Purple Moon Make Up Tutorial

Neden Purple Moon? Ne biliyim işte, çok vampy geldi makyaj, bu aralar da sims social'a taktık kafayı. Vampir teması olsun, altına da vampir kralımız Hellsing'in müziğini koyduk mu tamam :) Annem koyu makyajı seviyor demiştim ya, buna bayıldı;" heh, bak ne güzel olmuş hep böyle yap" dedi. Dedim anne böyle dışarı çıkılır mı? "neyi var çok da güzel" dedi :) ah ah! onun hatırına birgün böyle yapıp çıkacağım ama gece. Gece için gerçekten seksi bir makyaj oldu. Bu kez kesmiycem hızlandırmayacağım videoları dedim ama 10 dk'yı geçti ve 180 mb oldu. Yükle yükle bitmedi :) Neyse en azından sizin için daha detaylı olmuştur.
Fırçalarımı ve nerden aldığımı sormuşsunuz. Böyle şeyleri gizli saklı yapmam :) satın alabileceğiniz bir yer bulunca açık açık söylüyorum zaten, hatta videolarımda markalarını da veriyorum. Ama sizin için en sık kullandığım fırçaları ve alabileceğiniz linki veriyorum:
En çok kullandığım fırçalarım bunlar, bunların dışında markasız fırçalarım da var.
Elf eyeshadow, M.A.C 224, MAC 263, Kryolan pencil brush, Elf eyecrease, Elf blending brush, Elf angled eyeliner brush, elf fırçalar hem kaliteli hem ucuz, MAC'e çok iyi bir alternatif
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/MAC_Cosmetics/E-L-F/

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız. 

Eğer Gmail veya Twitter hesabınız varsa bu blog'u izlemeye alabilir ve sağ üst köşede bulunan facebook, twitter, stumbleupon logolarının üzerine tıklayıp sosyal sitelerde paylaşabilirsiniz.
Ya da Facebook sayfamıza üye olabilirsiniz.









Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram