Çok Kolay ve Çok Şık Bir Topuz DIY

Düğün, davet, gündüz gece.. Her yerde kullanabileceğiniz bir topuz. Çok çok çook kolay..Tek ihtiyacınız olan bir çorap. Güzel çoraplarınıza kıyamıyorsanız 1 TL'ye yolda markette heryerde bulabilirsiniz. Ben marketten kahverengi bir erkek çorabı aldım. Aslında kışlık yün çoraplarımdan şahane topuz olur. Çünkü çorap ne kadar kalın olursa topuz o kadar kabarık oluyor. Örneğin içi havlu olan spor çoraplarla şahane oluyor. Saçınıza yakın bir renk seçmeniz alttan malzemenin görünmesini engelleyecektir. Gerçi saç çok seyrek olmadığı sürece görünmüyor. Ayrıca bu topuzu yapmak için benim ki gibi sülün gibi saçlara sahip olmanız gerekmior (^^ şaka kaynak saçlarım). Saçı toplayınca çorabı kapatacak uzunlukta olması yeterl, yani ensede bir saçla da rahatça yapabilirsiniz. Haydi bakalım gelelim tutorial'a. Aşağıdaki video yeterince açıklayıcı. Ama yetersiz yapmışsam sorularınıza seve seve yardımcı olurum. ^^
Paylaştığım yazıları kaçırmamak için Facebook sayfama üye olun: 
Eğer Gmail veya Twitter hesabınız varsa bu blog'u izlemeye alabilir ve yazılarımı sağ üst köşede bulunan facebook, twitter, stumbleupon logolarının üzerine tıklayıp sosyal sitelerde paylaşabilirsiniz.



Sebi Bebi

8 yorum:

  1. Gerçekten çok şık duruyor. =) Yine mükemmel bir paylaşım olduğunu yazmamda bi sakınca yok sanırım? =))

    YanıtlaSil
  2. hehehee elbette yok, beni mutlu etmekten başka ne sakıncası olabilir teşekkürler ^^

    YanıtlaSil
  3. Rica ederim, her zaman dediğim gibi; harika paylaşımlar için ben teşekkür ederim. =)

    YanıtlaSil
  4. Bayıldııııım !! benim saçım çoook gür olduğu için böle bişeye gerek kalmadan aynısını yapıyorum ama bunu da denicem bugün :)) blogumda da paylaşıcam inş! seni de bekliyorum canım :)
    www.nzlsyn.blogspot.com
    bu arada videoda ki sen misin bilmem ama saç rengi güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  5. Saçların için çok şanslısın. Ben daha gür nasıl yapabilirim diye bakıyorum. Bir dahakine kocaman süngerle yapıcam. Blog'unu çok beğendim.
    Saç rengim için de teşekkürler ^^

    YanıtlaSil
  6. ben bu videoya ve size bayıldım :) çok teşekkür ederim yeni paylaşımlarınızı heycanla bekliyorum :) sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkür ederim çok tatlısınız :) Saçlarımı biraz kısaltıp kaynakları çıkardığım için pek saç videosu paylaşamıyorum şu an ama inşallah makyaj ve maniküre devam edeceğim. Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. sebiiiiiiiiiimmmmmmmmm canımcım sen resmen platin saçlarla kendini bulmuşşun şekerim,varsın yansın saçların hiç önemli değil elseve mucizevi yağ toparlar ama sen kesinlikle platinle kalmalısın(jııı bu rengin kötü durduğunu söylemiyorum rica ediyorum başka yerlere çekme hahaha sadece sari çoook daha güzel diyorum)
    bu topuz yapımı içinnn caaaaanım mavi çorabımı kesmiştim ve yalnızca kestiğim gün yapmıştım hehe:)sayende hatırlamış oldum yarın için bir bakayım psikolojim hangi önerdiğin toplama için uygunsa onu yapacağım sağol varol sebim:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram