Black&Gold Ready to Red Carpet

Eveet bu sene de ödül törenleri bitti. Kırmızı halıda yürürken ne giysem nasıl makyaj yapsam derken hiçbirine yetişemedim. Bu kez hafif bişeyler olsun dedim ama kurtaramıyorum kendimi derin dumanlı gözlerin gölgesinden, derken annem "kaldır ayağının altını halıyı yıkatıcam diye çekiverdi altımdan halıyı". Yazsam destan olur ama ben fazla yazı yazmayı sevmiorum ya kurtarıyosunuz kendinizi, hadi bakalım.

Efendiiiim; ne yaptık, dumanlı gözler yaptık, üzerine altın ışıltıları koyduk. Aslında altın rengi pullar da çıkarmıştım ama güneş gitmeden bitireyim videoyu derken onlarsız oldu ama güzel oldu. Videolar sarı fotoğraflar beyaz çıkmışken en gerçek renk fotoğraflardaki sonuç. Video da kiprik takmadım ama fotoğrafları çekerken çok eksikliğini hissettiğimden bu kez alta ve üste takarak abarttım. Ben kirpikte günlük kullanıma uygun olmayan Jumbo modelleri kullanıyorum. Daha çok çekim için uygunlar. Siz daha normal olanları kullanın lütfen, çünkü aramızdan bazıları onları takıp dışarıya çıkmayı düşündü kii alt dudağımı ısırdım ^^
Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız. 
Eğer Gmail veya Twitter hesabınız varsa bu blog'u izlemeye alabilir ve sağ üst köşede bulunan facebook, twitter, stumbleupon logolarının üzerine tıklayıp sosyal sitelerde paylaşabilirsiniz.
Ya da Facebook sayfamıza üye olabilirsiniz.






Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram