Converse Nail Art Manikür Tekniği

Daha önce paylaştığım bir desen ancak videolu anlatımı yoktu. Bugün videolu olarak paylaşacağım. Zorluk seviyesi orta. Kullandığım ojeler Flormar 424 nane yeşili ve Flormar 423 bebek mavisi. French için 310 beyaz kullandım. Siyah detaylar için Flormar Nail Art Siyah oje, Altın için ise Flormar Nail Art Altın rengini kullandım.
Normalde siyah çizgileri frenchin mümkün olduğu kadar ucuna kadar sürmek gerekiyor, ama ben bu detayı sürdükten sonra farkettim.
Aşağıdaki linkten Blog'uma oy verirseniz çok sevinirim. Oylamada istenen cep telefonu tek sefer oy kullanmak içindir ve ücretsizdir.
http://bumerang.hurriyet.com.tr/bumerang-odulleri/34098.htm

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.


  
Eğer Gmail veya Twitter hesabınız varsa bu blog'u izlemeye alabilir ve sağ üst köşede bulunan facebook, twitter, stumbleupon logolarının üzerine tıklayıp sosyal sitelerde paylaşabilirsiniz.
Ya da Facebook sayfamıza üye olabilirsiniz.









Sebi Bebi

5 yorum:

  1. oje kullanmadığım halde çok güzel görünüyor çok hoşum agitti facebookta paylaştım blogumuuz oje hevesli arkadaşlarım var belki yaparlar :))

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim. Beğenmenize çok sevindim. Yanlışlıkla mailinize reply yaptım ^^

    YanıtlaSil
  3. yetenek bu yaa harikasın hayranlıkla izledim videonu :)

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim, umarım kolay uygularsınız :)

    YanıtlaSil
  5. 12 yaşındayım, sanırım yaşıma en uygun desenlerden biri :) Yapmayı düşünüyorum fakat yarın okul var. Önümüzdeki haftasonuna kısmet inşallah :) Yine de harikalar :) Umarım bu kadar güzel yapabilirim. Ama biraz da yetenek işi... Tebrikler...

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram