Dior Velvet Eyes Stili Eyeliner Tutorial

Geçenlerde Dior Velvet Eyes Eyeliner Kit adı altında bir yazı yayınlamıştım. Dior'un hazır eyelinerlarını kirpik diplerine yapıştırarak kullanıyorsunuz. Yurtdışı satış fiyatı 50 TL civarı. Çok güzel görünüyorlar ama içinde taşlı olan var mesela. Nerde kullanacaksınız taşlıyı. Ancak moda çekiminde falan kullanılır ki onu da makyöz hafada karada yapar. Neyse yine de eli kalem tutamayanlar için iyi bir opsiyon.Kapaktaki eyeliner deseni çok hoşuma gitti ve ben bunun aynısı olmasa da benzerini yaparım dedim.
Beğendiyseniz HD olarak çektiğim uygulama videosunu aşağıda paylaştım. Yer yer kamerayı tutturamamışım. Videonun üzerine basıp youtube'dan büyük olarak izleyebilirsiniz.
Bu arada eğer eyeliner sürmek sizin için zorsa, göz kaleminizi iyice açın ve kalemle eyelinerınızı sürün. Daha sonra likit ile üzerinden geçebilirsiniz.
Ben normalde krem eyeliner kullanıyorum ama likit eyeliner daha yaygın diye tutorialı onunla hazırladım.

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.

  
Eğer Gmail veya Twitter hesabınız varsa bu blog'u izlemeye alabilir ve sağ üst köşede bulunan facebook, twitter, stumbleupon logolarının üzerine tıklayıp sosyal sitelerde paylaşabilirsiniz.
Ya da Facebook sayfamıza üye olabilirsiniz. 





Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram