Mor ışıkta parlayan UV Contact Lenslerden Yaratık lenslerine...

Ben çok meraklıyımdır abidik gubidik şeylere. Ben renkli şeyleri severim, mesela saçlarımı pembe yapmak istiyorum, yeşil de...Ama saçımı toplum kriterlerinden farklı bir renge boyarsam "uçuk, punk, zibidi vs..." olurum. Aç kalırım iş bulamam, ayaklarıma pranga takarlar sürgün edilirim, taşlarlar, kızgın yağlar dökerler, günahkar olurum, ateist olurum, sapık olurum, kazığa bağlayıp derimi yüzerler ya da buna yakın bişeyler.... Bir gün inşallah sarı veya kızıl'a alıştıkları gibi diğer renklere de alışırlar. Holdinglerde pembe, mor, mavi yeşil saçlı insanlar toplantı yaparken komik görünmezler kimsenin gözüne. Tırnaklarımıza sürdüğümüz renkli şeyler naturel mi? Ya da boynumuza taktığımız kravat ne kadar saçma bişey, savaş boyası süren yerlilere acayip gözle bakarken makyaj yapıp yüzümüzü gözümüzü boyamak çok mu normal... Bunun gibi zibil kadar şey yok mu?

Neyse lafı uzatmadan hemen söyliyim, internet yokken hiç bişeyi bulamadığımız günlerde, bilim kurgu filmlerini izleyip, orada kullandıkları uzaylı muzaylı zibidilere taktıkları lenslere çok özenirdim. Mesela The Visitors diye bi dizi vardı. Orda aslında fare ile beslenen sürüngen soyundan gelme yaratıkların gözleri simsiyah olurdu. Çok özenirdim. Fare yemelerine değil tabi, gözlerine :) Onları takıp gece dolaşmak isterdim ahahahahahahahhaaaa :) Güldüğüme bakmayın hala istiyorum HAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAA

Kendimi içerisinde kaybettiğim, aradığımdan da fazlasını bulduğum kontak lens sitelerini paylaşacağım sizinle. İçerisinde UV Lensler, Simli Lensler, Twilight lensleri, Smiley lensler, Yaratık gözleri, Kocaman bebek gözü lensleri NELER VAR NELER.... Ayrıca doğal lens sevenler için de tonlarca seçenek var. Benim favorilerim; klasik kırmızı vampir lensi, siyah dolly big eyes, kedi gözü bi de UV'ler onlara hasta oldum tabi.

Genelde 3 aylık ve 1 yıllıklar. Markasına göre kullanım süreleri değişiyor. Fiyatları ise 7-19 pound arası. Yani en fazla 50 TL kargosu bedava.







Ve daha yüzlercesini bulabileceğiniz site:

http://www.youknowit.com/online-shop/fantasy-contact-lenses.cfm

Bu da diğer bir site:

http://www.fashion-contactlenses.com/colortones-contact-lenses-59-0.html

Sebi Bebi

3 yorum:

  1. peki istanbuldan sipariş edebilir miyiz gelir mi?

    YanıtlaSil
  2. numaralı mı acaba bunlar bilginiz var mı?
    teşekkürler

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram