"United Nude" Mimar Ayakkabı Yaparsa

Son zamanlarda çok gördüğüm bir şey bu. Mimarlar ayakkabı tasarlıyorlar. Hatta çoğu giyilmek için olmuyor. Geleceğin robotları için yapılıyodur belki :) ŞAka bir yana çoğu yaratıcılıklarını göstermek için her dalda tasarım yapıyorlar artık.
Ancak bu mimarın yaptıkları gerçekten giyiliyor ve yürünüyor. Alman Mimar Rem D Koolhaas ve İngiliz ayakkabı tasarımcısı Galahad Clark isimli iki şahıs bir araya gelip ayakkabı markası çıkarmışlar. Aslında epey popüler bir marka olacak ama ben ilk kez duydum. Dünyanın birçok ülkesinde mağazaları mevcut. Avrupa'nın hemen her ülkesinde var. İnternet satışı da var tabi ve Türkiye'ye gönderiyorlar ancak fiyatlar çok da ucuz olmadığından bir miktar gmrük parası ödemek durumunda kalabilirsiniz. Korktuğunuz kadar yüksek meblağlar olmuyor giysi için gümrük ödediğinizde. Bu markanın sıradışı ayakkabıları için sitesini ziyaret edebilirsiniz.CLICK
Paylaştığım yazıları kaçırmamak için Facebook sayfama üye olun: 
Eğer Gmail veya Twitter hesabınız varsa bu blog'u izlemeye alabilir ve yazılarımı sağ üst köşede bulunan facebook, twitter, stumbleupon logolarının üzerine tıklayıp sosyal sitelerde paylaşabilirsiniz.





























Sebi Bebi

1 yorum:

  1. yok bee bir boka benzemiyolar bulaşmasınlar bence bu işe

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram