Skin79 ve Missha'dan gelen Ürünler ve İnceleme


Herkese merhaba,
Herkes yolunu bulup youtube'a giriyor ancak giremeyenlerdenseniz yazmayı hiç sevmediğim halde burada tek tek anlatmaya çalışacağım.

(Bu yazı ürün çokluğu nedeni ile tam 6,5 saat hiç kalkmadan yazıldı. Açım aaaaç)

Aslında bu ürünlerin her biri tek tek blog yazısı yazmaya değecek ürünler ancak o zaman bütün blogum bu markalara ait olurdu. Özellikle Missha.

Videoda bahsettiğim gibi Skin79 ve Missha distribütörü aynı firma. Anladığım kadarıyla eski Missha satan site ile ilgileri yok. Her iki Kore markasının da distribütörlüğü aynı firmada. Ben Missha 'yı BBkremi ile duymuştum. Şu an o kadar korkuyorum ki satışları kötü giderse ve ülkemizden çekilirse diye. Çünkü öyle çok çeşit ve öyle güzel ürünler var ki? Türkiye'de hiç görmediğim  veya çok zor bulduğum metal tırnak eti itici, gözenek temizleyici fırçalar, cilt temizleme topları, elektrikli titreşimli makyaj süngeri, elektrikli cilt masaj aleti, daha neler neler.
Yaşnızca 30 adet serumu var desem tonlarca maske çeşidi cilt bakım ürünleri ise inanılmaz çok. Eğer üşenmezsem en alta bu değişik bulduğum ürünlerin fotoğraflarını da koyarım.

Missha ve Skin79 ürünlerinin tamamı mineral makyajındaki gibi doğanın gücünden esinlenerek oluşturdukları bakım içerikli ürünler. Tüm makyaj malzemeleri dahil. Skin79 zaten inanılmaz büyük bir BB krem koleksiyonuna sahip. Ben ürünlerin açıklamalarını tek tek yazmayacağım kendi yorumlarımı yazacağım. Tüm ürün isimlerine tıklanılabilir olacak ve bastığınızda sitelerine ulaşabileceksiniz. Çünkü gerçekten kullanım şekilleri ve açıklamaları okumaya değer. Çok emek verilmiş hepsine.

Ürünlein bir kısmını ben seçtim ama ekendileri bana çok cömertçe birçok ürün önderdiler sağolsunlar.

İçlerinden çok sevdiğim, pek ilgilenmediğim ve hiç sevmediğim ürünler var.

The Oriental Moist Sun BB Pact -68 TL

İçerisinde Altın ve İnci özü aynı zamanda siyah yeşil ve beyaz çay varmış. SPF 25 içeriyor ve nemlendirme özelliği varmış.


Transparan pudra kullanmaya alışkın biri olarak ben bunu kullanmam. Ancak kapatıcılığı BB pudra olmasına rağmen çok örtücü. Dokusu kadife gibi inanılmaz yumuşak. Ben fondöten üzerine kullandığımda alnımda ve burnumun üzerinde hafif pütürtüler oldu. Aşağıdaki fotoğrafta M.A.C Studio Sculpt fondöten üzerine uyguladım.


Çok sevdim rujun dokusunu. SPF 15 içeriyor. Signature BB kremi de çok sevmiştim. Bu rujun diğer renklerini de denemek isterim. Dudaklarım çok kuru olduğundan ruj konforum hiç olmuyor. Mutlaka bir süre sonra silip nemlendirici sürüyorum. Ancak bu inanılmaz besleyici ve dudaklarımda yumuşacık kaldı. Ruj bakım kürü içeriyor. Rengi zaten güzel ama ben en çok dokusunu ve nemlendirme özelliğini sevdim. Mesela aşağıdaki pembe için öcgüler sayamayacağım çünkü benim kuru dudaklarımla pek iyi geçinmediler. 






MISSHA M Air-Fit Matte Lip Rouge SPF14 (MPK04/Love Dream) -31 TL

Bu mat ruj. Ben böyle bir pembeyi pek sevmem rujda. Sanırım Sıcak tenli olduğumdan. Aslında bazı soğuk renkleri sevsem de bu pembe bana pek gitmedi. Hatta bir Maşallah hocam görüntüsü oldu bu ruj, lensler çıt çıt saç falan pehhh!





Eye Makeup Lash Professional (No.15/Antique Lash) 22 TL

Kirpiklerin fiyatları uygun. 2 çift 22 TL ama ben sevmedim. Kirpikler çok sert. En sevmediğim kirpik tipi. Kirpikler yapıştırıcı ile geliyor ve yapıştırıcıları gerçekten iyi ve sağlam. Ama benim soldakinin ucu videoda hafif oynamış mesela. Sert kirpikler iyi yapışsa da sonradan hoplayıp zıplayıp kolay atacak gibi geliyor bana. Ben hep yumuşak kirpik önerdim şimdiye kadar önerilerim devam edecek. Kirpikler 10 üzerinden 4 bence.



MISSHA Eye Makeup Lash Professional (No.16/Girlish Lash) - 22 TL
Bunu fotoğraflamayı unutmuşum. Denemedim. Diğeri kadar olmasa da bu da sert. Üstteki en yoğun olan kirpik. Bu yoğun ama daha doğal görünümlü.



MISSHA Professional Special Brush Set (7Adet) 165 TL

Bayıldığım set. Hakikaten muhteşem. Fırçanın kılıfı altın rengi. Hiç de sevmem ya :D Fırçalar çok kaliteli. Tek tüy dökmediler. M.A.C 168 e benzeyen açılı fırça dahil hepsi çok kaliteli ve dokuları inanılmaz yumuşak.

Beyaz açılı olan allık kontur vs uygulamak için. Koyun yünü.

Açılı sentetik fırça baz, fondöten gibi likit ürünler için. Muhteşem en çok bu ikisini sevdim.

Açılı kaş fırçası sentetik, at ve boğa kılından üretilmiş. Aklıma türlü türlü şey gelse de ciddiyetimi bozmadan devam. Gayet kolay uygulaması var

Far fırçaları da sanırım sentetik. Sitede far fırçası için kaş fırçasının açıklaması var. 1 kere kullanabildim ve gayet güzel.

Ruj, KArıştırma fırçası ve eyeliner fırçasını kullanmadım. Eyeliner fırçası bana kalın göründü. Ama denemek lazım. Aslında M.A.C fıralarının ikisi fiyatına bir set çok iyi ama 168 e benzeyen dışında hiçbir fırça diğerini tutmuyor. Hepsinin şekli farklı. Ama'yı niye kullandım bilmem sonuçta pudra fırçası hariç herşey içerisinde var.
Bunların da fotoğrafı yok. Ben neyin fotoğrafını çekmişim acaba merak ediyorum. Acemi blogger böyle olur.




MISSHA M Shimmer Wave Blusher (No.2/Coral Wave) -63 TL

Bu benim aşık olduğum ürün. Fırçalardan önce hatta en sevdiğim ürün. Diğer ünü ise allığı. Bu ürün şeftali tonlarında. Allık olarak geçse de inanılmaz ince, çok hafif bir renk veriyor ve çok ince pırıltılar var. Tam olarak M.a.c mineralize skinfinish gibi ama onun daha da incesi. Rengini ve ışıltısını çok sevdim. Günlük kullanıma çok uygun.


MISSHA M Prism Dot Block Blusher (No.2/Peach Block) -60.90TL

Ben şeftali ve turuncu allığı çok severim. Bu allık da ikinci favorim. Çok sevdim. 4 renkten oluşuyor. Ben hepsini karıştırıp kullandım. Ancak 4 ü de tek tek kullanılabiliyor. Benim seçtiğim Peach Block rengiydi. Bir de pembeli olan var.
En açık rengi highlighter, Şeftali olan allık, turuncu olan üstteki gibi hafif renk verip ışıltı vermesi için, koyu renk olanda kontur için.








The Style Perfect Eyebrow Styler (Gray Brown) -21.20 TL
Klasik kaş kalemi. Arkasında fırçası var. Kaşlarınızın aralarındaki boşlukları doldurmak için ideal. Bu çok klasik olduğundan sanırım ben elimi diğerinden alamadım. Hemen alttakinden. Bir de onun rengini kendime daha çok yakıştırdım.







MISSHA The Style Smudge-proof Wood Eyebrow (Brown) -15.90 TL
Geldiği günden beri severek kullandığım kalem. Ucu oldukça değişik. Üçgen şeklinde. Üçgenin sivri tarafı ile kaşlarınızı doldurabilirsiniz ama şekli kople kaş çizmek isteyenler için ideal. Üçgen ucu kaşınıza yerleştirip çizgi çekiyorsunuz. Yumuşatmak için de arkasında sünger var onu kullanabilirsiniz.
Rengi gri kahve ben zaten küllü seviyorum o yüzden çok sevdim.


Kendim fotoğrafı çektim ama tam anlaşılmıyor o yüzden sitedekini koyuyorum yine. Kaşların beslenmesi için hepsinde E vitamini ve çiçek özleri var.


MISSHA The Style Long Wear Gel Pencil Liner (No.05/Sugar Land) -29.60
Bunu gözlerimin iç köşelerini aydınlatmak için kullanırım diye aldım. Günlük kullanım için çok doğal duruyor. Ben genelde gümüş renk sürüyorum son zamanlarda bilirsiniz. O amaçla aldım. Genelde bu parlaklık veren kalemlerde bu kadar doğal renkler bulmak çok zor. Çoğunuzun bayılacağına eminim. Kalemlerin arkasında mini kalemtraş var. İçerisinde değerli taşlar var. Ametist, İnci, Turmalin ve Elmas tozu var. Aynı zamanda shea yağı var.
çeşitli renkleri mevcut







The Style Soft Gel Lip & Eye Makeup Remover 19 TL
Hassas göz ve dudak makyajı temizleyici. Ben alışkanlıktan dolayı pamuğa damlatıp kullansam da orjinal kullanımı dudak ve gözlere direkt döküp ovalamak sonra pamukla silmek. Yine içerisinde nemlendirme özelliği var, çiçek özleri ve yağlarından üretilmiş. Benim çok hassas bir cildim yok o yüzden referansım doğru olmaz. Gözümün içine girdi ama hiçbir sorun yaratmadı. Temizliği muadillerine göre gayet güzel. Benzer ölçüde. Temizleme yağlarından (göz dudak temizleyici) bir kademe daha üstün olması krem kıvamında olmasından olabilir. Gözü kurutmuyor.




MISSHA The Style Magnetic Nail Polish (BK01)  18.20 TL
Fotoğraftaki en soldaki. klasik manyetiik oje. Bugüne kadar manyetik ojenin deseni o kadar klasik gelmiştir ki hala mıknatısla hiç denemedim. Aşağıda 1 ve 3 numaranın birleşimini görebilirsiniz. 3 numara renkli glitter olan linki bu:


The Style Lucid Nail Polish (Dazzling No.6) (siyah beyaz) 11 TL
4. Siyah beyaz pul olanı denemedim henüz.

The Style Crystal Nail Polish (Shocking Pop No.2/Pink) 27 TL
Bu pembeyi de henüz denemedim ama çok güzel görünüyor. Yeşili ve altınında gözüm kaldı (sondan ikinci

MISSHA The Style Lucid Nail Polish (GL01) 11 TL

Bu sonuncu altın gibi olan. Denemedim. Rengi ilk bakışta beni hiç etkilemedi :D Uzun süre deneyeceğimi sanmam. Ben genelde renk seviyorum pigment sanırım.


MISSHA The Style Lucid Nail Polish (Dazzling No.8)11 TL

Bu şu an China Glaze "Up All Night" üzerine sürülmüş. Soldan sağa 2. beyaz görünen. Harika bir yanar döner çok sevdim.


Bu da yine inci beyazı eyeliner. Pigmentli ve akışkan. Gözlerin iç köşelerine sürebileceğiniz gibi elinizle kaş altlarına da sürebilirsiniz. Veya klasik eyeliner şeklinde sürmeniz oldukça farklı görünebilir.





The Style Two-in-One Fit-in Gel Liner (No.2/Cacao Star) 36TL
Gelelim en sevdiğim diğer bir ürün. Bu makyajda kullandığım eyeliner seti. Set diyorum çünkü iki renk bir arada. Değişik renkleri bulunmakta ama ben kahve altın ikilisini seçtim. Kahve eyeliner epeydir istiyordum, görünce almak istedim. Eyelinerı çok beğendim. Sürülmesi de kuruduktan sonraki görünümde mükemmel. Altına renk olsun diye altın rengini sürdüm. Bu altını isterseniz göz kapağınıza far olarak da sürebilirsiniz. Bu fotoğrafı görenlerin çoğu bu göz makyajımı sordu. Aslından burada bahsettiğim kirpik dışında bu eyeliner var yalnızca.


Missha Super-Extreme Waterproof Color Fix Liner Blue Sapphire
Malesef bu harika eyelinerı sitede bulamadım. Nasıl oldu anlamadım göremiyorum. Bunu ben seçmiştim. Mükemmel parlak bir mavi eyeliner. Birkaç gün kullandım çok sevdim.



The Style Eye Prime Boomer (Yellow) 15 TL

Göz altı morlukları için tek balına veya göz altı kapatıcısının altına kullanılabilir. Ben sarı correctordan kendi morluklarım adına memnun değilim. Sarı daha mavi cilt alt tonu olanlar ve morlukları daha mavimsi olanlar için daha ideal. Ben somon turuncu şeftali gibi tonları daha etkili buluyorum. Bunlar plastik kutu ile geldi. Almadan önce mesaj atın kutulusu var mı diye. Çünkü sanki palet için yapılmış gibiler.


The Style Eye Prime Boomer (Beige) 15 TL
Açık ve net ben sevmedim. Nemlendirme özelliği harika. Göz altında morluk sorunu olmayanlar kullanabilir çok yumuşak. Ama benim gibiyseniz hiç önermem. Gerçi Estée Lauder double wear M.A.C prolongwear gibi likit olan hiçbir marka tek başına correctorsuz göz altımı kapatamamıştır. Kremsi olanlarda M.A.C Studio finish ikinci olmak üzere Star'ım baştacım "Ben Nye NB serisidir"

The Style Fitting Wear Makeup Fix 40 TL
Aman tanrım tam 5.5 saattir bu yazısı yazıp fotoğraflarını düzenliyorum gerçekten bu nasıl bir bonkörlük teşekkür ederim yeniden ürünler için. Koltuk çukurşaltı henüz yemek bile yemedim ve belim sanırım kopacak yaz yaz bitmiyor :D

Bu ürünü de henüz denemedim. Hem yağ ve nem dengesini koruyor hem de ter ve yağa karşı makyajınızı koruyormuş. Denemedim nasıl sonuçlandığını bilemedim. Denediğimde yazarım


MISSHA The Style Nail Quick Dryer 29,60 TL
Bunu da henüz denemedim. Oje kurutucu. Özelliği tahriş olmuş tırnakları beslemesi. Kurutucuları hiç sevmedim. Seche Vite dışında ki onu da kurutucu değil koruyucu olarak kullanıyorum.



SKIN79 KICK IT SIDE FANTASTIC EYES (WANDERES BROWN)24 TL

SKIN79 KICK IT SIDE FANTASTIC EYES (MESMERIC PURPLE) 24 TL

Bu kalemlerin hepsi far olarak da kullanılabiliyor. Renkleri buradaki gibi. Yine arkalarında kalemtraş var. Oldukça kalıcı. Benim gözümde kesinlikle akma yapmadı.



SKIN79 KICK IT SIDE THICK BRUSH 40 TL
Mükemmel yumuşacık koyun yününden küt uçlu pudra fırçası. Yüzüme tam oturuyor. Ben çok sevdim pudrayı çok güzel dağıtıyor. Hafif uygulama yapmak için ideal.


Hedwig Lash Mascara 36 TL
Hiç sevmedim. Bu suda çıkabilen yazan rimel. Bunu kullananınız varsa lütfen yorumlarını çok merak ediyorum. Rimel inanılmaz güzel şekil verdi upuzun ve ayrı gösterdi. Sürdüğümde bayıldım. Ama Çıkmadı. Hiçbir ürünle çıkmadı. O yüzden aşağıdaki ürünü denemeyi düşünmedim çünkü o Waterproof olarak geçiyor.
Poseidon Lash Mascara 36 TL


Look for me Tint (attention) 24 TL
Yoğun renkli gloss. Oje gibi şişesi var. Fırça ile uygulanıyor.


Umarım faydalı bilgiler vardır. Bu yazıyı 6 saati geçen bir sürede hazırladım he de yerimden kalkmadan :D O yüzden bilgiler biraz kısıtlı. Yetmez diyenler videoyu izlesin lütfen


Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Facebook: http://www.facebook.com/nelervarneler
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Twitter: sebibebicom
İş kontağı: sebibebimakeup@gmail.com






Sebi Bebi

19 yorum:

  1. ne şanslısın, hepsini denemek isterdim, ama özellikle skin 79'un bb kremlerini merak ediyorum doğrusu, bir de Missha'nın signature bb'sini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mİssha Signature BB çok yopun çok kuru ciltler için. Çok iyi kapatıyor. Skin79 BB lerin çok seçeneği var. Kapatıcılıkları orta ama emilimleri çok iyi

      Sil
  2. Bu arada dizi sektöründe çalıştığını yeni okudum, meslekdaşmıyız yoksa, oyuncumuydun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır yapım tarafındayım ama bıraktım

      Sil
  3. Sebile ıpadden you tube giriyorum ama yorum yazamıyorum ve bazı videoları göstermiyor dns ayarlarınıda değiştirdim lütfen yardım edermisin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. DNS leri kapatıyorlar. YEni DNS ler yayınlanıyor. Değiştirmekte çare. Ben değil google da ne ararsan var en iyi google yardım edebilir

      Sil
  4. Sebile ablacım, yeni çektiğin videoları dailymotion a da eklesen. Dns değiştirmenin dolandırıcıların eline düşme gibi birçok eksi özelliği var da...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten daily motionda videolarım var ancak 1 ay geriden geliyor

      Sil
  5. ayrıntılı bir yazı olmuş, dobra yorumların için teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  6. Yaptığım yorum çıkmamış :( ilk defa dudakları benim gibi olan birini duydum. deli gibi ruj sümek istiyorum ama ısrar edip bir gün rujlu gezsem dudaklarım hemen kabuk kabuk oluyor. bu ruju kesinlikle deneyecegim. onun dışında dudaklarınız için nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz?
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bepantol ve ne bulursam. blistexin herşeyi var

      Sil
  7. Merhaba birşey sormak istiyorum ben size.MISSHA Signature Real Complete BB Cream ile MISSHA M Perfect Cover B.B Cream arasındaki fark nedir? Kapatıcılık özelikleri aynımıdır? Bilgilendirirseniz sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Signature kuru ciltler için, kapatıcılıkları benzer

      Sil
  8. canim missha veya skin 79 da beyaz renk bb ceram bulunuyo mu? ten rengim beyaz denedigim butun urunler koyu geldi :( bildigin bi marka yada bu iki markanin birinde beyaz yani baya acik tonda bb cream biliyo musun ? :(

    YanıtlaSil
  9. canim missha veya skin 79 da beyaz renk bb ceram bulunuyo mu? ten rengim beyaz denedigim butun urunler koyu geldi :( bildigin bi marka yada bu iki markanin birinde beyaz yani baya acik tonda bb cream biliyo musun ? :(

    YanıtlaSil
  10. Ben kusursuz bir makyaj için Real Techniques fırçalarından istiyorum. Ve amazon adlı siteden set halinde buldum fakat set fiyatı sadece 15.29 dolar. buna inanmakta güçlük çekiyorum çünkü türkiye fiyatları hiç böyle değil ayrıca site güvenilir mi yada kargom gelir mi diye endişeleniyorum. Sizce sipariş verim mi yada nerden bulabilirim fırçaları yardımcı olursanız sevinirim yorumlarınız benim için çok önemlii :)

    YanıtlaSil
  11. Meraba sebibebi mishanın mineral fondöteni çıkmi denedin mi yorumlarını bekliyorum 😊

    YanıtlaSil
  12. Merhabaa öncelikle bunlara herhangi ibr fiyat ödüyor musun yoksa sana ücretsiz olarak mı geliyor cok merak ettim canım cok güzeller!!

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram