Zombie Boy Rick Genest'in Dövmeleri Nereye Gitti

Bu aralar moda camiasının aranılan üzü olan Zombie Boy adını en çok Lady Gaga'nın klibi ile dünyaya duyurmuştu. Sonrasında modacılar ve kozmetik firmalarının gözdesi oldu. Videoyu izlerken kendisinden haberdar olduğum Vichy'nin Dermablend ürününün'nın reklamında Zombie Boy'un tüm dövmelerini siliyorlar. Daha önce Dermamed'in bu tip işlevler yaptığını biliyorum ama daha profesyonel kullanım için olan bu marka fiyat olarak da biraz daha pahalı. Reklamı izleyince ürünü bana sattı, bakalım size de satacak mı. Aşağıda firmanın kendi sitesinden aldığım çeşitli lekeler için kullanılan ürünlere ait öncesi ve sonrası fotoğrafları da bulunmakta. Türkiye'de eczanelerde bulunduğunu duydum. Fiyatları yurtdışında 28 USD civarlarında yani Türkiye'de vergilerle en az 80 TL'ye öptürürler söyliyim. Sağol dünyanın en yüksek vergisini alan devletim.

İşte ürün açıklaması: 
Dermablend, yüksek kapatıcılığa sahip bir fondöten ve sabitleyici pudranın mükemmel birleşimi. Kusursuz kapatma özelliği...
Vichy Dermablend kapatıcı
Üstün kapatma özelliğine sahip Vichy Dermablend kapatıcı kozmetik ile kendinizi mükemmel hissedeceksiniz!
Dermablend, yüksek kapatıcılığa sahip bir fondöten ve sabitleyici pudranın mükemmel birleşimi. Kusursuz kapatma özelliği sayesinde en problemli cilt sorunlarına bile mükemmel bir çözüm getiriyor...
Dermablend geçici ya da kalıcı tüm estetik cilt kusurlarını ortadan kaldırmak, yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla tasarlanmış bir kapatıcı fondöten ve sabitleyici pudradan oluşuyor.
ABD'de dermatoloji uzmanları ve plastik cerrahlar tarafından özellikle önerilen Dermablend en problemli cilt kusurlarının bile bütünüyle kapatılmasını sağlıyor.

Dermablend, yüksek kapatıcılığa sahip bir fondöten ve sabitleyici pudrayı bir araya getiren iki aşamalı bir sistem olarak uygulanıyor. Klasik bir fondötene göre iki kat daha güçlü bir kapatıcı özelliği olan fondöten aynı zamanda iki kez daha fazla bir kalıcılık sağlıyor.
Özel bölgeler için lokal düzeltici olarak kullanılan Dermablend ile anjioma, vitiligo, operasyon sonrası izler, belirgin mor halkalar, varisler gibi en ciddi cilt problemlerini ve hatta dövmeleri bile bütünüyle kapatmak mümkün. Profesyonel makyaj uzmanları tarafından da kullanılan Dermablend, en zor koşullarda dahi 16 saat boyunca cildin mükemmel görünmesini sağlıyor. Terleme, sürtünme ya da banyo alsanız dahi çıkmıyor. Parfümsüz ve hipoalerjik özelliklere sahip Dermablend, ayrıca içeriğinde bulunan SPF30 sayesinde UV etkilerine karşı üstün bir koruma sağlıyor.
 


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız. 
Eğer Gmail veya Twitter hesabınız varsa bu blog'u izlemeye alabilir ve sağ üst köşede bulunan facebook, twitter, stumbleupon logolarının üzerine tıklayıp sosyal sitelerde paylaşabilirsiniz.
Ya da Facebook sayfamıza üye olabilirsiniz.
 








Sebi Bebi

1 yorum:

  1. Sebi Bebi selam, seni severek takip ediyorum.
    Dövmem var ve onu kapatmak istiyorum doğru ürün şu mudur:
    http://www.trendyol.com//Dermablend-Kapatici-Fondoten-15-Opal-Spf-35-30-mL-3337871316594/UrunDetay/34877/11347113?&utm_campaign=pla_shopping|brands_new&utm_source=p_01&utm_medium=cpc&utm_content=vichy&gclid=Cj0KEQjwy7qrBRC4lp7_hM3dgIoBEiQA72pCnndrPqTxf_jTyxk8Bmu3RNhyxZ-lJfSEQ4NM8jVpV9saAp6X8P8HAQ

    Cevabını bekliyorum, sana güvenim sonsuz ona göre hareket edeceğim:)

    Çokkk sevgiler...

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram