Clinique Even Better Fondöten İncelemesi


3 Aydan uzun bir süredir günlük makyajımda bir yere gideceksem elimi ne zaman atsam bu fondöteni alıyorum. O yüzden biraz azaldı. Hafif tüy gibi ve görünmez fondöten isteyenlere şiddetle tavsiye ettiğim bu fondötenin amacı koyu renkleri kapatmak ve tedavi etmek. Tüm cilt tipleri için uygun. 
SPF 15 koruma faktörü var. Bunu kulandığımda cildimin nefes aldığını hissediyorum ve yüzümde fondöten olduğunu unutuyorum. Bulaşma yapmıyor. 
Uzun süreli kullanımda lekeleri açıyormuş. Ben hergün makyaj yapmadığımdan pek farketmedim. Zaten kış aylarında lekelerim yok kadar görünmez oluyor.

En çok fondöteni reddeden bölgem alın. Yakından gördüğünüz gibi yok gibi.
BEnim rengim 03 Ivory







Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
Firmalar için iletişim:  sebibebimakeup@gmail.com 

Sebi Bebi

13 yorum:

  1. mrb sebile hnm...yazılarınızı ve videolarınızı severek takip ediyorum...ama ürünle ilgili olumsuz bir tecrübemi paylaşmadan geçemeyeceğim..bu ürünü ilk çıktıgı dönemde yaklaşık bir yıl önce aldım ve kullanmaya basladm...basta cildimde ufak kızarıklıklar oldu alerjidir dedim...ara verdm aldıgım magazaya danıstm alışma süresinde olur dediler...devam ettim kullanmaya ve sonrası berbat...cildimdeki kızarıklıklar yag butonlarına döndü ve aylarca onları geçirmek için ugrastım...firmaya müşteri hzimetleri sosyal medya üzerinden şikayetimi ilettim ama kimse ciddiye almadı....belki benm hatam belki satış danışmanınn hatası ama bişekilde olumsuzluk yasadım...bunun ile ilgilenip en azından özür dileyebilirlerdi ama yapmadılar...benm gibi bazı karmadan yaglıya dönük cilt tipine sahip kişilerinde olumsuz yorumlarını araştırmalarımda gördüm...bu tür cilt tipine sahip arakdasların temkinli yaklaşması kendileri acısından faydalı olabilir diye düşünüyorum...lütfn sizde kusura bakmayn...güzel yanları olan bir ürün ve marka ama böyle bir yanıda var...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Yağlıya dönük ciltlerde böyle sorun yaşandığını duymamıştım. Ben gerçekten her dışarı çıktığımda bunu sürüyorum. Ama benim cildim kuruya dönük tabi

      Sil
  2. Ben bu urunu neredeyse 2 yildir kullaniyorum. Yag butonu hakkinda soylediklerinize katiliyorum ama ilk kullanimdan sonra boyle bir sikinti yasamadim. Kapaticilik acisindan gercekten cok basarili oldugunu soylemekte fayda var. Muhtemelen cilt tipinize uygun olmamistir, benim cildim de karma oldugu icin ilk etapta uygun olmadigini dusundum, ama dogru nemlendirici ile guzel sonuc aliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Bende bu ürünü severek kullanıyorum. Süper bir kapatıcılık sağlıyor ve cildimle müthiş uyumlu duruyor.

    YanıtlaSil
  4. Nasıl da güzelsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakma öyle sağdan soldan bişeylere benzemeye çalışıyorum :D yoksa kalmadı güzellik

      Sil
  5. benım cıldımde ergenlıkten kalma sıvılce ızlerı var ve fondoten kullnmadan dsarı ckamıyorumm ve cokda belırgn bsey olmasını ıstemıyorumm kapatsın ama yuzum ap acık fondotenlı gbı olmasın bu konuda onerebılcegnz bı marka varmıdır ?

    YanıtlaSil
  6. Estee lauder double wear ile clinique even better arasında kaldım hangisini almalıyım :( este lauder günlük kullanıma uygun olur mu? Çok mu abartılı duruyor?

    YanıtlaSil
  7. Evet sebi le hanim lütfen estee lauder ve clinique' i karşılaştıran bi yorum yapar misiniz

    YanıtlaSil
  8. Ben macle estee lauderi karistirip kullaniyodum bitince evde bu fondotenin testerini buldum ama koyu renk 05 vermisler megersem macle onu karistirdim sonuctan cok memnun kaldim benimde cildim yagli ve yillar yili kendime uygun fondoteni bi turlu bulamadim surekli fondotenleri karistirip karistirip kullaniyorum :))) ama renk tonumu esitledi ayrica gercekten cok hafif ben begendim ama sivilce yaparmi biraz daha kullanip yazarim..

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram