Trend Setter Fotoğraf Çekimimiz Ocak Sayısında!

Yaklaşık 1.5 ay kadar önce, Trendsetter Özel sayısı için bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdik. Çekim o kadar mükemmeldi ki, fotoğraflar için deli gibi heyecanlandım. Aslında heyecanlanma nedenim, beni tanıyan herkesin bildiği gibi bu mükemmel fotoğrafları, sevgili arkadaşım, "beni ne zaman çekeceksin!!!" diye gözlerinin içine baktığım Cleo Özlem Büyükakgül'ün çekmesi. Cleo'mun elinden çıkacak fotoğraflar o kadar mükemmel oluyor ki, onun bakış açısı, sanat gözüne hayranım, hatta aşığımmmm! Ve tanıdığım bir çok insan da öyle :)

Bu çekimlerde ona Adnan Ekin'de eşlik etti. Kendisi ile ilk kez çalıştığım için biraz daha heyecanlıydım. Özlem'im dışında kimseye modellik yapmıyorum :) Benim özel fotoğrafçım, ben de onun özel modeliyim :) (en azından öyle söylemek hoşuma gidiyor hahahaha)

Adnan ve Özlem  tarz olarak mükemmel bir uyum içerisindeler ki şahsım adına, derginin Ocak Sayısı'nda yayınlanan bu fotoğraflar, diğerlerine nispeten dergiden fırlayacak gibi muhteşem renklere ve enerjiye sahip, farklılığını inanılmaz hissettiriyor. Styling Umut Kılınç' a ait. Onunla da yeni tanıştım, çok tatlı çok tarz bir çocuk. Zevkleri dolayısı ile kalbimde taht kurdu.

Vee veee benimle modellik yapan sevgili Gizem Barlak, yine modelliğini konuşturdu ve mükemmel kareler çıkmasına vesile oldu. Öyle muhteşem karelerimiz var ki henüz elime ulaşmayan :((((

Sonuç mu: Mükemmel uyumlu bir ekibin çıkardığı 10 numara bir iş oldu. Birbirinden farklı 4 concept çektik ve her biri birbirinden şahane. Aşağıda parti conseptli olan birkaçını yayınlıyorum. Diğer şaheserler için sevgili arkadaşımın bana çekimlerinden fırsat bulup fotoğrafları göndermesini bekliyorum :)
TRENDSETTER'ın OCak Sayısını Kaçırmayın :)
Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Eğer Gmail veya Twitter hesabınız varsa bu blog'u izlemeye alabilir veya facebook sayfamı beğenebilirsiniz. 









Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram