Catherine Arley Silky Touch Ruj

Cathrine Arley çocukluğumuzun markası. Adı yabancı olsa da yerli sermayeli bir Türk firması. Şu an sanırım fiyat olarak da en uygun olan. Uzun zamandır görmüyorum çünkü parfümerilerde satılırdı. Artık parfümeriler Drugstore'lara dönüştüğünden mahalle parfümerisi veya parfümeri depoları kalmadı gibi. Evet hala var ama gitgide azalıyorlar. cathrine Arley'in Elite markasında görmüştüm ilk top allıkları ve almıştım hiç unutmuyorum.

Cathrine Arley yepyeni bir koleksiyon çıkarmış ve tüm koleksiyonu bana göndererek cömertliklerini gösterdiler. Koleksiyon çok büyük olduğundan ürünleri tek tek denemek vakit alıyor. Parça parça yayınlayacağım. Bu yazıda rujlarından bahsedeceğim.

Rujlar koleksiyonun en sevdiğim parçası. Cathrine Arley'den bu denli yoğun pigmentli ve yumuşak rujlar çıkacağını bekledim desem yalan olur. Beklentimin çok üzerinde, şu an hediye vermeye kıyamadığım renkleri eleyip duruyorum. Şunu mu versem bunu mu diye karar veremiyorum. Sürülmesi kolay ve renkleri çok güzel.
Hatta rujları o kadar sevdim ki yeni youtube köşesi olan video arkası beğendiğim ürünler için en sevdiğim 5-6 rengini çektim.  Belki bir video arkasına eklerim belki de catherine arley için ayrı bir video çekerim onu bilemiyorum. Böylece canlı olarak görebilirsiniz. Fondöten ve pudrada beklediğim oldu, yani beklentim düşüktü ve sevmedim ama onun yeri burası değil. Onu ayrıca yazacağım.

Renklerin hepsini denedim. Tek bir sorun gördüm o da makyaj temizleyicisi ile kolumda kalan görüntü. Yani tam olarak biraz zor çıkıyorlar.

Dudaklarımda gördükleriniz benim için en favori olanlar.












Sebi Bebi

6 yorum:

  1. Gerçekten seçtiğiniz renkler bir harika! Dudaklarınızda o kadar hoş durmuş ki.. Aman nazar değmesin.. :)

    YanıtlaSil
  2. ilk ojem pembe bir catherine arleydi hiç unutmam=)

    memyself-makeup.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. Keşke pudralarıda iyi olsaymış.Önerdiginiz uygun fiyatlı ama iyi pudra markası varmı?

    YanıtlaSil
  4. 215 numara sina bayildim türk markalarina destek verilmeli içeriklerini nasil acaba?

    YanıtlaSil
  5. sebi bebi lütfen makyaj koleksiyonunuzun videosunu çeker misiniz çook merak ediyorumm.. ayrıca rujlar harikaymış bulduğum yerde alıcam. ama satan yerler pek görmuyorum

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram