusunu ve rahatlığını hissettiren açılış notalarında çarpıcı Mandalina ve baharatlı Yıldız anason, aklı baştan alan bir koku üçlemesiyle birleşiyor. Gardenya Yaprakları, Meyan Kökü özütü ve Arap Yasemini. Kokuyu değerli ve benzersiz bir arzu nesnesi haline getiren, karşı konulmaz ve kalıcı notalar, Meyan Balı, Vanilya ve Ambrox Diesel kadının hayatındaki canlılığı, neşeyi ve popülerliği kokunun karakterine de yansıtıyor. DIESEL LOVERDOSE, Yüksek dozda aşk, yüksek dozda coşku, yüksek dozda eğlence Diesel karakterinin bileşkesi. LOVERDOSE büyüleyici ve baştan çıkarıcı kokusuyla, Diesel kadınının popülerliğini destekliyor. Kalp şeklindeki şişesi heyecanın ritmiyle çarpan bir kalbi, eflatun pembe rengi ise, tutkunun yoğunluğunu simgeliyor. Bulunduğu her yerde dikkatleri üzerine çekebilen ve çevresine ışık saçan bir kadının üzerinde taşımaktan mutluluk duyacağı, rahatlığı, şıklıkla birleştiren Diesel tarzında bir parfüm. 


  
 Miss Dior Cherie'nin yeni bir versiyonu. Turunç özleri, meyve notaları ile başlar. Gardenya, çiçeksi notalar ile devam eder. Beyaz misk, paçuli, karamel ve kuru ağaç notalarıyla sonlanır. Orta notalarda Karamel, Çilek Şerbeti, Pembe Yasemin; alt notalarda Taze Paçuli, Kristalimsi Misk kullanılmıştır. Sizi çiçeksi, meyvemsi ve dolgun notalarda sarar. Kullanımı keyifli, enfes, ferahlatıcı ve rahattır.


  
 Romantizmin doruğunda Dolce & Gabbana size The One ailesinin büyüleyici yeni serisiyle tanışmaya davet ediyor...Rose The One... Sıcak, taze bir çekicilikle eğlenceli, kusursuz kadınsılığı ön plana çıkaran bu parfümünün üst notalarında yer alan sulu pembe greyfurt, mandalina ve siyah frenk üzümünün tatlı heyecanıyla bizleri cezbeder. Kalp notasında, ihtişamlı, kadınsı şakayık demeti ve zarif Bulgar gülü bulunmaktadır.Hafif vanilya kokusu ruhumuzu canlandıran narin misk ve amber kokularına götürür. Günümüz çiçeksi kadınsılığını ve gülün sonsuz romantikliğinin ustaca duyulara yönelik zafer şarkısını ortaya çıkarmaktadır. ROSE THE ONE kullanan kadın alabildiğine feminin, kıpır kıpır, baş döndürücü, aynı zamanda narin ve cilveli. 
Ablama aldırdım, harika bir koku, Chloe By Chloe kullanmaya başlayalı gül kokularını bu aralar sevdiğimi farkettim.



MEYVELİ YÜZ Litchi ve ahududu meyvesinin renkli ve meyvemsi notalarını karıştıran ışıltılı ve taze bir başlangıç... ÇİÇEKSİ YÜZ Kadınsı bir gülün çevresinde oluşmuş çiçeksi bir kalp, vadi zambağı ve frezya ile renklendirilmiş zarif bir iz. ODUNSU YÜZ Vetiver, sedir ağacı ve paçuli ile yükselmiş zarif bir iz... AMBER YÜZ Amber ve vanilyanın konforu ve duygusallığı ile dipteki kucaklayış... KİŞİLİĞİ Dört eşsiz ışıltılı ile çok yüzlü ayrıcalıklı bir koku...
Tom Ford Black Orchidsi alırken çok arada kaldığım bir koku, ikisi arasında bayağı bocalamıştım 

  
  Şekerli meyveli bişiy çok tatlı, bunu da epey bi zamandır alıcam ama ona sıra gelmedi. Sanırım fazla şekerli geldi


WOMANITY THIERRY MUGLER tarafından yaratılan, her bir facet'i kadının sayısız yüzünü yansıtan incelikle dokunmuş bir parfüm.Parfüm tarihinde bir ilk olarak şekerli ve tuzlu notaların zıtlığı ilk defa tek bir parfümde bir araya geliyor : öncelikle tatlı kısım ışıltıyla parıldar, incir notası incirin meyva aromalı, hafif sütlü tadı...Sonra çarpıcı tuzlu nota: keskin, baş döndürücü neredeyse hayvansı havyar; keskin, çekici...En sonunda odunsu notanın zerafeti - çekici yeşil ve saf incir ağacı ve yaprağı... THIERRY MUGLER kadınları başka bir kadın fikrini paylaşmaya ve ifade etmeye davet ediyor - kendisi için herşeyin mümkün olduğu bir kadını ortaya çıkartmayı arzu ediyor; kendini baştan yaratan, kendine hem kendi oyununu hem de diğerlerinin oyunlarını oynama imkanı veren bir kadın.
Kıbrıs'tan aldım fırsat kalmadı. Hem de free shopta indirime girmişti. Tam 90 TL'ye aldım  

MAKYAJ: 
Sürekli Kullandığım ve En sevdiğim mascaram. Bitmek üzereydi 

 En iyi mascaralar arasında, Sephoranın en çok satanlarından. Ben de çok istiyordum ama hiç almadım çünkü ml olarak diğerlerinin yarısı kadar.

Çok kuru ve çok hassas ciltler ve Kuru ve karma ciltler için uygundur.CLINIQUE DRAMATICALLY DIFFERENT MOISTURIZING GEL'in içerdiği %50 Susam Yağı ve %50 arındırılmış saf su ile cildin ideal nem & yağ dengesine kavuşarak, harika görünmesini, sağlıklı olmasını sağlar. Bir sonraki adımda kullanılacak özel endişeye uygun nemlendirici aksesuarların cilde nüfusunu hızlandırarak daha etkili çalışmasını sağlamaktadır. Göz çevresi dahil tüm yüze uygulanabilir. CLINIQUE DRAMATICALLY DIFFERENT MOISTURIZING GEL 3 Cilt Alerji Testinden Geçmiş, %100 Parfüm içermeyen ve Dermatologlar tarafından geliştirilen ürün formülü, en hassas ciltlerin bile kullanabileceği nazik yapısı ile cildin ideal seviyeye ulaşmasını sağlayacak şekilde formüle edilmiştir. Sabah ve Akşam günde 2 defa, 3 dakika temizlenmiş ve arındırılmış cilt üzerine göz çevresi dahil uygulayınız.

  Göz çevresinde oluşmuş olan morlukların, koyu halkaların ve şişme&halkalanmaların görünümünü azaltmak isteyen ve göz çevresine daha derin nemlendirme ve kremsi yapı isteyenler için uygundur. Morluklara, gözaltındaki koyu gölgelere ve göz çevresinde yaşanan şişme&halkalanma problemlerine karşı en geliştirilmiş bakım etkisi sağlarken; cildin koruyucu nem bariyerini onararak,derinlemesine nemlenmesini sağlar. Göz çevresindeki narin&ince yapıyı korur, yatıştırır ve pürüzsüzleştirir. Şişme& halkalanma problemini azaltır. Göz aydınlatandahil diğer tüm bitki özleri,anti-irritanlar ve anti-oksidanlar ile şişme& halklanma neden olabilecek çevrenin zararlı etkilerine karşı göz çevresini korurlar. Göz çevresindeki narin& ince yapıyı derinlemesine nemlendirir, uzun süre korunmasını sağlar. Sodium Hyaluronate anında nemi cilde bağlar. Koruyucu bariyeri koruyan lipitlerin birleşimi; göz çevresin deki ilerde oluşabilecek nem kaybını engelleyebilmek amacı ile cildin kendi öz koruyucu nem bariyerini yeniden yapılandırır&onarır. Sabah ve akşam göz çevresine uygulayın.

Tüm cilt tipleri için uygundur. RoC Soleil Protexion SPF 30 Spray Lotion güneş korumalı nemlendirici vücut spreyi 30 güneş koruma faktörü sayesinde UVA ve UVB ışınlarının %90'ına karşı yüksek performanslı koruma sağlar.İçerdiği nemlendirici kompleks sayesinde cildinizi nemlendirir. Soleil Protexion SPF 30 Spray Lotion yüksek performansa sahip patentli güneş filtreleri kombinasyonu içerir, cildinize zararlı güneş ışınlarına karşı maksimum koruma sağlar. Cildinize bol miktarda ve eşit olarak, yüzdükten ve kurulandıktan sonra sıklıkla yeniden uygulayınız.



Sun Lipstick Velvet Moisture, Vitamin E ve su geçirmeyen formülü ile, dudaklarınız tüm gün nemli ve bakımlı kalacak.. Güneşin en yoğun olduğu anlarda bile. SPF 30 faktörü ile güneşin zararlarından dudakları etkili bir şekilde korur. Dudak ve çevresindeki kırışıklıkları önler. Ürün Kullanımı: İstenilen sıklıkta uygulanabilir.  

Sebi Bebi

1 yorum:

  1. Miss Dior Cherie parfümüne bayılıyorum :-)! Blogunu genel olarak çok beğendim bu yüzden sana bir teklif de bulunmak istiyorum, bana geri dönersen eğer çok memnun olurum! Mail adresim: eylul@inidrimlr.com

    Sevgiler
    Eylül Çeviker

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram