Cupcake'i Çok Seviyorum, parmaklarımı yiyoruuum

Parmaklarını yemek bu olsa gerek. Cupcake hepimizin sevdiği bişey sanırım. Off neler yapıyolar, ağzımın suları aktı. Bu tırnakları yaptıklan sonra vanilyaya batırdım, arkadaşım "ayyyy! ne kadar şeker görünüyolaaar" dedi. Uzattım burnuna, dedim "kokla bide" :)) haha gözleri faltaşı gibi açıldı "ne bu, nasıl yaptın, nerden aldın, hazır mı yeniyo mu bla bla bla.." Hahahaaa..Sonra dedim ki keşke pudra şekerine batırıp bi de tadına bak deseydim aklı uçardı heralde :) (hmmmm... hiç fena fikir değil, tırnak yiyenler için oje iğrenç bi tat olsa gere. Bunların yenilenini yapsalar da kemirgenler de mutlu olsa dimiiğğğ HAHAHAHHAH)

Eveeet sadede gelince; walla bu kez yapımı çok kolay. yaa gerçek diyorum bak.
 Ama ben çok renk oje kullandım. Sizin böyle yapmanıza gerek yok. Videoda da yazdığım gibi, cupcake'in çizgilerini yapmak için, baz olarak kullandığınız ojeye (örneğin kahverengi kullandınız) beyaz karıştırın. Bir kağıda bir damla kahve bir damla beyaz dökün, kürdanla karıştırın. İleride Franken yapımını da göstereceğim ama bu vakitsizlik beni deli ediyor. 
Dur hatta elim değimişken Franken'ı hemen kısaca anlatayım ;
Alıyonuz bitmekte olan bi ojenizi asetonla güzelce temizliyonuz. Ne renk oje istiyosunuz?
Mesela OPI'nin Over The Taupe'unu yapmak için alıyonuz kahve oje, açıyonuz kapağını, içine bir iki damla gri oje damlatıyosunuz. Gri ojen yok mu? İçine beyaz ve siyah damlatıyosun. Okuldayken öğrenmiştik hani bunları, hani sarıyla maviyi karıştırırsan yeşil olur falan. Oldu mu sana sana özel bir renk. İster simle karıştır, istersen içine kullanmadığını toz far'ını dök, istersen kullanmadığın farını ez toz haline getir dök, istersen hazır pullardan ya da simlerden ekle. TATAAMM! Sana özel Haute Couture ojen hazııır

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
  
Eğer Gmail veya Twitter hesabınız varsa bu blog'u izlemeye alabilir ve sağ üst köşede bulunan facebook, twitter, stumbleupon logolarının üzerine tıklayıp sosyal sitelerde paylaşabilirsiniz.
Ya da Facebook sayfamıza üye olabilirsiniz. http://www.facebook.com/pages/Neler-Var-Neler/264812880208025





Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram