Flormar internet sitesi "eFlormar" ile Rakiplerinin önünde

Geçenlerde Flormar'ın renklerine bakmak için internet sitesine girdiğimde firmanın sitesinde online alışveriş imkanı olduğunu gördüm. Makyaj malzemelerinden ojelere kadar tüm ürünlerinin sergilendiği sitede ki oje renklerini görünce inanamadım. Flormar mağaza veya standlarına uğradığımda aradığım renklerin çoğunu tek bir yerde bulamamaktan muzdarip oluyordum. Birini buluyorsam diğerini bulamıyordum. Her serinin her rengini bulabileceğiniz bu siteden sadece 3,5 TL gibi bir kargo parası ödeyerek istediğiniz ürünü satın alabilirsiniz. Ben herzamanki gibi sepetime maymun iştahla tonlarca şey ekledikten sonra alışverişimi sanırım 6 parçayla tamamladım.
Ayrıca geçenlerde firmanın bir ürünü ile ilgili sorun yaşadım ve müşteri hizmetlerinin mükemmel çalıştığını görmüş oldum.
Bu gazla Golden Rose ve Pastel'in sitesine gittiğimde karşılaştığım şey üzücüydü. Çok cici bici site yapmışlar ama online alışveriş imkanı yok. Burdan Flormar'ı bir kez de Essie, Opi, American Apparel ,China Glaze hatta Sally Hansen'in popüler renklerine çok uygun fiyata sahip olma fırsatı sundukları için alkışlıyorum.
Flormar İnternet Alışverişi İçin TIKLAYINIZ



Sebi Bebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram