Moscot Lemtosh Gözlük Johnny Depp Gözlüğü

En sevdiğim aksesuarlardandır gözlük. Yaz kış çantamdan ayırmam. Bu aralar image gözlükleri ile sayıları bir hayli artsa da saplantı haline getirip taktığım sadece bir iki gözlüğüm var. Ve onlara şimdi bir yenisi eklendi. (Aslında başkaları da var da onları daha sonra yazacağım lafın icabı bir yenisi :)

Bir şeyi istedim mi hemen almak isteyen insanlardanım ben..

Daha önce Johnny Depp'in gözlüklerinin Moscot Originals'in Lemtosh çerçevesi olduğunu okumuştum. Onunla bütünleşmiş bir çerçeve. Yıllardır gördüğümüz tüm fotoğraflarında var sanırım.
Ben de renkli gözlük alayım bu sene diye bakarken yine karşıma çıktı ve hangi gözlüğü alacağıma hemmen karar verdim, ama bu benim için hem iyi hem kötü. Çünkü bir an önce almalıyım nasıl yapayım diye düşünürken baktım tabi ülkemizde yok. Napsam ne etsem bir yolunu buldum ama bu kez de denemeden gözlük alınır mı?
Dedim olsa olsa Doğubank'ta bulunur. Tek tek her mağazayı gezsem de malesef bulamadım. Biraz bilgisi olan tek bir mağaza buldum o da "Pahalı bi gözlük olduğu için burda gitmez, bir de Türkiye'de pek bilinmiyor, ama Türkiye'ye bu yıl Dünya Optik getiyor, Hani bu Dünya Göz'ün sahibi olduğu" dedi.
Ben bir sevinçle Dünya Optiği aradım, onların da malesef ellerinde yokmuş ama sipariş ile getiriyorlamış.
Dedim -Fiyatı Ne kadar?
"Bin küsür lira listeye bakmam lazım" dedi,
Dedim ki "zahmet etmeyin teşekkürler".

Sorun şu ki deneyemeyeceksem neden senden alayım, çünkü senden önce Moscot'un kendi sitesine baktım çerçevesi 225 USD , renkli camla 255USD-300USD arası değişiyor ve Türkiye'ye de gönderiyorlar. Bin ne küsür ne hahahahha

Ablamın da "ooh senin gözlük derdin yok nasılsa hemen hemen bütün hepsi sana oluyor" gazıyla hemen aldım.
Yakıştı mı sorusuna gelince, tam akşam üzeri elime ulaştı. Işık düştüğünden pek anlamadım ama fena durmuyor gibi. Ama camları mükemmel. Anneme bütün gözlüklerim gibi benden daha çok yakışması birazcık moralimi bozsa da rengi gerçekten çok güzel.

Bu arada Moscot'tan kısaca Bahsedeyim çünkü google'da hiç Türkler tarafından verilmiş bir bilgiye rastlamadım.

Kısacası, Moscot, 1915 yılında Manhattan'da ilk mağazasını açtı. Çağa göre modern çerçeveleri ile popüler olan Moscot bir çok ünlü tarafından da tercih edildi. Bunlardan en çok gözlüğü ile ön plana çıkan ise Woody Allen, Johnny Depp, Sting, LAnce Armstrong, Kanye West, Kiefer Sutherland, Reneé Zellweger, Denzel Washington ve Mary Kate Olsen (yorum yok kıskanç surat işareti neydi acaba)

Buyrun burdan yakın:
http://www.moscot.com/vintage-eyewear-lemtosh_117_1.html 

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Eğer Gmail veya Twitter hesabınız varsa bu blog'u izlemeye alabilir veya facebook sayfamı beğenebilirsiniz. 
twitter: sebile_yilmaz
instagram: sebibebi
pinterest: pinterest/sebile












Sebi Bebi

11 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba camları burada mı taktirdtdiniz sitede sizde olan rengi bulamadım

    YanıtlaSil
  3. Merhaba camları burada mı taktirdtdiniz sitede sizde olan rengi bulamadım ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum yanıtlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Ben arkadaşıma aldırdım başka gozlukçude taktırdı. Burda da takıyorlar istediğiniz renk. Gecen gun Bagdat caddesi trendoptiktebgordum moscotları ama fiyat sormaım bilginize

    YanıtlaSil
  5. jonny deeep çok sevdiğim bir ünlüdür ve bu gözlüklerden hemen bulmam lazım almam lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsterseniz satabilirim bende var çok temiz

      Sil
    2. İsterseniz satabilirim bende var çok temiz

      Sil
  6. Johnny Depp'in gözlük çerçevesi Moscot Lemtosh değildir. Tart Optical Arnel'dir. Moscot Lemtosh, Tart Optical Arnel'in kötü bir taklididir.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram