i.d. bare minerals fondöten

Kızlaaar,

Bugün size yıllardır vazgeçemediğim bir makyaj markasından bahsedeceğim. Bare Escentuals firmasının "i.d. bare minerals" adı ile piyasaya çıkardığı mucizevi fondötenleri lütfen deneyin. Mineral makyajı i.d. bare minerals sayesinde popüler oldu. Artık MAC'ten, Avon'a kadar heryerde mineral makyaj var. Eczanelerde farklı markalar altında da mineral makyajı bulabilirsiniz. Ancak kesinlikle tavsiye edeceğim marka Bare Minerals'tir.

Bu fondötenleri kullanan ünlü isimler arasında; Angelina Jolie, Natali Portman, Cameron Diaz, Kate Hudson, Janiffer Aniston, Courtney Cox gibi isimler bulunmakta.

Angelina Jolie bir röportajında " uyguladığı bareMinerals makyaj ürünlerinden sonra hiç bu
kadar yumuşak bir his yaşamadığını ve berrak bir ten duruşundan çok
hoşlandığından bahsetti. Çekimler çok uzun sürüyor ve bu geçen sürede tekrar
makyajın tazelenmesi gerekmiyor, hatta daha sonra katıldığım partilerde dahi
cildim pürüzsüzlüğü koruyor. Bu yüzden mineral makyaj tercihinin bare Minerals
olduğunu söyledi."

Ayrıca bare mineralsin tüm ürünleri, ışığı mükemmel yansıttığından profesyonel fotoğraf çekimleri, defileler gibi yüksek ışık kaynağı bulunan yerlerde kullanılmaktadır. Likit fondötenleri kullandığınızda yakından bakıldığında gözeneklerde birikintiler görünür. i.d. bare minerals ise kesinlikle kendi cildinizden ayrılmaz. %100 doğal minerallerden yapılan bu fondöten toz halindedir, ancak yüzünüze sürdüğünüz anda erir ve cildinizle bütünleşir. Tamamen doğal minerallerden yapıldığından dolayı gece makyajınızı çıkarmadan yatabileceğiniz konusunda bile iddialılar. Ben yıllardır herşeyi denedim ve i.d. bare minerals kesinlikle vazgeçmeyeceğim bir makyaj malzemesi haline geldi. Ayrıca içerisinde bulunan SPF15 güneş koruması sayesinde güneşe hazırlıksız yakalanma derdiniz kalmıyor. Çok az bir miktar cildinizi kapatmak için yeterli oluyor. Mükemmel sonuç için kendi samur fırçası olan "kabuki brush" veya "full flawless brush" ile kullanmanız gerekmekte.

"Benzeri olmayan fondötenler %100 doğal mikronize minerallerden meydana gelmiştir. Problemli cilterde bile kapatma kusursuzdur. Yumuşak ve kremsi yapısıyla bareMinerals fondöteni cildiniz üzerinde benzersiz ışık oyunları yarattığı için doğal ışıltı saçarsınız... Kuştüyü kadar hafif yapısı ile cildinizde olduğunu hissetmezsiniz bile... ve o kadar şeffaftır ki makyaj yapmış gibi görünmezsiniz."

Gelelim Fiyatlarına ;

Eczane satış fiyatı 90 TL.


uygulaması ise çok basit. videoyu izleyin

Sebi Bebi

19 yorum:

  1. http://www.n11.com/id-bare-minerals-original-spf15-fondoten-fairly-light-8-gr-P14596989 bu sizin bahsettiğiniz ürün mü acaba?

    YanıtlaSil
  2. ben aldım ama aldıktan sonra şüphe duydum acaba bu değil mi diye çünkü hiç övüldüğü kadar güzel durmadı tenimde. altına jane iredale in bb sini sürmeme rağmen tenime oturmuyor çok kısa süre sonra çene üstünde burun kenarlarında toplanıyor. ben hangi ürünü kullanırsam kullanayım sizin yaptığınız gibi pürüzsüz ve mükemmel görünmüyor kısa süre içinde cildim kusuyor çok sorunlu bi cildim olmadığı halde. cildimin temizliğine, nemli kalmasına, iyi ürünler kullanmaya özen gösteriyorum ama her seferinde hayal kırıklığına uğruyorum. sizin tavsiyeleriniz sonucu en son jane in bb kremini ve bare mineralsin toz fondötenini aldım ama yine hayal kırıklığı :( fondötenin bb kremin pudranın tenimde toplanmaması, ben burdayım dememesi için bana bişeyler önerin lütfen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Altına BB krem kullanmadan dene, ama ben n11 sitesini tanımıyorum orjinalliğini bilmiyorum. Bare mineralsin toplandığını ilk kez duyuyorum

      Sil
  3. sadece toz fondöteni sürünce nasıl oluyoda o pürüzsüz görüntüyü yakalayabiliyosunuz aklım almıyor zaten. ben sadece onu sürünce toz bulutuna dönüyorum asla erimiyor yüzümde. bu yüzden daha çok bb krem tarzı ürünlere yöneldim ama sizin kusursuz ten makyajınızı görünce benim de canım onlardan çekiyo :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eeğr aldığınız ürün orjinalse bu toz ürün yüzünüzde resmen emiliyor tozluğu gidiyor mat fondöten gibi duruyor

      Sil
  4. ben internetten sipariş edicem ama renk konusunda ekrandan görüp yanılmak istemiyorum beyaz tenliyim ama solgun sarı olduğum söyleniyor sizce hangi rengi almalıyım.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Birsey daha sormak istiyirum bu fondoteni alinca fondoten bazini da almak zorundamiyiz yani o olmadan fondoten ise yaramazmi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır kim demiş, tek başına kullanabilirsin kesinlikle gerek yok

      Sil
  7. Suan eczanelerde falan var midir ki? Izmir'deyim sozde buyuk sehir ama bulamiyorum. Icerigine baktim cok temiz.
    Ve kuru ciltte cok sikinti yaratir ki acaba bu urunler?

    YanıtlaSil
  8. http://www.idmineralfondoten.com bu sitedeki ürünler orjinal midir? ya da orjinal ürün satan bi site önerir misin ?

    YanıtlaSil
  9. birçok ruj markası denedim sürünce dudaklarım çatlıyor sizce bu markayı kullansam iyi gelir mi?

    YanıtlaSil
  10. cildim çok kuru olduğu için toz ürünler bi süre sonra çizgi çizgi duruyo yüzümde. kuru citlerde kullanabiliyor mu bu ürünü?

    YanıtlaSil
  11. daha önce kullandım ama bana halamdan hediye gelmişti istanbulda nerede bulabilirim? uzun zamandır arıyorum

    YanıtlaSil
  12. İstanbul'da hangi eczanelerde bulabiliriz? Ya da siz nerden aldınız acaba? Doğru rengi bulabilmem için uygulama yapmam şart...

    YanıtlaSil
  13. Bulabilecegimiz bir site varmidir yada ankarada neren temin edebiliriz.. uzun zamandir gormuyorum

    YanıtlaSil
  14. Bulabilecegimiz bir site varmidir yada ankarada neren temin edebiliriz.. uzun zamandir gormuyorum

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram