Pin-Up Girl Saç Modeli

Sevgili Kızlar,
Saç videolarım ne çok izleniyor. En çok izlenen videolar arasında. Ben de araya bir saç videosu koyayım dedim. Genelde saçlarımla pek oynamıyorum rengi dışında. Ama elimden geldiğince bazı özel günlerde birşeyler yapmaya çalışıyorum. Hazır yeni maşa almışken bir pin up kızı yapayım dedim. Pin Up adından belli olduğu gibi 1920'lerden 1980'lere kadar çekici kadının nasıl olması gerektiğini gösteren poster, resim ve modellere deniyor. Ama en popüler zamanını 1950'lerde yaşamış, tabi o aklımıza kazınan görüntülerde hep o zamana ait. İleride bir kaç model daha göstereceğim. Yeniden görüşmek üzere..

Fotoğrafları daha büyük görmek için üzerlerine tıklayınız.
Eğer Gmail veya Twitter hesabınız varsa bu blog'u izlemeye alabilir veya facebook sayfamı beğenebilirsiniz.
 http://www.facebook.com/nelervarneler
 twitter: sebile_yilmaz
pinterest: pinterest/sebile
instagram: sebibebi
Youtube: sebi bebi 





Sebi Bebi

3 yorum:

  1. her zamanki gibi çok güzel olmuş...bloğunuzu büyük keyifle takip ediyorum...

    YanıtlaSil
  2. cok guzel oldu ellerıne saglık:) Ben de yapacagım:) ir sorum olacak ben sac spreyı kullanmak ıstemıyrum cunku cok bellı oluyor sacta acaba kullandıgın taft nasl tavsıye eder mısın?

    YanıtlaSil
  3. Esra'cım Taft çok güzel, anladığım kadarıyla spreyin sertleştirmesi ve ıslak göstermesi gibi durumlardan bahsediyorsun. Bu hiç belli değil ama ben Toni Guy'ın saç spreyinden çok daha memnunum. Bunu ilke kez denedim ama tutuculuk bakımından kesinlikle çok daha iyi Toni.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Instagram